Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listonoszka Kokoszka

makijzaż podczas porodu

Polecane posty

Chanah 🖐️ missukraina🖐️ nie ma to jak znajome twarze 😘:) I to własnie były wypowiedzi na poziomie :) 🌻 Tak sie dyskutuje a nie bluzgami ;) Widac,ze mozna :) !

Gość hejjjka
Dzieki, dzieki ACHA (nie wiem jak sie robi znak pozdro...)

missukraina-dzieki,chociaz musze spytac,skad takie wnioski? poza tym pamietam,ze kiedys zdaje sie sledzilam Twoje wypowiedzi,pamietam nick,ale juz teraz nic poza tym. dawno to bylo:-) pozdrowienia

To tutaj sa dwie ACHY? Dzieki za linka do emotikonow! Juz ide sie poduczyc ;)

Mi też dziwnie było jak prawie swój zobaczyłam, tylko jakoś mnie to nie zmartwiło w przeciwieństwie do Ciebie. Wolałabym mieć bardziej oryginalne imie, ale mam takie akurat. Agais, Emilka jest śliczna :)

Tez sie właśnie dowiedziałam , że jest jescze taki nick na kafe Acha - nie wiedziałam ! :O

Acha _ gdzie napisałam ...ze mnie to zmartwiło ? bez przesady .... Poprostu zaskoczyłam sie jak nagle znalazłas sie tu na forum z emitikonami :O

A jak rejestrowałaś swój, nie próbowałaś zacząć od \"Acha\"? Tylko, że był już zajęty? I trzeba było kreseczki zrobić? Bo ja nie musiałam dodawać nic, gdy rejestrowałam się kilka lat temu.

ok :)] A mój brat był dziś w Szczecinie na roczku u swojej chrześnicy :)

Gdybym miała wtedy głowę, gdy o 23:00 tuż przed snem nagle odeszły mi wszystkie wody, pewnie zrobiłabym sobie delikatny makijaż. Głowy jednak nie miałam, bo niedowierzałam, że to JUŻ (mimo, że dzień przed terminem) i byłam bardzo podekscytowana, ledwie pozbierałam rzeczy do szpitala, ale nawet nie żałuję, bo takich plamek na twarzy jakie miałam po porodzie nic by nie zakryło :-) Ale spoko, i tak nic nie mogło się równać z Gabrysiem podrapanym, wymiętym, w plamach również, rzecz jasna. Oboje wyglądaliśmy jakby nas napadli... :-)

ok :) A mój brat był dziś w Szczecinie na roczku u swojej chrześnicy :)

A ja pochodzę ze Stargardu Szczecińskiego. Studiowałam w Szczecinie :-) Szczecin to jest to. Wały Chrobrego, Columbus, Colorado...

Acha_ w sumie masz racje :) Stad sa kreseczki :) _ _ Przebywasz na tym forum macierzynskim cały czas czy innym dziale kafe ?? Ale jaja :D

Gdybym zobaczyła siebie, po porodzie, na który wybrałabym się w makijażu, pewnie umarłabym ze śmiechu

Przebywam tu, poczytuje sobie, czasem napiszę, gdy mam problem.

Lucky , Acha ale ten swiat mały :)🌻 Dokładnie \"wygladalismy jakby nas napadli \" :)

Acha_ Jeseli niektórzy na kafe beda myli Ciebie ze mna to masz przechlapane :P🌻