Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

Gość tylko pytam bo czytam
W sprawie tego COŚ to osławione COŚ jest sumą dwóch elementów męskość (szeroko, bardzo szeroko pojęta) i umiejętność uwodzenia to prawda, można być chamem i prostakiem i mieć mnóstwo kobiet bo umiejętność uwodzenia czyli wpływania na drugą osobę, to talent ale i doświadczenie, tego do pewnego stopnia można się nauczyć Ja wiem jakie mam pociągające cechy i je eksponuję w sensowny sposób. I jeszcze jedno, może najważniejsze: mężczyzna to zdobywca, nic tak nie razi kobiet jak tzw: ciepłe kluchy, gdzie go postawisz tam stoi i tak dalej dlatego chamy mają pewne powodzenie bo imponują idiotkom i zakompleksionym swoją nazwijmy to, siłą przebicia. A męska pewność siebie (nawet jesli udawana, byle dobrze) jest dla kobiet sama w sobie afrodyzjakiem :D świadczy o sile, sile charakteru...

Gość Sad Eyes__
rotfl zdaje mi sie ze jestem w miare przystojny? dzieki za sprowadzenie na ziemie 🖐️ :(

jak to sprowadzenie na ziemię jak jesteś przystojny to sobie poradzisz :-) ja na pewno wolałabym przystojnego niż brzydala :-)

Gość Sad Eyes__
chyba kazda woli przystojnego od brzydala, tak jak kazdy facet woli piekna dziewczyne od paszteta

Zabieram się do pracy i na koniec napiszę: kurwa mać! gdybym tylko polegał na swoim wyglądzie to nie miałbym, żadnej kobiety a przynajmniej nie taką, która mi się podoba! Wiele cech w sobie można ukształować a użalnie się, że nie jest się superprzystojniakiem, który nawet palcem nie musi kiwnąć, aby mieć kobietę, nic nie pomoże! Uwodzenie to trochę jak wojna :D trzeba rozpoznać przeciwnika i zastosować odpowiednie środki. Różnica w stosunku do działań zbrojnch jednak polega na tym, ze pokonany przeciwnik z radością "poddaje" się :D Jeśli "samoczynnie" nie przyciągamy podobających się nam kobiet, to trzeba sprawę przemyśleć i skorygować postępowanie.

Gość Sad Eyes__
"nom"? juz gdzies widzialem ten "styl" pisania nie ma czasem na imie anka? a jak wygladam... nie wiem, co mam ci opisac :P 1.80 wzrostu, brunet, krotkie wlosy :D

Gość Sad Eyes__
nie mam wasow :classic_cool:

Gość Sad Eyes__
kiedys gadalem z jedna Anka (nie na kafe), miala podobny styl pisania, tez 25-26 lat, blondynka :classic_cool:

Gość Sad Eyes__
ale mam brode, w zasadzie brodke

Gość Sad Eyes__
blondyny rulez! :D

Gość Sad Eyes__
wiem o czym mowisz :classic_cool:

Gość Sad Eyes__
mam bujne owłosienie w miejscu intymnym:D

ta "filozofia" :D to nic szczególnego, trochę wiary w siebie, walka z nieśmiałością i poszukiwanie takich kobiet z którymi moge mieć coś wspólnego (zainteresowania, jakieś emocjonalne podobieństwa) i które mi się podobają... Spotykam się teraz z dziewczyną, ładną i inteligentną, a najlepsze jest to, że wyhaczyłem ją w necie :D

Gość przez net szukają ludzie
niedojrzali emocjonalnie

no to fajnie ze sobie radzisz:-) i tak trzymaj :-) do sad eyes -----> bujnego owłosienia w tych miejscach niestety nie popieram wole bez sama też włosy mam tylko na głowie ;-)

Gość Sad Eyes__
wydawało mi sie że kobiety lubią owłosionych mężczyzn:D

Gość Sad Eyes__
to byl podszywacz z tym bujnym owlosieniem. Na chwile zniknalem i juz sie pojawiaja podszywki

Summmmmarrries mówisz bez sensu piszesz, że liczy się życie a przesiadujesz w necie i opisujesz swoje niepowodzenia powtarzam poznałem dziewczynę przy pomocy netu ale się z nią SPOTYKAM w ŻYCIU uprawiam z nią seks w łóżku (lub gdzie indziej) a nie w komputerze

Gość Sad Eyes__
"wydawało mi sie że kobiety lubią owłosionych mężczyzn" chociaz z tym sie zgodze z podszywaczem. tylek, jajka i nogi mam owlosione (ale nie mam tam "buszu"). i jakos dziwnie bym sie czul ogolony.

Gość Sad Eyes__
jak ją poznales w tym internecie, na czacie, gg, forum?