Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_k

co jest wazne jak poznajecie faceta?- na co zwracacie uwage na poczatku?

Polecane posty

Kurdupli nie lubię,to fakt.Ale brzydota nie ma znaczenia.A do facetów w okularach mam słabość ;).Uwielbiam facetów w okularach

.---> stańczyk to juz chyba lekka przesada az tak generalizowac, to juz zaczyna byc czuc jakims zawodem milosnym, ze Ci sie jedna glupia trafila na drodze to sie nie wypowiadaj o ogole bo to moze urazic kogos....

Stańczyk,ja Ciebie mogę lubić,bo niegłupio gadasz A poza tym ja sobie z Tobą życia nie układam,ani nawet nie flirtuję,więc wali mnie Twój wzrost :D

tlumaczenie: wlasnie sie rozkoszuje swoja wypowiedzia o tym ze kobiety sa materialistkami

powiedzial mi teraz, ze ogolnie wszystkie kobiety takie sa, nie tylko Polki

pierwsze patrze na wyglad to chyba normalne bo pierwsze widze ze mi sie ktos podoba ale nie wiem jaki on jest, co ma w głowie dopiero pozniej jak go lepiej poznam to albo sie rozczaruje tym ładnym opakowaniem bo facet okaze sie niezbyt fajny, inteligentny itp. albo mi odpowiada i jego wyglad i charakter a jak dodatkowa ma kase to nic nie szkodzi!!!

Gość ja tez nie lubie kurdupli
bo jak to by wygladało : facet nizszy ode mnie a mam 167 i jak załoze butu na obcasie naet takim małym to wielu facetów jest ode mnie nizszych w ogole zauwazylam ze w Polsce jest duzo niskich facetów

Cóż stańczyku ;) każdy ma jakieś własne preferencje, i każdy ma do tego prawo. Wróciliśmy zatem do tego,że każdy zwraca uwagę na co innego :)

ja osobiscie probowalam sie spotykac z nizszym ode mnie ale nie wyszlo bo lubie buty na obcasie i lubie tanczyc. Wiec ogolnie troche glupio sie nam tanczylo w parze i on zawsze mial problem do moich obcasow. wiec sie w koncu rozeszlismy. Ale sa tez niewysokie kobiety, wiec czemu takich nie poszukasz?

stanczyk to wyjedz sobie do niemiec tam bedziesz sie dopiero rozkoszował slicznotkami:D

Gość wyjedz stanczyk wyjedz
moze tam znajdziesz sobie wreszcie jakas laske i przestaniesz narzekac cały czas na kafeterii

okolice HAmburga nie obfituja w ladne niemki, ogolnie nei polecam, Niemiec i Holandii, bo tutaj mowia, ze najladniejsze kobiety sa z importu zwlaszcza z \'\'bloku wschodniego\'\'

Gość to wszystko prawda co piszecie
ale dlaczego w innych topikach twierdzicie, ze wyglad nie ma zadnego znaczenia? Raz tak, raz tak, zdecydujcie sie wreszcie.

Gość wyjedz stanczyk wyjedz
choc pewno dalej bedziesz narzekac ze jestes niski

A ja uważam,że w Polsce jest dużo pięknych kobiet.Jest jedno takie miasto,zwane \"zagłębiem pięknych kobiet\". Może tam się udaj? Ale nie to ładne,co ładne,tylko,co się komu podoba ;)

stanczyk zycze powodzenia;) ale ogolnie to chyba nikt nie ma takich kompleksów...:O

Gość stanczyk powodzenia
w szukaniu dziewczyny ale wiesz ładne dziewczyny wybieraja przystojnych facetów jak chcesz slicznotke to sam musisz byc przystojny a przeciez ty narzekałes ze jestes brzydki i niski to jak to w koncu jest???

stanczyk ile masz wzrostu, ze tak rozpaczasz, ze jestes kurduplem?? napisz a same ocenimy

Gość wszystkie jestescie puste

jest takie powiedzenie "facet zakochuje sie przez oczy a kobieta przez uszy". ale to nie ma ZADNEGO pokrycia z rzeczywistoscia.

no to klops...stanczyk szuka slicznej dla ktorej liczy sie wnetrze a sam.........:D:D:D:D:D!!!!! :O

Dla was najwazniejszy jest wyglad, charakter jest duzo mniej wazny. Ile kobiet narzeka, ze facet je nie szanuje, olewa, a nieraz nawet bije i nie odchodza. dlaczego? Bo jest przystojny. Po co mu ktos mniej ladny, ale mily i szanujacy? Lepiej miec super przystojniaka, bo to jest dla was najwazniejsze.

mu = jej

Gość ale przynajmniej nie mamy
tylu kompleksów