Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borderlinee

Widzieliscie kogos z kafe na fotach? Jak wygladaja?

Polecane posty

Stopa turlaj się ? :P Wysłałam Twoją komus ? Lepiej tlena włącz ... :-0

Tego na P ... ? :D Matko ale miałam dziś sen :-0 😭 😭 Tak mi się chce z Tobą pogadać :-0 ...

Mistral , nie wyslę , juz pisałam. A foty Goda mogę sprzedawac za rozsadna cene , wprawdzie sam zainteresowany protestuje , ale na zdjecia z serii poka cycki kafeteriuszek mogłyby go ułagodzic:P:P Zebrane pieniadze przeznacze na jakis szczytny cel , np. operacje plastyczna mojego biustu:P:P

Arava Ciebie nie agituję :D Przyjęłam do wiadomości, kiedyś może dojrzejesz do tego :P A ja mogę też ewentualnie przeprowadzić aukcję fotek goda na ten sam szczytny cel, tyle że przedmiot operacji znajduje się w moim posiadaniu :P stoa on nie był straszny on był z cyklu rozpieprzających, ale tak realistyczny, tak porywający, tak niesamowity, że tęsknota aż boli :-0

A ja mogę też ewentualnie przeprowadzić aukcję fotek goda na ten sam szczytny cel, tyle że przedmiot operacji znajduje się w moim posiadaniu chora jestem , nie zrozumiałam:o o mój biust chodzi? ze masz go w posiadaniu:P:P:P??

Gość zanosi się na mgłę
O mój biust chodzi - cel taki sam, tyle że przedmiot (biust w sensie) jest w moim posiadaniu - czyli w wolnym tłumaczeniu wzmiankowaną operację przeprowadzę na własnym biuście :D

Jakbysmy nazbierały więcej kasy mozemy założyc centrum korekcji biustu im Goda:D:D

Gość zanosi się na mgłę
I poprosić go o honorowy patronat :D Proponuję wyżebrać od niego więcej fotek :D

Gość zanosi się na mgłę
A po korekcji zrobimy sobie sesję z cyklu poka cycki :D i w drodze rewanżu wyślemy Godowi :P

Żebrać? o nie:P On juz wie , na jaka czekam:P:P Te dwie ostatnie nie spełniły norm:P:P

Gość zanosi się na mgłę
A na jaką czekasz ? Może ja też bym chętnie obejrzała ? Jak już będzie wysyłał, to niech wyśle hurtem :D:D:D

leszczorrry :O teraz juz tylko bede wysylal jesli otrzymam z tej pieknej serii, o ktorej Arav wspomina :P mistral, masz gupiego maila, nie otrzymalem nawet zwrotu ;) 🖐️

Tylko nie leszczury , tak sobie swoich pijaków wyzywaj:P:P Nie mam czasu przejrzec płytek nawet:o ale nie mam takich poka cycki , no nie mam:P:Pzebym nawet chciała:P a z tym centrum to chyba nie jest zły pomysł? wypbrax sobie , jakby to wpłyneło na jakośc polskich biustów;)

zaczekam do 2007, wtedy mam juz zaklepana kolejke do ogladania Twojego biustu :P dawaj ta obiecana plazowa, ale juz :O tak tak, z centrum to dobry pomysl, a wybrankom proponowano by naturalne powiekszanie biustu poprzez masaze, oczywiscie te juz powiekszone tez trzeba by sprawdzac czy oby wszystko jest dobrze :P

Z tymi masażami to sie tak nie rozpędzaj:P na dokumentacje czekam juz , hmm z kwartał?I nie wiem , czy się zdecydowac a z 2007 , chyba pijana byłam , niewiele,pamietam itd.itp:P:P jaka plażową? o plazy nie było ani słowa!!

spiesze przypomniec, ze w kazdym roku przysluguje pewna ilosc nazwijmy to \"odwiedzin\" Twego biustu i na 2006 juz wyczerpano limit, ale w 2007 jestem pierwszy w kolejce :P jak nie ma masazy to i nie ma centrum i nie ma nowych cyckow 😡 :P taaa, a kto stokrotki nie widzial? ;)

W sumie to ja nie widziałam :P God może Ty pijany byłeś i w kosmos te line wysłałeś ? :D

masaże będą , jak uzuskam dokumentacje zdjęciowa efektów ja nie widziałam stokrotki , ba , ja nawet nie wiem , kto to ta stokrotka:o

pare dni temu chciala sie umowic z kims na randke i wstawila swoja fote, stOOlejarze na f23 mieli radoche ;) nigdy nie mialem alkoholu w ustach, wiec to nie jest mozliwe gupia :P zaraz znajde jakies zdjecie na potwierdzenie moich kompetencji ;) D :classic_cool:

chciałam tylko zauważyc , ze Twój wpis był 666, czorcie:P:P

nie, poprostu wszystkie szykuja dla mnie fotki :P

God jakieś obwisłe te cycki - nadją się do naszej kliniki, po operacji będą wyglądac tak: ( . )( . ) :D