Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on24

Lista prawiczkow

Polecane posty

Gość a ja wyglądam prawie jak ta
nie piszę że wygląd nie jest ważny, ale na pewno nie jest najważniejszy :O...i inna rzecz, że są gusta i guściki. ja tak se myślę, że jak ktos nie ma tego wyglądu to powinien się właśnie skupiać na czymś innym, czym może do siebie drugą osobę przyciągnąć. kurde, no ja może żyję w innym swiecie, ale w moim otoczeniu, i brzydcy i ładny są w związkach.

frustrat a co Ci tak szkoda tych linków :D :P ?

Gość brzydal prawdziwy
ciekawe, bo ja żyje w świecie gdzie brzydcy nie dość, że są ignorowani to jeszcze wyśmiewani i obrażani. Dlatego zamiast skupiać się na przyciąganiu (co się zawsze źle kończyło), skupiam się na odpychaniu. I to nawet mi sie całkiem dobrze udaje.

Gość gf55
przestancie pisac, ze liczy sie wnetrze. Popatrzcie na Andrzeja z Bilgoraja (czy jakos podobnie). Pisze calkiem z sensem, a wszystkie go wysmewaja za to jak wyglada.

no sorry, ale jeśli skupiasz się na odpychaniu to masz tego czego chcesz :O. jakby tylko piękni mieli prawo do szczęścia, znajomości etc. to w gruncie jedynie nieliczni i wybrani by go dostąpili. zatem cieszę się, że mój świat jest właśnie taki :) 🖐️

andrzej powiela ten sam schemat, więc z sensem pisać nie może :P tylko narzeka, obraża kobiety, że jedynie na wygląd patrzą i starszy samobójstwem, ot mi pisanie z sensem :O.

Gość brzydal prawdziwy
Nie myśle, że tylko piękni są szczęśliwi. Piękni, przeciętni i ci troszkę poniżej przeciętnej - jest ich całkiem sporo i tych masz na myśli. Ci najgorsi, najbrzydsi, to niewielki odsetek ale jak się w nim znajdziesz lekko nie jest.

Gość dyzio marzyciel
mniam :D chcesz poćwiczyć ;)

Gość gf55
"tylko narzeka, obraża kobiety, że jedynie na wygląd patrzą i starszy samobójstwem," chyba nie piszemy o tym samym czlowieku 🖐️

o tym samy, andrzeja znam z innego forum :)

próbował chyba, ale branie na litość kobietę, daje odwrotny skutek :O :(.

Gość brzydal prawdziwy
Andrzej z Biłgoraja wygląda całkiem przeciętnie, a został zjechany przez wszystkie kobiety na forum

Gość dyzio marzyciel
...sie nie ma co bać ;) jestem na swój sposób delikatny :classic_cool: a tak poza meritum :D to przyzna Pani, że tego rodzaju teksty: "Proszę nie reagować na pomarańczowe wpisy mające na celu postawienie mojej osoby w złym świetle To tchórze którzy pisza pod pomarańczowym nickiem" ...stanowią o smaku forum :D

nie kłam, bo nie przez wszystkie, jeśli wziąć pod uwagę opinie z tego innego forum, moją :classic_cool: i z ogólnej, to jakieś 70% było na nie, 30 na tak - tylko, że wiele tak go oceniło przez pryzmat jego wypowiedzi :O i zadręczeń. poza tym, te foto jest no nie ukrywajmy, złe - robione od dołu, zero jakiś emocji na twarzy. andrzej nie jest zły, tylko trochę zaniedbany :(.

Gość dyzio marzyciel
Jak to nie opowiadasz? Przecież wiemy, że nigdy nie miałeś, bo nam sam powiedziałeś. Ja natomiast się umawiam przez net po uprzednim zmasowanym ataku psychologicznym drogą mailową tak by opętać kobietę aby nie zauważyła mej brzydoty, jeno nogi jej drżały :classic_cool:

Gość brzydal prawdziwy
ciekawe czy te 30% to na serio czy tylko przez grzeczność

Gość dyzio marzyciel
tak na serio przrez grzeczność...

:D :P ale co jak co, Ty dyzio, wklejający z uporem maniaka te linki, narażając się na złą rekę p. modek, tchórzem raczej być nie możesz ;) :). summaries, net to miejsce jak każdo inne ((( :classic_cool: ))) :)

no ale później można to przenieść w życie :). nieważne jak ważne jaki skutek ((( :classic_cool:))) ;)

Gość dyzio marzyciel
do two face ;) nnnnnnnnno... to jest ten kierunek :classic_cool:

Gość musić mieć
to "coś"

Gość musić mieć
nie jesteś typem samca który jest wybierany przez samice dla podtrzymania gatunku

Gość musić mieć
dziewczyna wie co mówi

Gość brzydal prawdziwy
dziewczynalat20 --> piękne, prawie uwierzyłem, że tak jest naprawde.