Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_k

co jest wazne jak poznajecie faceta?- na co zwracacie uwage na poczatku?

Polecane posty

----->>>> wszystkie jestescie puste nie odchodza bo na przyklad sie boja zostac same, albo sa tak zakochane, ze wierza ze to sie zmioeni, i takie kobiety sa w gruncie rzeczy chore, bo nie potrafia same zyc.... a to, ze jest przystojny to czesto nie gra roli

Gość co ty zakompleksiony
stanczyku

a niech kluczy...moze mu sie uda znalzec jego wymarzoną a wcale nie musi byc tak ze pasztety szukają ładnego partnera, owszem widze super przystojniache z babą ze az zal na nią patrzec i vice versa, ale wiekszosc par sie dobiera ładny+ładna

Gość wszystkie jestescie puste
"G Ó W N O P R A W D A" mozesz cos wiecej napisac? "albo sa tak zakochane, ze wierza ze to sie zmioen" no wlasnie, sa zakochane... w wygladzie, a nie charakterze, skoro jego charakter im nie pasuje. i zostaja ze wzgledu na jego wyglad, i mysla, ze on sie zmieni :/ czyli tylko potwierdzasz to, co napisalem.

mój stary kumpel zmienił swojego lachona na duzo brzydszą bo jak sam powiedział męczył sie z tym ze kazdy facet ją podrywa i nigdy nie był spokojny a teraz nie musi sie o nic martwic:) o taki bez kompleksów;)

"dziewczyny mają tak (ale nie wszystkie) że na chlopaka wybierają sobie przystojnego (albo przecietnego) a na przyjaciela brzydala." o dokladnie stanczyk, dokladnie!!!

oj Panie stanczyk, czesto wybieraja sobie takiego z ktorym maja o czym gadac i do ktorego ja ciagnie, moze byc super przystojny, ale jak nie ma iskry pomiedzy parami to nic ich nie utrzyma razem. Ja mam faceta ktory wedlug mnie jest boski, a wedlug moich znajomych jest taki sobie bo ma wyglad dziecka, moj najlepszy przyjaciel jest super przystojny. Ale najwazniejsze jest to by chemia byla taka jak byc powinna(znaczy sie fajerwerki jak sie go widzi)

Tak stańczyk,ale przyjaźń jest najważniejsza w związku i często przyjaciele właśnie zostają partnerami na całe życie

I\'m think for erverybody waits one poeple and the time is the factor for all. some poeple like only headsome but this poeple knows them and he give perhpas many poeple luck

Tak stańczyk,ale przyjaźń jest najważniejsza w związku i często przyjaciele właśnie zostają partnerami na całe życie" Taaa, tylko ze na kochankow wybieracie sobie przystojnych. wole byc sam, niz miec kobiete przy boku, ktora twierdzi ze mnie kocha, a na boku robi to z innym :/

Gość dla większości waznych jest
WYGLĄD

Gość smieszy mnie to jeczenie
facetow jak to kobiety szukaja tylko pieknych ble ble ble czyzbyscie gineli od wlasnej broni?? to faceci zawsze nie dosc ze szukali pieknej dziewczyny to jeszcze nie stronili od wysmiania tej co nie byla w ich typie i ktora odrazu nazywali brzydka:P teraz jak kobiety urosly w sile i sie wam nie daja i maja wymagania to co ??......boli nie??:P

stanczyk - ale jedno nie wyklucza drugiego :) najlepiej miec kobiete ladna i wierna :)

wyglad gra wazna role, ale nie najwazniejsza. jak sie szuka partnera na zycie to nie super przystojnego lovelasa, ktorego chce miec kazda, a malo jest takich co odmowia jak laska sama wchodzi na niego. Wiec sie szuka takiego ktory jest pewnym i stabilnym oparciem.

smieszy mnie to jeczenie - ale faceci zawsze mowia, ze szukaja ladnych kobiet, a wy caly czas twierdzicie, ze najwazniejszy jest charakter, a nie wyglad!!!!

Gość Schmeckt gut
kon by sie usmiał:D

tlumaczenie : jestem malym, grubym, starym mezczyzna w okularach ale mam rowniez duzo czaru i nie jestem beznadziejny

stanczyk-----> to ile masz wzrostu?? a co do tematu to hmmm jak poznaje ( czyli rozumiem tu jest mi przedstawiony itp) to jesli chodzi o wyglad to szczerze tylko na to czy jest zadbany czyli czysty schludny itp. to jest pierwsze wrazenie baaardzo punktowane jest to jak pachnie orginalnym zapachem( orginalnym chodzi mi o meski jakis ciekawy a nie koniecznie nie wiadomo jaki firmowy) co do charakteru i zachowanie i manier to niestety mam duuze wymagania i zdaje sobie z tego sprawe...na pieniadze szczerze nie zwracam uwagi i nie jest to klamstwo wyznaje zasade ze pieniadze raz sa a raz ich nie ma roznie sie tocza losy ludzi a tak jeszcze dodam niecierpie snobow!!:) P.S. na wzrost nie musze zwracac uwagi poniewaz praktycznie mezczyzn nizszych ode mnie nie ma:P

Skoro piszecie, ze wyglad ma dla Was znaczenie, to powiedzcie, dlaczego tak wyzywacie facetow od pustakow, jak ktorys napisze, ze chce szczupla? Kobiety moga patrzyc na wyglad, a facet nie, bo jest odrazu pusty? Prosze, wytlumaczcie mi to :/

>>>wszystkie jesteście>>> a na kochanka... I znowu gówno prawda.W kochanku nie urody szukamy A w ogóle to z tą urodą to jest tak,że często jest ona przekleństwem,a nie zaletą

to jakie inne cechy szukacie w kochanku, ktorych nie ma normalny facet?

na kochanka sie szuka faceta co zaspokaja potrzeby te ktorych nie zaspokaja partner, a najczesciej szuka sie faceta ktory piotrafi sprawic, ze sie odleci na ksiezyc bez potrzeby pryechodzenia szkolenia i bedzie to lot bez kombinezonu, a scislej bedzie to lot nago

"to jesli chodzi o wyglad to szczerze tylko na to czy jest zadbany czyli czysty schludny itp' wszystkie tak piszecie :/ i powiem ci, ze to "GOWNO PRAWDA". (cytujac bladozielona)