Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chaber

Sprawcza siła myśli - udało się to komuś?

Polecane posty

maroilla wystraczy, że będziesz myslała intensywnie o tej osobie, przypominaj sobie wspólne stare sprawy. Zadziała szybko.

Gość cave_terinka
Czytałyscie "Myślenie optymalne"?Polecam!!!

Gość maroilllla
szczalka-----> mysle o tej osobie juz jakis czas i niestety nic z tego nie wyniklo:( Naprawde mam czyste intencje. Chcialabym,zebysmy sobie wszytsko wyjasnili. Pewnie nie da sie do konca naprawic tych relacji, ale chce,zebysmy sie rozstali w zgodzie:O zaznaczam,ze ten mezczyzna nie byl moim mezczyzna. byl moim przyjacielem- tylko i az i dlatego tak mi zle z ta cala sytuacja

może za bardzo o tym myślisz i to życzenie jest "przytłoczone"?

Gość maroilllla
Sama juz nie wiem. na poczatku myslalam sporo,ale zawsze jakos te moje rozmyslania konczyly sie zloscia na ta osobe:O Teraz zdalam sobie sprawe,ze juz mu przebaczylam i chce sobie wszytsko z nim wyjasnic:(

Gość uihjiukmkkkk
podnosze

Gość uyjkuk
ktos podniosl topik:D super:)

Gość alexis09
Mam problem z afirmacją i proszę o pomoć jak mam przyciagnąć męzczyznę z którym się spotykam i wiem że mnie kocha jak boję sie pisać Jestem otwarta na miłość Karola czy czuję się bezpieczna przy karolu .Boję się pisać jestem otwarta na miłość gdyż nie chcę by ktoś inny pojawił się w moim życiu .Proszę o pomoc w afirmacji.

Pisalismy juz na ten temat wielokrotnie. Afirmacje nie moga byc skierowane na konretna osobe, tylko na uczucie szczescia bycia z kims. Los przyniesie nam wlasciwa osobe.

Gość aquarius
Witam często zdarza mi się pewne sytuacje ściągnąć myślami,tak jak i ludzi;)Dlatego wolę nastawiać się do życia pozytywnie,wtedy jakoś wszystko idzie po mojej myśli,a jak nie to i tak prędzej czy później sytuacja obraca się na moją korzyść;) Nigdy na nikogo nie złorzeczę,bo jestem zdania,że to co komuś źle się życzy powraca jak bumerang. I jakaś prawda w tym jest.Pozdrawiam

Gość lilinka123
Witam, chociaż bardzo rzadko udzielam się pisząc na forum to cały czas go czytam na bieżąco. Przykro mi że od dłuższego czasu nikt się nie wypowiada. To forum pomogło mi przetrwać złe chwile w życiu. Gdyby nie Wy Wszyscy to nie wiem czy bym istniała. Teraz jestem szczęśliwa, bardzo długo ( ok. 2 lata) jestem z Wami i uczyłam się os Was. Dziękuję.

-->lilinka 123 Bardzo budujący jest Twój wpis. Pozwolę sobie na podziękowanie za wszystkich, że byliśmy dla Ciebie jakimś drogowskazem. \"Gdyby nie Wy Wszyscy to nie wiem czy bym istniała\" - bardzo mocne słowa i dodające jednocześnie jeszcze większej ochoty, by nadal pisać w pozytywnym tonie na forum. Gdybyś jednak zechciała się podzielić swoimi rozterkami, a jednocześnie i sukcesami jakie stały się Twoim udziałem za sprawą ludzi piszących pozytywnie, to jest podobne forum i ono cały czas żyje. Wiem, że wielu ludzi je czyta, chociaż się tam nie udziela. Jeśli skorzystasz z mojej rady, to proszę zwróć uwagę na to, jak z biegiem dni zmieniają się wpisy osób tam piszących - od załamania do prawie euforii. To forum to prawdziwa kopalnia wiedzy dla ludzi zagubionych w szarej rzeczywistości. Oto link do tej strony: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=16620

Gość ide w slady Marsa
:-)

Gość chceafirmowacccc

a co powiecie na to, wiem że to niewiarygodnie brzmi, ale to prawda kilka miesięcy temu zaczęłam kręcić w pewnym chłopakiem, mieszkamy w tym samym miasteczku, znamy się z widzenia od podstawówki, ale bliżej dopiero od ponad roku, spotkaliśmy się parę razy i takie tam, no ale coś nie wyszło, chociaż ja chciałam i nadal chcę,moi przyjaciele twierdzą, że on podobno chce, tylko się boi, ale niw wnikajmy w to ;) myślę o nim bardzo często nadal, i w tamtym tygodniu miałam sen, że wyszłam wieczorem na swoją wieś i patrzył się na mnie dziwnie jakiś starszy pan, podeszłam do niego i pytam, czy my się znamy, a on na to: \"jestem dziadkiem M. (czyli tego chłopaka), ty jesteś zdaje się tą dziewczyną, tak?\" potwierdziłam, a on się tylko uśmiechnął, i poszliśmy każdy w swoją stronę dodam, że nigdy nie poznałam jego dziadka, pamiętam tylko, że gdy kilka (albo kilkanaście) lat temu byłam z rodzicami na cmentarzu kilkadziesiąt km od mojej miejscowości (moja babcia pochodziła z tej samej miejscowości,co jego rodzice) i akurat trafiliśmy na pogrzeb dziadka M.

Gość to wspaniałe
Tak, też czytałam i mam taką książke. Czytałam również inne tego typu książki. To o czym mówisz, to prawda. Mi się cały czas zdarza takie coś. W noc i w dzień. Nauczułam się już to kontrolować. ;D To wspaniałe i pomaga. Każdy powinien tak umieć. Możemy mieć wszystko, być bogaci tylko trzeba się tak poczuć i uwierzyć w to. ;] Chociaż jestem młoda, to bardzo dojrzała psychicznie.. (14lat) Ciągle, to stosuje, i mówie srzerze że to się sprawdza działa w 100%

Gość nie jestem fanką
... Michaela Jacksona, a kilka dni temu ni z tego ni z owego wyszukałam Bilii Jeana na YT i umieściłam go w ulubionych. Dzisiaj aż mi ciarki przeszły po plecach! Dlaczego tak się stało? Czy to możliwe, żebym coś wyczuwała? Wiele razy zdarzyło mi się popatrzeć na telefon w momencie kiedy ktoś (konkretna osoba) wysyłał mi smsa. To jest dziwne uczucie, bo kiedy dostaję smsa np od operatora to ja dokładnie wiem, że to nie jest sms od tego człowieka. Mój partner mówi, albo robi coś o czym pomyślę i to prawie w tej samej chwili. Najśmieszniej było kiedy miałam w głowie gotowe zdanie z błędem językowym, chciałam to powiedzieć, ale zastanawiałam się na czym polega ten błąd i jak to poprawnie powiedzieć, mój partner wygłosił to zdanie... z tym błędem!!! Trochę to przerażające...

Gość to działa
Ja na każdym kroku spotykam się z takimi małymi cudami w swoim życiu, ale nigdy nie przestanie mnie to zaskakiwać. Ciągle czytam coś nowego i to mnie nakręca. Skończyłam kurs Silvy kilka lat temu. Teraz zaglądam na tę stronkę http://najlepsze-darmowe-ebooki.blogspot.com/ Jest tam dużo ciekawych książek -np. Sekrety prawa przyciągania, Odkryj moc swojego umysłu i wiele innych. Przejrzyjcie sobie. Tutaj jest wykaz wszystkich z podziałem na poszczególne działy http://najlepsze-darmowe-ebooki.blogspot.com/2009/06/polecamy-ebooki.html Wszystko jest możliwe :)

Gość zrozumiałe
w moim życiu też dzieją się takie małe cuda. Niby wiem,że to normalne, ale chyba nigdy nie przestanie mnie to dziwić

Gość grzesiek...._
witam, zastanawiam się na d wypróbowaniem wizualizacji do wyleczenie długotrwałego szkolenia, czy ktoś z Was ma jakieś sukcesy na tym polu? jakie schorzenia udało sie Wam wyleczyć?

Gość nigdyjuż nie
to działa naprawdę! Sytuacje z marzeń wmieniają się niekiedy w czyny i wydarzenia...dlatego trzeba uważać na te złe!!! nie wywołujmy ich nigdy!

Gość działa działa prawda
sam secret i PM wystarczy żeby się przekonać

Gość do tematu i na temat
mi sie udało z mieszkaniem i nawet współlokatorki sie normalne znalazły :) tak myśle ,że przyjdzie jeszcze pora na większe rzeczy a i taki mały drobiazg jeszcze ...chciałam sobie kupić wagę starego typu ze wskazówką....i co kumpel mojego faceta z pracy robił porządki i miał sporo różnych maneli których chciał się pozbyć... a ja dostałam nowiutką zapakowaną wagę nie używaną razem z pudełkiem ;P taka jaką chciałam

Gość prosimy o dowody
mi sie udało z drobiazgami na razie

Gość boję się własnych myśli serio
mam skłonność do pisania różnych scenariuszy

Gość bo ja nie mam zielonego pojęci
mam pytanie o prawo karmy jak to sie ma do wszystkiego??

Gość uuuuuuuuuuuupuuuuuuuupuuuuuuup

Gość ja pracuje nad tym
na razie nie mam za wielkich sukcesów

Gość wella11
Marsie, zaglądasz tu jeszcze? Bo mam pytanie, a Ty wydajesz mi się kompetentną osobą ;)