Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara suiopsss

DZIEWCZYNY czy wg was mając taki tylek moge czuc sie kobieca???

Polecane posty

Gość klara suiopsss

bo mam identyczny jak ona jak ubiore taka kiecke..porpstu identycznie to wyglada jak u niej ..ona jest seksowna ale ja czuje sie niekobieca i taka plaska na tylku..:(czy kobieta mająca taki plaski tylek moze czuc sie kobieco??:(martwi mnie to od dawna i marze o wypuklych posladkach:( http://www.pudelek.pl/artykul/1672/doda_coraz_dalej_od_radka/

Gość wg mnie ona nie jest seksi
ona jest antykobieca:(ma cycki tylko sztuczne ale dupa ohydna:..

Gość aladyn
mozesz czuc sie kobieca bo onajest najseksowniejsza Polka z tego co wiem!!!!!!!!! dziekuje za uwage!

Gość maria magdalena23
ee tam, tylek jak tylek, nigdy bym nie wpadla na to ze ktos z takim tylkiem moze sie poczuc mesko

Gość kitomaka
ale ona nie ma tyłka wcale ..ma plaski a cycki do przodu .smiesznie to wyglada.. tylek powinien byc wypukly i seksowny a ten taki nie jest.

Gość ale ma oblesny tylas
plasski taki i podłuzny ..malo jędrny ..:(fuj

Gość maria magdalena23
ma lepszy niz jenifer lopez:/

Gość przecież to babo-chłop
więc nie sądzę, że może czuc się kobieco osoba z takim tyłkiem i w ogóle wyglądem:O

Gość ona ma chudą twarz niesamowici
cholera jaki ona ma super biust.niewazny tylek

pewnie grube wielkie dupsko jest sexi hahahah ona na wycwiczony tyleczek

Gość Afrodytka_205
Zastanawiam się po czym ona tak schudła, zupełnie inna kobieta. Myślę, że taki tyłek jest idealny. Bynajmniej ja chcialabym taki mieć.

to wcale nie jest płaski tyłek! uwazam, ze zupełnie normalny. wypukłe pośladki czesto wygladaja grubo. Niczym sie nie przejmuj, jak tak wygladasz to wygladasz spoko!

Gość kaloooor
to zupelnie malo seksowny tylek i plaski i podłuzny..fuj!!najlepszy tylem to maly i wystajacy seksownie..

mam wrażenie, że naśmiewasz się z Dody ;) tyłek ma normalny no nie wiem czy chciałabyś taki wystający, ja mam i zadowolona nie jestem, z boku pierwsze co widać to tyłek :O

Gość DO Afrodytka
to chciałabyś czy nie? jak ja lubię jak ludzie używają słów, których znaczenia nie znają:D:D:D

Gość ale sliczna laskaaa ta czarna
ma okropny tylek wg mnie..teraz sie nawet majtki kupuje ze specjalnymi wkladkami jak staniki mają puschupy..zeby posladki byly wystajace i jedrne ..taka teraz moda na super kobeice tylki a doda chyba raczej nie ma tylka wcale.ma plaski cholernie .aż żal patrzec gdzie zgubila tylas..widac tylko piersi z przodu a dupy nie ..

Gość paskuda z ciebie
co za paskuda z tej dody też..:(fuj!!

Gość natalia5
no..ja tez mam plaski tylek...nie we wszystkich spodniach to widac ale szczegolnie w spodniach wyjściowych..eleganckich..:/a jest cos..co moze wplynac na jedrnosc i wypuklosc posladkow???no..bo coraz gorzej sie z tytm czuje czytajac te wazser komentarze co do plaskich tylkow..:(

Gość asdghk
doda ma bardzo ladny tylek i wypukly, obejrzyj zdjecia w bikini

Gość sdhjk
W dupie mam to czy Doda jest scierwem czy nie Dupe ma ladna a Lopezka ma dupe jak szafa 3 drzwiowa i tez mnie to nie interesuje A od scierw nie wyzywa sie nikogo, to tylko swiadczy o tobie, jaka jestes

sdhjk - no prosze cie - ile razy świat zadecydował że J.Lo ma NAJSEKSOWNIEJSZĄ powtarzam (mam cos z Kononowicza :classic_cool: ) NAJSEKSOWNIEJSZĄ PUPE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo to ludzie wybieraja a nie ty - pewnie myślisz że Doda jest najseksowniejsza bo faceci walą przuy niej konia :o tragedia !

Gość sdhjk
Sluchaj nie wypowiadaj sie za mnie ! Doda nie jest moim idealem, osobiscie wole chudsze i z mnijszym biustem, ale dupe ma w porzadku, nie narzekalbym na taki tylek, wysportowany, bez cellulitu, rozstepow A to ze Lopez tylek uznawany jest za ideal kobiecego tylka, mnie nie interesuje, dla mnie osobiscie jest koszmarny, tak jak dla Ciebie Dody, i ok masz prawo miec swoje zdanie Ale wyzywac ludzi od scierw itd Po co ? Niech sobie bedzie jaka chce, mi niczym nie zaszkodzila, nie znam jej osobiscie, moge wypowiedziec sie na temat jej dupy, bo ja widzialam na zdjeciach, a tez na zywo jej figure moglam ocenic, tyle A to na kogo sie kreuje mam w nosie, co mi po dodzie elektrodzie

Gość sdhjk
Lopez z kolei podoba mi sie z twarzy i wg mnie ma idealny biust, jednak jej tylek mnie nie urzadza, jakbym taki miala to chyba chcialabym sobie odciac nozem te poslady, fajnie ze z tej wielkie dupencji uczynila atut, i to sie jej chwali

Gość ferdka.
jak masz taką dupę , to masz na pewno nie jest to dupa meska, wiec jest kobieca jeśli ci bardzo przeszkadza , to operuj ja taka mam i jestem zadowolona i nie uwazam , żebym była niekobieca