martuniadiablica 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Ryba_lufa! Ale się cieszę! Surfi gratuluję! Milla - łobuie miałaś się odezwać. Dziś kolejny sądny dzień i krwawienie takie od kilku dni że już słabo mi... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 cześć dziewczynki wróciłam po weekendzie, u nas w porządku, maluszek kopie coraz mocniej, choć ma też spkojniejsze dni kiedy kopie lekko i mniej niż zwykle...jeszcze tylko 2 dni i dowiecie się, kto dobrze licytował płeć :D Surfitka i Nina :D tak się cieszę, czekamy na was!! Rybka___życzę Ci jak najlepiej kochana i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze pozdrowienia i uałowania dla Aiszy i Malolepszej !!!! zmieniam tabeleczkę, u nas już 23 tydz. :) a i pozwoliłam sobie nieśmiało przetransporować naszą mamusię z córeczką na niższe piętro :) Staraczki: Nick________Wiek_________ilość cykli_________data @ Jagody...............32........................17....... ................28.06 Ryba_lufa............33........................18.... . ................16.06 Voltare...............31........................73.. ....................27.06 Milka..................33........................20..... .................02.07 Telesforka...........35........................19.. ....................19.06 Ani77.................31........................14...... .................16.06 Martuniadiablica...31......................2........ .................6.07 Ciężarówki: Nick_______Wiek_______tydz ciąży_______data Aisza..............24.......................35 ..........(Bartuś) 23.07.08 moniś.............27........................33...... ...(Konrad).01.08.08 mężatka..........25.......................31...... ..(Kubuś) 19.08.08 malolepsza.......33.......................29...(Marcelinka)ok. 26.08. 08 BETTY83.........25........................29..........(Alicja) ok. 01.09.08 Fasolka81........27.......................23....(Gabriel / Julia)...19.10.08 Agness28.........30......................20...(Rafał, Roksana)..19.10.08 milla77............30......................20.......(Maciuś)..........02.11.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick_______Imie krasnala________waga_________data ur. Justynka.........Adrianek......................4050..... .......08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..........04.12.07 Surfitka...........Nina .......................3490................16.06.08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Cześć babolki:) Surfitka - gratuluję!!! buziaczek w czułko dla Ninki:D Ryba - babo - cieszę się jak nie wiem:D, GRATULUJĘ! bo to znaczy, że jednak brzuchale przeskakują z jednej na drugą:D:D:D (A to znaczy, że mam szanse na brzuchal malolepszej;) ) mężatka - a Tobie gratuluję przebrnięcia przez obronę pracy i tytułu naukowego buziaki dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryba_lufa 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Dziękuje Wam kochane. Tak naprawde to jeszcze nie ochłonęłam. Dziś kupiłam sobie jeszcze jeden test. Zrobię w środę albo w czwartek, żeby sprawdzić, czy to nie jakiś sen. Od razu mam problem. Bo nie wiem co z wakacjami. Mieliśmy jechać samochodem do Bułgarii i mamy już zarezerwowany hotel. Na szczęście dopiero w tym tygodniu miałam zapłacić, a teraz nie wiem, co robić. Jak myślicie, jechać, czy nie jechać? Sama to bym chętnie pojechała, ale już moja mama mnie przekonuje, że nie warto ryzykować i do tego jedna koleżanka to samo, że do trzeciego miesiąca lepiej się nie ruszać. Wyjazd mamy zaplanowany na 10 dni od 5 lipca. Surfutko, z tego rpzejęcia to Ci nawet nie pogratulowałam. Wszystkiego naj naj naj dla Ciebie i maluszka. Buziaki i wracajcie szybko do nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Hej! Jakie wiesci-widze ze Rybka mnie uprzedzila:):):)-ja tylko dodam ze Surfi rodzila 18 godzin-czuje sie dobrze i mala oprocz loczkow ma donosny glos:) Ryba-GRATULACJE-ciesze sie bardzo-no to przejmujemy nastepne brzuszki. Dobry dzien dzis jest/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryba_lufa 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 oczywiście to było do Surfitki i miałam na myśli przejęcie :O Już nawet pisać nie umiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Rybka-ja juz sie pogubilam-mialas teraz IUI czy odpuscilas?Widzisz?Udalo sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A_psik 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Czesc dziewczyny Z niecierpliwoscią czekalam na wiesci o Surfitce na naszym topiku obserwowalam Wasz topik i czerwiec 2008 i w koncu sa 100% wiadomosci o Surfitce od Trelesforki wiec juz mozna oficjalnie GRATULOWAC :) dzieki za informacje Telesforko :) SURFITKO GRATULACJE :D Wracaj do Nas szybciutko Pozdrowionka i miłego wieczoru :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 A_psik-a prosze bardzo-polecam sie.Ale Rybka dala juz z rana wiesci-ja tylko jej potwierdzilam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Witajcie kochane ze słonecznego Kołobrzegu! Dotarłam przed wieczorem, ale już w czasie jazdy odebrałam dwie dobre nowiny!:D:D:D:D:D:D:D Po pierwsze - Rybeńko kochana - GTARULACJE PRZEOGROMNE!!!! Jak sie dowiedziałam to aż mnie zatkało z wrażenia i radości:D:D:D:D Co do wyjazdu - najlepiej będzie jak skonsultujesz to z Twoim lekarzem. Po drugie - Surfitko - jakże się cieszę, że grono moich wnusiów sie powiekszyło:D:D:D:D mam tylko nadzieję, że mimo iż trwało to 18 godzin, to nineczka ci to wynagrodzi i że bardzo nie cierpiałaś. A teraz od Malolepszej: nie wie kiedy wyjdzie, może na weekend. Kazała powiedzieć, że ogromna radośc ją rozpiera z powodu dziejszych newsów. Jagody - kelenerek będzie zaliczony jutro, dzisiaj miał już wolne, ale wiesz, w końcu tu z męzem przyjechałam, nie moge więc za bardzo:P:P:P:P To która teraz szykuje sie na brzucholka Aiszy??? Bo na brzuszek Malolpeszej zamówienie złozyła Voltare:) pozdrawiam, postaram sie odezwać jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Pani Misiowa - jutro przekaże wszystko od ciebie dla Malolepszej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milka_ 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 zajrzałam jak zwykle od święta, ale za to jakie wieści widze :) Rybeczko moja droga gratuluje ci z całego serca, takie wiadomości na naszym topiku zaraz dają mi nowe nadzieje, że każdej z nas sie uda :) jeszcze raz dla ciebie no i Surficia nasza kochana, czekamy na ciebie i maleństwo, wracaj szybko do sił, bo czekamy na opowieści o twojej Nince, gatulacje całuje was mocno, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Witam Ledwie żyję po dzisiejszych atrakcjach dnia ale jakbym mogła nie sprawdzić co u Surfitki :P:P A tu taka niespodzianka :D Surfitka - wielkie gratulacje dla Ciebie i M, okazuje się, ze Ninka to spora panna no i te loki aż się nie mogę doczekać fotek :D:D Ryba___lufa - jeszcze nie mogę dojść do siebie :D:D To się nazywa wiadomość :D:D Gratulacje Jeżeli chodzi o wyjazd to ja bym sobie darowała w końcu wakacje są co roku a o ciążę walczyłaś długo. Mojej siostrze gin powiedział ciąża to nie choroba jeżeli czuje się dobrze to może jechać - zaplanowali sobie wyjazd w góry a tu ich spotkała niespodzianka i też byli w kropce. Dzisiaj już po tym tragicznym finale ciąży siostra powiedziała że owszem nie ma 100% pewności czy te dwie sprawy mogły mieć związek ale nie można tego wykluczyć. Justyna czy Surfi we wczesnej ciąży podróżowały i proszę obie są już mamusiami. A może wybierzcie się gdzieś bliżej? Aisza miała zaplanowany wyjazd i też jej Bartuś pokrzyżował plany. Poza tym co zrobisz w sytuacji jak Twoje maleństwo upodoba sobie biel i będziesz się kiepsko czuła? Aisza - ja tak nie mam zamiaru czekać do sierpnia poproszę o twój brzuszek. Nelcia - złóż w moim imieniu \"podanie\" u Aiszy i poproś o pozytywne rozpatrzenie. Dziewczynki przepraszam, że nie piszę do wszystkich ale padam ze zmęczenia jutro postaram się poprawić, pa, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 witam w ten piekny słoneczny dzionek! A co to za cisza????!!!!! Panienki, meldujcie sie, niech ja bede spokojna! Bo na stare lata mam sie denerwowac, że nastepna nie daj Boże w szpitalu??? Ciekawe, jak Surfitka z Nineczką? Telesforka, masz jakieś wieści??? pozdrawiam, zajrzę wieczorkiem, teraz idę pospacerowac, póki pogoda śliczna:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Na NK wrzuciłam parę fotek:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 ja sie melduje pozdrowienia i milego dnia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 omega3-zdiecia widzialam sa sliczne .pozdrowienia i buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 w sobote rozmawialam z m ze jak skonczymy remont to on pojdzie na prawo jazdy i jak zrobi to ja przegram zaklad i bedzie kupowal wieksze akwarium. jutro mam zadanie ide zobaczyc lodowke na raty i do lekarza z dokumentami do poprawy a w czwartek do zusu. a co u Was dlaczego nikogo niema ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milla77 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Hej, hej! poprawiam tabelkę i czekam z niecierpliwością aż Rybko wkleisz sie pode mną:-) Staraczki: Nick________Wiek_________ilość cykli_________data @ Jagody...............32........................17....... ................28.06 Ryba_lufa............33........................18.... . ................16.06 Voltare...............31........................73.. ....................27.06 Milka..................33........................20..... .................02.07 Telesforka...........35........................19.. ....................19.06 Ani77.................31........................14...... .................16.06 Martuniadiablica...31......................2........ .................6.07 Ciężarówki: Nick_______Wiek_______tydz ciąży_______data Aisza..............24.......................35 ..........(Bartuś) 23.07.08 moniś.............27........................33...... ...(Konrad).01.08.08 mężatka..........25.......................31...... ..(Kubuś) 19.08.08 malolepsza.......33.......................29...(Marcelin ka)ok. 26.08. 08 BETTY83.........25........................29..........(A licja) ok. 01.09.08 Fasolka81........27.......................23....(Gabriel/ Julia)...19.10.08 Agness28.........30......................20...(Rafał, Roksana)..19.10.08 milla77............30.....................21.......(Maciuś)........02.11.08 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick_______Imie krasnala________waga_________data ur. Justynka.........Adrianek......................4050..... .......08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..........04.12.07 Surfitka...........Nina .......................3490................16.06.08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Witam Czyżby wszystkie zaniemówiły po wczorajszych nowinach i nie mogą odzyskać \'mowy\' Betty - oj uważaj bo M i prawo jazdy zrobi i akwarium kupi :P A swoją drogą to niech idzie na to prawko, przyda się. Milla - nic dziwnego że choróbsko Cię dopadło, pogoda nie może się zdecydować raz upał a zaraz znowu leje :( Dużo zdrówka Omega - podeślij mi trochę tego słoneczka bo u mnie od rana leje i słoneczko nawet na chwilę nie wyjrzało zza chmurki :( A swoją drogą kto to wozi drzewo do lasu??? Masz kelnerka i M wzięłaś ze sobą, oj to chyba nie był dobry pomysł :P:P ;) Ryba__lufa - ta powtórka testu to chyba tak na pamiątkę bo beta wyszła Ci piękna i do tego że jesteś w ciąży nie mam najmniejszych wątpliwości :D Zdradź sekret jak to zrobiłaś :P :D Odgrażałaś się ze jak tylko się dowiesz ze jesteś w ciąży idziesz na zwolnienie lekarskie w związku z tym kiedy uciekasz z pracy? Mężatka - gratuluję Pani Magister :D:D Mam nadzieję, ze komisja była wyrozumiała i wszystko przebiegło w sympatycznej atmosferze. Nelcia - skoro dobrze poprawiłam to polecam się na przyszłość :D Bartuś sam sobie określi datę porodu wiec nie ma się co tym przejmować. Im dłużej jest w brzuszku tym dla wszystkich lepiej. Aisza - zapewne nie jesteś zachwycona pobytem w szpitalu ale w zamian za nagrodę jaka otrzymasz warto pocierpieć. Trzymaj się dzielnie w dwupaku jak najdłużej. Malolepsza - smutno Tu bez Ciebie ale cóż zrobić jak Marcelina taka w gorącej wodzie kąpana. Grzecznie leż i przyjmuj leki a co najważniejsze wytłumacz tej swojej pannie że jeszcze musi poczekać z przychodzeniem na świat. Starsi mają pierwszeństwo a zwłaszcza, ze przednią w kolejce jest jeszcze Bartek, Konrad i Kuba :D Voltare - muszę się trochę powymądrzać :P:P Na dzień dzisiejszy mgr to stopień naukowy a tytułem naukowym w RP jest tylko profesor zwyczajny inaczej belwederski lub jak ktoś woli tytularny) nadawany przez prezydenta. Natomiast stopnie nadaje uprawniona do tego Rada Wydziału po przeprowadzeniu przewodu doktorskiego lub habilitacyjnego. Milka - nie ma innego wyjścia musi się nam udać :D Tylko jakby się już w tym cyklu udało to nie miałabym nic przeciwko :P Agness - gdzieś przepadła :( mnie tu zżera ciekawość kogo chowasz w brzuszku? Już znasz płeć maleństwa? Fasolka - jutro Twój wielki dzień :D Ciekawe kto tym razem pójdzie z torbami jeżeli chodzi o zakład??? Przypominam żeby nie było ściemniania:P Fasolka CH -> Milla, Martuniadiablica, Voltare DZ - > Mężatka, Jagody, Surfitka, Fasolka, Malolpeszaa, Betty,Omega3,Aisza Justyna - sama mówiłaś ze wyjazd dopiero za tydzień a milczysz :( normalnie nas zaniedbujesz Surfitka - duży buziak dla Ninki Mimi, Moniś, Ani, Telesforka, Martunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 to milczenie to chyba częściowo sprawka kafe mi dopiero za czwartym razem udało się wysłać posta. Całe szczęście, ze go przytomnie skopiowałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Hej! Nie,nie mam zadnych nowych wiesci-mysle ze Surfitka jest zajeta swoim malenstwem i dochodzeniem do siebie,co najzupelniej zrozumiale i pewnie juz sama nam cos napisze jak wroca do domku-tu dosc szybko wysylaja ze szpitala wiec pewnie niedlugo cos bedziemy wiedziec. Malolepsza,Aisza-trzymajcie sie dzielnie dziewczyny w dwupaku. U mnie tempka spadla-znak ze jutro pewni to samo co miesiac. To by bylo na tyle. Buzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Aha i moje obstawienie u Fasolki to chlopak:) CH -> Milla, Martuniadiablica, Voltare,Telesforka DZ - > Mężatka, Jagody, Surfitka, Fasolka, Malolpeszaa, Betty,Omega3,Aisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 cześć babole! U mnie dzisiaj dzień pod znakiem remontu - zjarało się nam część instalacji elektrycznej i w części pomieszczeń mamy światło a w części, w tym w kuchni, nie ma:P Dzisiaj przez pół dnia robiłam za pomocnika elektryka tzn. mojego K. i z uporem maniaka przytykałam miernik do różnych porozczapierzanych po całym domu drutów. Sytuacja prawie opanowana: rozpracowaliśmy (śmy:P ) układ kabli - część wymieniona - jutro reszta i będzie z głowy. Całe szczęście, że ten na którym komp jest podłączony działa bez zarzutu;) Jagoda - a wymądrzaj się ile wlezie:P Patrz - mam mgr przed nazwiskiem od 8 lat i do tej pory było mi w zasadzie wszystko jedno czy to tytuł czy stopień - człowiek całe życie się uczy (ot - mądrego po szkołach i przyjemnie posłuchać:P:P:P) muszę zapamiętać. A tak nawiasem mówiąc to podziwiam tych którym się chce tyle lat pracować naukowo, żeby dojść do profesora. Mieliśmy takiego profesora na Polibudzie - takiego prawdziwego, z zasadami, po uczelni Lwowskiej - kiedyś nam zrobił rozpiskę ile lat trzeba poświęcić, aby dojść do tego tytułu - jemu zajęło to lat 30 z porządnym hakiem... Mam nadzieję, że Ty się uwiniesz z tym znacznie szybciej;) Malolepsza - przychylam się do słów Jagody - niech Marcela nie waży się wyłazić z brzuchala przed 20 sierpnia :P wtedy u mnie już powinno być jasna sprawa jeżeli chodzi o transfer i jego rezultaty:) Wystawiam ręce po ten Twój IVF-owy brzuchalek i mam nadzieję, że nie przeleci mi on pomiędzy palcami;) Leżcie, wypoczywajcie i bez nerwów przede wszystkim Omega - fotki super - widać na nich wszystko za wyjątkiem Ciebie:P Ja też chcę nad morze!!! A tak nawiasem mówiąc moi teściowie też się obecnie urlopują w Kołobrzegu:) Ale dopiero od 2 dni, więc jeszcze za bardzo nie znam szczegółów co gdzie i jak:) Ryba - Ty rób małemu/małej dokumentację od samego testu! Rób fokę 2 krech!:D Buziak - spadam na film! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 zostanie jakis brzuszek do oddania, bo i ja chętnie przechwycę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Voltare - cięzko samej sobie zdjęcia robić:P szczególnie jak się chce pokazać widok z okna:P ale pewnie sie na jakieś foty załapię, to wtedy dodam na NK Ani - w sierpniu 3 brzuchale do złapania, a iajk dobrze pójdzie to nawet 4, tak że dziewczyny szykujcie się!!!! Rybenko - myslę, że pierwszy szok już minął, tak więc prosze pięknie - odezwij sie i wstaw zdjęcia testu. No i przede wszystkim, co z L4??? Muszę chyba kolegę pogonić, żeby cię na wolne wysłał:P:P:P Jagody - pewnie masz i rację z tym drzewem, ale jak sobie przemyslałam, to wiem jedno - dla mojego M jestem ta jedyna (mam taką nadzieję:P:P:P), a tu los niepewny, takich jak ja to na pęczki, a nie warto... a ja lubię być jedyną!!!! a poza tym duuuuuuuuuuuuuuuużo młodszy, a ja już nie te lata, nie te siły:P:P:P tak więc wiozę drzewo do lasu i dobrze mi z tym! a na ciacho zawsze popatrzeć można:D:D:D:D oko cieszy i wystarczy... do jutra dziewczynki, meldowac mi się po kolei: Milka Agness RYBA! moniś mimi justyna i o kim zapomniałam, wybaczcie mnie starej:P, ale meldowac się, meldować:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Ani - łapiemy obie, bo przecież nie chodzi o to, żeby przechwycić zawartość tego sierpniowego brzuchala, ale o to, żeby ta cała pozytywna energia i radość wynikająca z cudu narodzin sprawiła, że wkrótce stanie się on i naszym udziałem:) A jak chcesz łapać oddzielny brzuchal:P, to tak jak napisała Omega - w okolicach sierpnia jest taki na nie urodzaj, że może i po 2 fasoleczki u nas zagoszczą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Ha!Alescie sie pazerne porobily-lapac po jednym zeby dla wszystkich starczylo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 http://zdrowie.onet.pl/1492109,2041,0,1,,pragnienie_milosci,psychologia.html piekny artykuł do poczytania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 tylko oczywiscie trzeba cały link skopiować i wyrzucic tę cholerną spacje, która nie wiadomo skąd sie bierze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach