Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

Gość spac
ja tylko odpowiem na pytanie z tematu: skutecznie

Gość ---------
Nie mam tego. Z tego co piszesz to fajne... Nie kupuję ich singli, mam tylko normalne płyty:)

Gość ---------
Tomek, a Ty wiesz że Gahan brał narkotyki? Z tego wynika że jego muzyka to dzieło szatana:classic_cool:

solowa gahana przyprawiła mnie o hafta, niestety...ta kapela gore\'a(coś na c chyba) jakoś mi nie weszła też za bardzo; najlepsi są razem-choć tak naprawdę dla mnie się skończyli na sofad/ultra-potem żałoba :O niestety jednak na koncercie NAPRAWDĘ dave nie wyciąga...choć umie w studiu sie postarać-jeden z znajbardziej klimatycznych głosów na pewno, strangelove jak tam ktoś skrobał-idealnie płynie-polot wokalu idealny

Gość ---------
Byłeś na jakiś koncercie? Ja nie mogłam przebrnąć przez Exciter. Nie wracam już do tej płyty, wolę violator albo Songs of...

gorzej-on się kiedyś z dziwką zwyukłą ożenił...:O bez kitu-z drogówką albo na telefon...(theresa) ja też nie-ściągnąłem sobie, też sciągnij :) ja zawsze w gołotę wierzyłem-ale po brewsterze...nie było co zbierac :O :O ;O

Gość ---------
Gołota czy Gahan ożenił się z dziwką?:D:D

nie-z bootlegów odsłuchałem bo nie wierzyłem że on tak może na żywo zaśpiewać :O exciter jest żenująco nudny-dziada bym, tym uśpił; violator jest klasowy-mftm też lubię choć jeszcze trochę za dużo starego klimatu, tak w ogóle słuchać ich mogę od bc dopiero, z wyjątkiem shake the disease

Gość ---------
Dokładnie - exciter to nuuuda, niestety:O A słyszałeś że nowe the best of wydają? To już chyba odcinanie kuponów się robi. I ta nowa piosenka też średnia.

Gość ---------
Co Ty powiesz:P Nie znam ich biografii;)

Gość ---------
Tomek, szczerze mówiąc to ja nie lubię radosnej muzyki. A radosne DM to nie DM:O

Gość ---------
Można by powiedzeć że w pewnym sensie Free Love;)

no możliwe- ale to taka radośc jakiej tomi chce nie jest-on lubi MODERN TALKING sacred może jeszcze

Gość ---------
No Modern Talking nie przebije DM optymizmem na pewno...:D Pa, idę spać;) I'll take you to the highest mountain To the depths of the deepest sea And we won't need a map Believe me 🌻

diabli wiedzą co sam robi :P :P :P gorzej by było zaszkodzić sobie wczesnym wstawaniem-zwłaszcza jak się pozno spać szło :classic_cool:

wstałaś o 7:45 i pierwsze co zrobiłaś to 🖐️ wszystkim na kafe?? :P

Gość do tomka
i co? jak potoczyly sie losy goloty?