Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka23

praca administracyjna w anglii

Polecane posty

Tak sobie mysle, ze nawet jesli mi sie nie spodoba to moge znowu zaczac szukac czegos nowego, a przynajmniej wypelnie sobie zyciorys.

Gość domina86
hej enamorada, pewnie,ze mozesz sprbowac , a jak juz jakby cos bylo nie tak to mozesz poszukacc czegos innego....... ktos kiedys powiedzial lepiej sprbowoac a potem zalowac, niz zalowac ze sie nie sprbowalo ;-)

Gość oliwka23
powodzenia enamorada, dawaj znac o sobie jak Ci idzie

Dzieki dziewczyny :) Zgodzilam sie i zaczynam w przyszly wtorek, nawet sie ciesze, bo jest to jakis krok do przodu :) No i w koncu bede miala wolne weekendy, wiec bede mogla w koncu troche pozwiedzac UK (do tej pory w weekendy mialam najwieksze urwanie glowy i o wolnym moglam zapomniec).

Gość oliwka23
enamorada, bedzie dobrze, grunt to isc do przodu i sie nie poddawac, ja tez marze zeby w koncu znalezc lepsza prace

Wiesz co Oliwka, ja sobie postanowilam, ze codziennie bede gdzies wypelniac aplikacje (przynajmniej 1), zakladalam, ze ktos MUSI sie w koncu odezwac :) Zycze Ci powodzenia, wierze, ze UK jest dobrym miejscem dla ambitnych ludzi, ze daje szanse :) Wierze, ze nam sie uda :D

Gość oooooooooooooooo
A czy ja taki wzor tez moge dostac?? pliss

Gość olimp3
Smileyface...czy jest szansa, abys przeslala mi takze swoje CV?

Wlasnie przegladam polskie strony firmy, w ktorej mam pracowac (bo ma tez oddzialy w Polsce), moze cos o tym slyszeliscie? (jakies opinie???) http://www.mtmarketing.pl/?v=&x=home Jezeli wszystko bedzie spoko, to dam wam namiary na oddzialy w Waszych miejscowosciach, bo tam nie trzeba miec doswiadczenia, tzreba tylko przejsc proces rekrutacyjny (co jest dosyc latwe).

Gość soy2
SmileyFace, czy mozna takze prosic o ten dokument, ktory dostala enamorada i ktory pomogl jej w dostaniu pracy?:):):) Moj adres: soy2@(NO SPAM)wp.pl

witajcie, tak sobie czytam wasz topik, poniewaz interesuje mnie ubieganie sie o prace w biurze ;) ale odkrywcze;) jednakze, mam pewne obawy, czy moge prosic Cie smilyface o podeslanie i mi Twojego wzoru CV i zyciorysu? wierze, ze bedzie mi bardzo pomocny, mimo, ze kilka m-cy temu szukajac tu pracy roozeslalam swoich cv chyba setki ;) ale trzeba sie ulepszac i sluchac fachowcow :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny, ktroym sie udalo badz te w nieustajacych poszukiwaniach- uda sie i nam :) enamorada, przejrzalam stronke, Twojej nowej firmy :) napisz jak sie pracuje.

ups, nie podalam maila ;) imperatyw@gmail.com enamorada, to fajnie, a mi sie cos pokickalo ;) ups, ale i tak bede trzymac kciuki :) a jak to jest z ta praca jako administrator, chyba jeste wyzej niz sekretarka, wiecie co, ja na miejscu tych wszystkich angoli siedzialabym w biurze, przeciez kompy ma sie w dzisisejszych czasach w malym palcu, a ang potrafia perfekt , wiec czego wiecej trzeba :D moze mi ktos jeszcze napisac, jak to jest z tym jezykiem, kiedy np pisza excellent communication skills, tp faktucznie tak ma byc? i jest? ci ktorzy pracujecie w biurze, dajcie znac, jak to jest w praktyce, przeciez nasz ang nie jest perfekcyjny, nawet po kilku latach ;) amoze jest? hmmm pozdrawiam:)

Moj angielski wcale nie jest perfekcyjny, ale oczywiscie napisalam w cv, ze mam swietne umiejetnosci komunikacyjne, na rozmowie wszyscy chwalili moj angielski (inerview bylo 3-etapowe), wiec chyba jest ok, chociaz naprawde nie czuje sie bardzo pewnie jesli chodzi o jezyk, zwlaszcza jak slucham Anglikow. Ale wiesz, cv ma przekonac pracodawce zeby Cie zaproszono na rozmowe, nawet jesli nie spelniasz wszystkich wymagan to i tak mozesz sie spodobac, albo po prostu byc najlepsza ze wszystkich kandydatow.

Aha, i oni tez czesto zwracaja uwage na to, czy jestes pewna siebie i swoich umiejetnosci, entuzjastycznie nastawiona do pracy itp, wiec Twoj cv i list motywacyjny powinny tym emanowac.

Gość ola00000
ale wypowiedzialo sie juz przeciez duzo osob

Gość edek77
chcę wiedzieć m.in. czy inni na moim miejscu by tam w ogóle jechali itp, nie chcę jechać na "hurrraaa!!"

Gość Spaced
communication skills to nie to samo co znajomosc jezyka (language skills) - ktos moze znac angielski perfekt a i tak sie nie dogadac!

Mialam napisac cos o mojej nowej pracy, no wiec pisze, choc jeszcze nie zaczelam pracowac - i nie zaczne. Zaczelam szperac w internecie i znalazlam bardzo zle opinie na temat tej firmy: COBRA GROUP PLC. Obiecuja zlote gory a konczy sie na byciu akwizytorem (tak jak podejrzewalam). Niestety nie tak wyobrazam sobie rozwoj mojej kariery, wiec szukam dalej :( Jak macie jakies rady to chetnie poczytam!

Gość marrrianka
Edek77------- czlowieku czego Ty od nas oczekujesz, juz Ci duzo ludzi napisalo za i przeciw, musisz sam podjac taka wazna decyzje, zawsze sa jakies plusy i minusy, przeciez nikt z nas Cie nie utwierdzi w przekonaniu ze wszystko bedzie po Twojej mysli, ze znajdziesz swietna prace, wyjatkowo dobrze platna i do tego Twoje zycie bedzie jak w bajce, prawda jest ze masz swietne kwalifikacje i duza szanse na znalezienie dobrej pracy w UK, i Ci powiem tak, jak nie zaryzykujesz to sie nigdy nie przekonasz..ale nie domagaj sie caly czas zeby ludzie Ci pisali co masz w koncu zrobic bo Ty wiesz najlepiej.....

Gość marrrianka
Enamorada----glowa do gory, prosze usmiechnij sie... nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, wierze ze znajdziesz lepsza prace

marianka, dziekuje za slowa otuchy, w sumie to jestem zadowolona, ze to odkrylam zanim zaczelam dla nich pracowac, choc zastanawiam sie czy w ogole uda mi sie kiedys zdobyc lepsza prace no i kiedy?????

Gość marrrianka
Enamorada---glowa do gory, ja tez nie moge znalezc mimo ze kwalifikacje jakies tam posiadam i jezyk tez spoko, musimy nie tracic nadziei

Gość edek77
marrrianka - w sumie to masz rację-nigdy nie wiadomo jak się moje życie potoczy, po prostu chciałem poznać zdanie jak największej ilości osób