Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 w morde...a mnie już po raz 3 nie dodało wiadomości :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 o proszę - jak już wszystko podane to i gospodyni się pojawiła:P Malolepsza - a to dla Ciebie!:D http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/Apple_juice_with_3apples.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 no wreszcie więc w pocie czoła napiszę jeszcze raz to menu :P napoleonki, ciacha, ptasie mleczko, owocki, ogórki kiszone, pizza, soczki, winko dla tych co mogą, coś jeszcze? jakieś specjalne życzenia?? dziś mamy magiczny stoliczek jest wszystko to co każda z nas pomyśli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 jeju :D jeste taka happy :D mój Misiu też :D dziewczynki - zniknę na kilka secundek dodam zdjęcie na fotosik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Luty 19, 2008 Hej!!!!!!! super impreza a jakie dobre jedzonko,dobrze że jeszcze nie jadłam kolacji bo nie wiem gdzie bym to zmieściła:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare____najpierw zaczela wchodzic szklaneczka i juz sie uceiszylam,ze to pokalek:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 podaję link :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d720d2a486cde092.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka___jesli koncetr zyczen, to ja poprosze truskawki i czeresnie takie prosto z krzaczora i drzewka...... powiedz jak sie maz ucieszyl ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 piekna fotka, juz widac,ze dziecko do mamusi podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka, no sliczne to twoje malenstwo :) No to pisz kto juz wie? Mama, tata? Pierwsza reakcja meza? Planowane imie ? No i kiedy myslisz dzidzia bedzie na swiecie? Kiedy do gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 dziewczyny no dalej......Voltare przyniosla cos mocniejszego, Fasolka zadbala o catering, cala reszta niech tylko juz wpadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka________ale grube krechy az przyjemnie popatrzeć Małolepsza_________to co przyjedziesz do mnie ?będą truskawki i czereśnie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Malolepsza - mówisz i masz: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Kirsche.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3c/Strawberry_closeup.jpg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka - ale czaderskie krechy! Nie ma najmniejszych wątpliwości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 i ja się melduję na imprezce, poproszę coś nie powodującego podrażnienia gardła, chyba tylko woda niegazowana i zostaje:( i oczywiści ewystrojona w śliczną różową:P piżamkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 przy okazji zmieniam tabekę :) dokładne dane co do tyg. ciązy i planowanej daty porodu pozmiieniam poźniej jak już uzyskam te informacje od lekarza...póki co podaję tc, wg. od pierwszego dnia ostatniej @, to tak sama obliczyłam.... nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................13....... . ..............22.02 Ryba_lufa............32........................13.... . ................22.02 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................15.. ....................25.02 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 Ani77..................31.......................10... .. ................18.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Milla77................30........................1..... ..................24.02 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................22....... .. .............14.06.08 Aisza..............23...........................18 .... .................23.07.08 moniś.............27...........................11 ......................01.08.08 mezatka..........24..........................13...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................13........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................11......... . . ... .ok.22.08-10.09 Fasolka81........26.......................ok.6..................10/11.2008 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Luty 19, 2008 Teraz spojrzałam jeszcze raz i faktycznie malolepsza ma rację maleństwo cała mamusia :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare___poprostu jestes wielka, kochana ugryzlam monitor, slinotoku nie jestem wstanie powstrzymac, obiecuje ci,ze jak Ty bedziesz juz w najblizszym czasie w ciazy, to ja ci bede dogadzac wczym tylko bedziesz chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 19, 2008 To Omego wrozysz Fasolce dziewczynke ,jak na rozwowo? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 Misiołek mój szczęsliwy :D jak zareagował? no powiem, że nie był zaskoczony, wszak on też bardzo chciał/chce tego dzidziusia...ale w pierwszym momencie to jednak go troszkę zawiesiło z tego szczęscia...patrzyl na mnie jakby nie wierzył, a jedank wierzył jednocześnie....haha i takie błyszczące oczy miał.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 19, 2008 Ej, jak tak czarujecie to ja chce lody z bita smietana i polewa truskawkowa...DUZE !! :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 a ja myślę, że bąbel to wykapany tatuś:P Fasolka kiedy miałaś ostani okres? to ci wyczaruję takiego ślicznego bąbelka jakie mają Malolepsza i Surfi - babcia jakis prezent musi dac wnusiowi, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 a rodzice wiedza???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Malolepsza - póki co ja Ci podogadzam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Omega _____to fajowy prezent,ja sie z niego bardzo ucieszylam,teraz jak patrze jaki grosiu juz uczlowieczony, to nie moge uwierzyc jak mi podeslalas linka mojej fasoleczki:) Fasolka podaj date@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 surfi - to ja wystrojona w róż jak na dziewczynkę przystało:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare____to jakbys jeszcze mogla sprawic zeby te czeresmnie byly mniej wirtualne???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 13 stycznia Omego miałam okres, czyżbym źle coś policzyła?? możliwe bądź co bądź dziś moge mieć zachwiania w logicznym rozumowaniu, ze szczęscia ma się rozumieć....popraw mnie jeśli sie omyliłam.... dziewczynka/ chłopczyk....ja marzyłam zawsze o pierwszym chłopcu, co by był później opiekunem swojej młodszej siostry..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 no poprawcie mnie bo pewnie coś zle zliczyłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 19, 2008 nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................13....... . ..............22.02 Ryba_lufa............32........................13.... . ................22.02 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................15.. ....................25.02 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 Fasolka81............26..................... ...2...................ok.14.02 Ani77..................31.......................10... .. ................18.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Milla77................30........................1..... ..................24.02 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................22....... .. .............14.06.08 Aisza..............23...........................18 .... .................23.07.08 moniś.............27...........................11 ......................01.08.08 mężatka..........24..........................14...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................14........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................12......... . . .ok.22.08-10.09 Fasolka81........26.......................ok.6.......... ........10/11.2008 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 malenka korekta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach