malolepsza 0 Napisano Luty 20, 2008 Ja tez uwazam, zejak gi to tylko facet, baby sa bardzo niedelikatne, przynajmniej ja na takie trafialam, no i z facetem to jakis inny kontakt, nawet jak trzeba opieprzyc to luzik, bo to przeciez tylko facet:D:D:D:D::P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 20, 2008 No to widzisz ja dokladnie na odwrot :) Lekarz to musi byc facet :P A twoi rodzice skoro sie dopytywali to napewno beda wniebowzieci :D A i tesciowie beda sie cieszyc wnukiem lub wnusia. Niech no tylko sie urodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 20, 2008 Fasolka____czyli ty bardziej kwasowo, zupelnie inaczej niz ja I syrfitka, ciekawa jestem jakie to bedzie mialo przelozenie na plec.....hm....cos w tym muis byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 20, 2008 Surfitka oczywiscie a nie syrfitka......przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 no do wszystkiego się można przyzwyczaić ....to i do gina faceta pewnie też.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 skoro sufitka juz zna płeć no to można by się tym posugerować...choćby odrobinkę...:P :D ale róznie to może być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 20, 2008 jasne,ze roznie, w sumie dla mnie bez znaczenia, byle zdrowe, rumiane, usmiechniete i szczesliwe bylo:):):):):) nie ukrywam,ze mam pietra przed jutrzejszym badaniem, strasznie sie ciesze, a jednoczesnie boje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 będzie dobrze malolepsza...dla pocieszenia pomyśl ze wszytkie badania które masz za sobą ja mam przed sobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 20, 2008 Nie boj sie malolepsza :) Wszystko jest dobrze. Ale tez znam to dziwne uczucie w zoladku :P A co do plci, mowia ze slodkie na dziewczynke a kwasne na chlopaka..ale kto to wie :) Pamietacie mimi i jej kabanosy ze snickersem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Luty 20, 2008 przyhylam się do opinii, jak gin, to tylko facet i przypominam o poprawności politycznej \"afroamerykanin\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 dzięki Ani o przywrócenie kultury :P troszkę mnie podniosłyście na duchu z tym ginem facetem i tu .....ani____ poprawiam ginem facetem afroamerykaninem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 20, 2008 Cześć! Fasolka - ja tam wierzę w to, że teściowie tak zareagowali, bo wzięliście ich przez zaskoczenie:P Czekaj niech przetrawią najpierw to co im oznajmiliście i zobaczysz, że będą się cieszyli! A co do gina faceta - to się nie ma co przejmować - ja już też wyczaiłam, że co facet to facet:P (malolepsza - ale jakoś nie mam rozpędu a raczej powodu, aby go za coś opieprzyć - narazie bardzo się stara - może dlatego;) ) Piszcie powoli:P bo zanim poodpisuję po kolei to połowa postów będzie już nieaktualna!:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 no to potem poprowadzimy statystyki tych powiazań jedzonkowych z płcią jaka sie pojawi na swiecie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 20, 2008 ROZMAWIALAM Z KOLEZANKA I USG KOSZTUJE OK 20-30 ZL I CHYBA W PIATEK POJDE .MUSZE WIEDZIEC CO SIE TAM DZIEJE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 cześć Voltare :) no pewnie przetrawią i w ogóle, ale dzidzia to dzidzia trzeba chciaż troszkę się uśmiechnąc na wieść o tym a tu nic....tato tylko powiedział, ze się domyślał, a mama to nic nie powiedziała...kurcze... no dobra dość tego biadolenia bo znów mi bedzie smutno .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 20, 2008 Fakt Mimi kabanosy z e snikersem i jeszcze inne dziwne smaki zaburzaja cala regule:P a propos, nasza Mimi powinna sie wpisac do tabelki, przeciez cos wspominala,ze chyba rozpoczete proby w zapewnieniu rodzenstwa dla Natalki:D no wiem, stracha to juz raczej sie nie pozbede, mam w sobie duzo odwagi, jesli chodzi o moje zdrowie i problemy, ale jesli chodzi o dziecko to jest zupelnie inna bajka, dopiero sie ucze, amm nadzieje,ze uda mi sie kiedys zachowac pewna rownowage i nie popadac w skrajny niepokoj....h m.....zobaczymy, zycie pokaze jak bedzie.... a moze by tak jednak kupic usg:P:P:P:P????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 no to nie tak dużo BETTY ...idź to ciebie na pewno uspokoi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 20, 2008 Malolepsza - a Ty co za stresy przeżywasz?;) Największy przecież już za Tobą - większego od tego, który przeżywałaś jadąc po wyniki bety w grudniu już chyba nie będzie;) No... może przed samiutkim porodem, chociaż pamiętam, że mimi pisała, ż w 9 miesiącu kobieta przestaje się bać porodu;) Pewnie, że każda przyszła mama martwi się o to, aby jej maleństwo urodziło się zdrowe, śliczne i było zawsze szczęśliwe - ale u Ciebie to wszystko już dawno zostało odgórnie w gwiazdach zapisane, więc teraz choćbyś się zamartwiała, to i tak wszystko poleci ślicznie według "planu":P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 20, 2008 Voltare_____no w sumie ja tez nie mam za co opieprzac,.......no chyba,ze niejest po mojej ginekologicznej mysli, hahahaha przeciez ja juz sie taka wyzarta zrobilam przez te wszytkie wiadomosci, ze normalnie sie wdaje w dyskusje i znowu mnie ost postawil do pionu zadajac pytanie"czy to pani jest lekarzem czya ja??" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 dziewczynki porawiam tabelkę bo Omega tak wczoraja szalała na imprezie, że ja się dzięki temu znalazłam i w staraczkach i w cięzarówkach :P hahah [patrzczei strona 300 topicu] :P nick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................13....... . ..............22.02 Ryba_lufa............32........................13.... . ................22.02 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................15.. ....................25.02 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 Fasolka81............26..................... ...2...................ok.14.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Milla77................30........................1..... ..................24.02 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................22....... .. .............14.06.08 Aisza..............23...........................18 .... .................23.07.08 moniś.............27...........................11 ......................01.08.08 mężatka..........24..........................14...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................14........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................12......... . . .ok.22.08-10.09 Fasolka81........26............................6.......... .....ok.19.10.2008 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 20, 2008 Betty - to jeszcze cena do przetrawienie - u mnie ta "przyjemność" 50zł kosztuje. Ale przynajmniej się uspokoisz no i w końcu staniesz oko w...oko(?;) ) z własną dzidzią:) - już Ci zazdroszczę:) Fasolka - a jak ja w ciąży nie jestem, a mam smaki to co to oznacza?:P:P:P:P Bo wczoraj gotowałam pyszniasty pachnący kapuśniaczek, a dzisiaj włupałam wieeeelkiego loda z polewą owocową i owocami (surfitka - ukłon w Twoją stronę:P - od wczorajszej "imprezy" za mną chodził:P) :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 eee no co jest !!!???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 20, 2008 Voltare_____Twoje slowa jak balsam dla mojej duszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 20, 2008 niedługo mimi będzie w dwóch tabelkach:P:D Mimi - to co dopisujemy???;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 jeszcze raz !!! ick___________Wiek____________ilość cykli____________data @ Jagody...............32........................13....... . ..............22.02 Ryba_lufa............32........................13.... . ................22.02 Voltare...............30........................70.. ....................11.03 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................15.. ....................25.02 Niepokorna26.......26........................13......... .............16.02 pokemonowa.........31.......................26......... .............09.03 Milla77................30........................1..... ..................24.02 Ciężarówki Nick__________Wiek_____________tydz ciąży____________data Surfitka..........28...........................22....... .. .............14.06.08 Aisza..............23...........................18 .... .................23.07.08 moniś.............27...........................11 ......................01.08.08 mężatka..........24..........................14...... .. .............19.08.08 malolepsza.......32...........................14........ .. ...........ok 26.08 BETTY83..........24..........................12......... . . .ok.22.08-10.09 Fasolka81........26............................6........ .. .....ok.19.10.2008 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 oki udało sie tym razem poprawić szalejącą Omegę naszą!! :D Omega jak się dziś czujemy????? Voltare....no jak dla mnie mogłoby to oznaczać że jesteś pisana na listopad i ja ciebie proszę nie ma wykrętów żadnych :P:) iiiiiii kapuśniaczek ....Voltare litości nie masz :P???? ślinotoku dostałam na tą wiadomość....pociekło mi na kawiaturę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 20, 2008 Malolepsza - no muszę Ci trochę pocukrować:P - co Ty nie wiesz, że dobro wysyłane wraca do "wysyłacza":P Interesowna jestem:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 Voltare :P o bo padne - daj trochę kapuśniaka w miseczce albo jak juz to w naparstku.....lalala już wiem co jutro będzie na obiad..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 20, 2008 Voltare____i Ty bez cukru zostaniesz obdarzona TYM DOBREM o ktorym myslisz, z cala pewnoscia.......znajdzie sie w koncu jakas dobra droga uwienczona sukcesem, jestem tego pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 20, 2008 zgadzam sie z malolepsza w 100% - Voltare zostaniesz obdarowana dobrem - bez najmniejszych wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach