Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_k

co jest wazne jak poznajecie faceta?- na co zwracacie uwage na poczatku?

Polecane posty

dzisiaj w pracy mialam dosc ciekawa dyskusje odnosnie tego jak Polki (mieszkam i pracuje w Hamburgu) klasyfikuja facetow. Uslyszalam dosc nieprzyjemna wypowiedz, ze po pierwsze patrzymy na wyglad, pozniej na portfel a dopiero pozniej na inne \'\'szczegoly\'\' np.: charakter. Probowalam bronic nas przed taka ocena, ale Niemcy tak nas widza Wedlug mnie jesli chodzi o faceta z ktorym mam byc to najwazniejszy jest charakter, wyglad, pozniej zachowanie (wychowanie, mimika, zachowanie higieny- czyste ubranie, buty i rece) a na koncu jego portfel. Bo co mi po bucu, ktory nie potrafi podziekowac i ubrac sie w czyste ubranie nawet jak ma niewyobrazalna kase na koncie... A wy jak to widzicie??? Czy Niemcy maja racje, ze jestesmy tak interesowne??? Pozdrawiam

Gość ssssszzzz
Maja sporo racji , tam ukazal sie cykl artykulow o Polkach jako najwiekszych prostytutkach zjednoczonej europy , moi znajomi Niemcy maja o was podobne zdanie , Turcy jeszcze lepsze a nawet Polacy wiec cos w tym byc musi , w Anglii jest tak samo - Arab ktory tam byl to opowiadal jak z innymi wychodzili lowic Polki bo one sa najlatwiejsze , nie zgadzalem sie z tym ale teraz sam nie wiem , tyle ludzi sie chyba nie moze mylic

Gość moj wujek ktory byl we Wloszec
to dowodzil mi ze swojej zony by tam nigdy nie puscil bo Wlosi nie przepuszcza zadnej Polce i kazda przeleca ale nie wiem ile w tym bylo prawdy , opowiadal mi kilka sytuacji jak mlode Polki wloczyly sie po plazy ze starymi wlochami , jak one zobaczyly ze tam sa tez Polcay bo zaczeli gadac po polsku to zaraz sie zwinely , wychodzi ze Polki to materialistki

no wiec juz sie nie dziwie, czemu faceci jak Polka nie przyjmuje zaoferowanego drinka lub gdy uslysza odpowiedz odmowna na \'\'pojscie na pieterko\'\' to sa bardzo zdziwieni:( nic tylko sie pociac:(

Gość same sobie zapracowalyscie
na taka opinie 🖐️

widze,ze tylko faceci sie wypowiedzieli w tym temacie, a zadna kobieta- dziwne, chyba ze wiekszosc z was potwierdza ta opinie. Ja osobiscie znam wiele Polek mieszkajacych w niemczech ktore nie pasuja do wzorca jaki przedstawili mi Niemcy. Znam tez kilka ktore sie bardzo dobrze chca ustawic i nie zwracaja uwagi na nic innego niz kasa... Smutne, ale jak sie same nie bedziemy bronic to na pewno nikt nie bedzie nas bronil... Pozdrawiam

{ , ze po pierwsze patrzymy na wyglad, pozniej na portfel a dopiero pozniej na inne \'\'szczegoly\'\' np.: charakter. ] Niestety taka jest prawda. Zdecydowana wiekszośc kobiet (oczywiście IMHO) tak właśnie ma.

Gość zgadzam sie z Myrevinem
i ciesze sie ze swiat juz sie na was zaczyna poznawac 🖐️

Gość hela z Wawy
patrzymy czy nie ma on żony

Gość aguisia1504
1 WYGLĄD, wzrost, oczy, sylewtka 2 SPOSÓB MÓWIENIA I ZACHOWANIA SIĘ 3 CHARAKTER który pozniej wychodzi... :)

Myrevin- zdecydowana wiekszosc kobiet??? moze ja sie z takimi rzadko spotykam bo studiuje i pracuje w branzy czysto technicznej wiec tutaj kobiet jest po pierwsze malo a po drugie te co szukaja tylko kasy to szybko rezygnuja z dalszego siedzenia w tej branzy bo sie gubia...

Raczej trudno oceniać charakter nowo poznanego faceta,nie uważacie ? ;) Oczywiście,że przy poznaniu liczy się pierwsze wrażenie,a więc również wygląd,ale każda z nas zwraca uwagę na inne szczegóły,np ja patrzę na dłonie i oczy. Trudno też ocenić zawartość portfela faceta,chyba,że szasta forsą na lewo i prawo(a potem płacze,że one chcą tylko jego pieniędzy :P ) Ja osobiście nie zwracam uwagi na portfel faceta. Uważam,że większość bogatych facetów to zwykłe dupki,które nie potrafią docenić tego,co mają.Co więcej,uważają, że skoro mają kasę,to wszystko inne im się po prostu należy. No ale kobiety różne są...

moze i wyglad jest wazny jak sie chce tylko pobyc chwile razem, ale jak sie chce normalnego zwiazku to wyglad nie wystarcza, przeciez nie bede sie tylko patrzyla cale zycie na faceta bo nie mam o czym z nim rozmawiac. nie bede tez wydawala kasy by sobie zrekapensowac to, ze mnie bije lub w inny sposob traktuje nie tak jak powinien. czy tylko mnie sie tak wydaje??

Gość to stanczyk jeszcze gorzej
prawda :(

--- > stańczyk takie cos brzmi to jak gruszki na wierzbie i obietnice przedwyborcze na raz - takich cudow nie ma na tej ziemi :)

Stańczyk,nie bądź głupi. Mnie tam wystarcza to co mam,nie muszę lecieć na kasę faceta. Pisałam tylko,że trudo ocenić charakter faceta przy pierwszym spotkaniu.To niestety zajmuje dużo więcej czasu

Gość tak już jest
Mężczyźni już dawno temu udowodnili, że zwracają uwagę na wygląd kobiety, więc czemu my kobiety mamy być gorsze? Wygląd zewnętrzny liczy się przy pierwszym spotkaniu i nikt nie wmówi mi, że jest inaczej. Oczywiście nie każdy brunet z elektryzującym spojrzeniem, będzie miał powodzenie u wszystkich kobiet, ale u takich, którym ten typ faceta odpowiada.

Gość gdzie mieszkasz stanczyk
mozemy zawsze isc razem do prostytutki , znam kilka

Gość Atomówka 21
to ja wam napiszę co was może zdziwić............nie jestem materialistką....tylko niestety to ja trafiam w większości na materialistów.... i boje się bo nigdy nie znajde chyba tego kogo chcę.....każdy widzi we mnie kasę :(( smutne lecz prawdziwe....

A w ogóle to najważniejsze u faceta są - poziom intelektualny - charakter (przy mnie koniecznie niekonfliktowy) - poczucie humoru (bo ja jestem go raczej pozbawiona :P )

Gość sprzedaj lepiej
wyglad zewnetrzny jest DLA WSZYSTKICH najwazniejszy przy PIERWSZYCH kontaktach...chyba trudno poznac czyjs charakter na 1 czy 2 spotkaniu? :O i maja tak zarowno faceci jak i kobiety wiec nie wiem czemu tylko kobiety sie za to potepia :O

bladozielona mnie tez nie chodzilo o to, ze mamy ocenic faceta na piewszym spotkaniu, bo na pierwszym spotkaniu tez nie decydujemy sie na wspolne zycie. Ale czy facet ktory ma wyglad ma wieksze szanse niz ten co ma kase, czy na odwrot? czy moze szanse ma ten z ktorym sie fajnie gada(i oczywiscie nei wyglada tak, ze sie chcemy odrazu wrocic do domu)???

Jak dla mnie facet może być brzydki jak noc listopadowa,ale musi być męski i mieć w sobie to coś, co sprawi,że mam ochotę poznać go bliżej

no niektore noce listopadowe bywaja bardzo przyjemne :) ale owszem musi miec w sobie to cos, bo nawet jak bedze ta \'\'gruszka na wierzie\'\' bez tego czegos to nic nei bedzie

A wcale nie jest łatwo poznać interesującego faceta :( Odpadają w przedbiegach -głupki -bogate dupki -nadęte bufony -śmierdziele -zniewieściałe chłopaczki wymagające opieki mamusi,a nie bliskości kobiety -itd. -itd. -itd.

Nie jestem hipokrytką,bo nie muszę I jestem na tyle niezależna,że mam w dupie, co sobie ktoś o mnie pomyśli :P O czym mają okazję przekonać się Ci,co mnie znają :P

ten ein Deutscher to jest moj kolega z pracy ktory mi wczoraj powiedzial o tym jak wiekszosc Niemcow widzi Polki i teraz bardzo go to cieszy ze tutaj na ten temat toczy sie dyskusja. Bardzo tez jest ciekaw jak sie potoczy to dalej.