Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_k

co jest wazne jak poznajecie faceta?- na co zwracacie uwage na poczatku?

Polecane posty

Gość wszystkie jestescie puste
angie_k - dajesz temu dowod na to, ze Polki to nie tylko materialistki, ale jeszcze dradzaja. Brawo :o

stanczyk nie musi byc przystojny by podniecal, wystarczy ze wie jak sie to powinno robic i w jakich klimatach

wszystkie jestescie puste------> no zacytuje tu urywek filmu \"widoczniej wiesz lepiej\":P i dodam ze ja nie jestem wszystkie nie znasz mnie wiec nie wrzucaj do jednogo worka ze swoimi stereotypami :)

mnie moj facet zaspakaja wiec nie musze szukac gdzie indziej. mam to czego chce i jestem w swoim zwiazku spelniona, ale nie mam 5 lat i wiem, ze czasami facet nie daje nam szczescia i sie go szuka gdzie indziej

bladozielona - a ty sie naucz czytac ze zrozumieniem. Napisalem, ze wszystkie twierdza, ze z wygladu to nie wazne czy ladny, czy nie, wazne, zeby byl zadbany. Ale to bzdura. Bo tak naprawde musi byc zadbany, ale do tego PRZYSTOJNY Kubanka - przepraszam, moze i nie kazda kobieta taka jest, ale na pewno wiekszosc. JEsli to prawda, co piszesz, to jeszcze w mniejszosci, ale tej lepszej mniejszosci :)

das problem der männer ist doch das wenn eine frau eine klasse liebhaberin ist dann kann sie dem mann doch so den kopf verdrehen das sie alles bekommt was sie möchte weil der mann dann nicht mehr das blut im kopf hat so wie es sich gehört sondern sein blut ist im unteren bereich des körpers

mam pytanie mam tlumaczyc co pisze moj kolega z pracy, czy znacie niemiecki???

"czasami facet nie daje nam szczescia i sie go szuka gdzie indziej" bo jestes pusta. Jak facet nie daje szczescia, to trzeba z nim porozmawiac na ten temat, dac szanse, itd. Ale wy idziecie na latwizne i szukacie sobie kochanka. Puste babska. :o

Nie dziwie sie, ze Polki maja taka opinie za zachodzie :o Sama sie dziwisz, ze u Ciebie w pracy tak twierdza, a sama dajesz temu przyklad.

Gość dobrze widzi sie
tylko sercem, najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu"

ja nie pisze, ze idzie sie odrazu do innego, ale czasami juz nie ma sil, a sa dzieci wiec rozwod jest malo przyjemny

ale ty masz myslenie :O Wolabym rozwod, niz zone, ktora mnie zdradza :O:O I napisze jeszcze raz, nie dziwne, ze Polki maja opinie latwych, skoro szukaja szczescia w ramionach innych. Wystarczy, ze jakis facet znajdzie nieszczesliwa Polke, powie dwa mile slowa i juz ladujecie w lozku, bo szukacie pocieszyciela.

po pierwsze >>>>>>>>>< wszystkie - ja nie zdradzam a zdrada sie brzydze! a teraz tlumaczenie : Problemem dla mezczyzn jest przeciez kiedy kobieta jest super kochanka to potrafi tak w glowie poprzewracac, ze wszystko dostanie, poniewaz mezczyzna ma wtedy mniej krwi w glowie nitz powinno w niej byc bo ta kew znajduje sie w dolnych czesciach ciala

Gość dfgdfggdfg
to jakim cudem faceci znajdują tylko te łatwe?? wkoncu chyba ciągnie do swojaków...

>>>wszystkie Dla mnie nie musi być przystojny i już.A z urodą jest tak,jak napisałam. Ja w opinii ludzi jestem \"piękną kobietą\". I co?? I g... Bo ludzie myślą stereotypami >jak ładna to głupia >głupia blondynka>jak ładna to pusta>itp. I wiesz co jeszcze?? żaden obcy facet się do mnie nie odezwie, bo każdemu się wydaje,że jak \"taka ładna to z kimś takim jak on nie będzie chciała gadać\" Ocenianie ludzi przez pryzmat ich urody jest krzywdzące!! Musiałam odpisać,bo się wkurzyłam

od dluzszego czasu zdaje sobie sprawe ze jestem w mniejszosci i to nie tylko jesli chodzi o moj poglad jaki tu przedstawilam :) ale coz taka juz jestem:)a czlowiek to nie kameleon zeby sie tak ciagle zmienial hehe:) jestem przeciwna tlumaczeniu ze szukac kochanka czasem trzeba, nie zgadzam sie trzeba to walczyc o uczucia i o swoje przekonania a juz w malzenstwie z kochankiem bo sa dzieci bzdura!to juz rozwod lepszy tyle ze rozwod z powodu\"on czy ona nie zaspokaja moich potrzeb seksulanych\" chore!! a gdzie milosci??jak sie kocha to sie o zdradzie nie mysli....konczac ten moj przydlugawy wywod dodam tylko ja zdradzie mowie stanowcze NIE ( kazdej zdradzie bez wyjatkow) Pozdrawiam :)

ocenianie kobiet bo wielkosci ich biustu tez jest krzywdzace, ale jak kobieta ma duzy biust to juz uwazane jest ze nie musi uzywac mozgu....

Gość wasz opiekun
prawda jest taka: kobieta jak kazda samica chce aby jej partner przyszly ojciec jej dzieci byl...silny i roznie pojmowana jest sila... dla jednych to pieniadze dla drugich fizycznosc dla innych - [malej grupki kobiet -sila intelektu..nie koniecznie popatra kasa..] ale kazda chce silnego faceta . potem wyglad .........wiaze sie z tym podswiadoma pewnosc ze dziecko bedzie zdrowe!!!! chore osobniki sa znieksztalcone i w przyrodzie dzikiej ...gina.... tak ! co jeszcze wam wytlumaczyc??? [wyglad jest czesto na PIERWSZYM miejscu]

es ist gut zu wissen das wir alle,egal aus welchem Land wir kommen, die gedanke und die einstellung gleich sind. das ist doch schon gut für ein vereintes Europa ;-)

wasz opiekun - a co ma sila do wygladu? Kobieta szuka w mezczyznie oparcia, bezpieczenstwa. Ale co ma do tego WYGLAD? To brzydki nie moze jej tego zapewnic?

Gość tez cos napisze po szwabsku
Helios ist ein neues, ganzjähriges Pension, gelegen auf polnischem Teil der Usedominsel

Gość wasz opiekun
KOBIETA SZUKA OPARCIA... . JAK MOWILEM;PRIORYTERY SA DWA!! A SILA -[ROZNIE POJMOWANA ],DAJE OPARCIE... [przeczytaj jeszcze raz co napisalem]

Stanczyk - moze! Tylko wlasnie rzecz w tym, ze kobiety nie szukaja faceta, ktory zapewni im bezpieczenstwo, tylko takiego, ktory jest przystojny.

tlumaczenie: dobrze wiedziec, ze my wszyscy, obojetne z jakiego kraju, myslimy i mamy podobne postawy. To dobrze, bo pzeciez jestesmy w zjednoczonej Europie

fassen wir mal zusammen 1. die frauen brauchen nur ein paar schuhe und das sind hausschuhe. 2. § 1 der mann hat immer recht 3. §2 wenn der mann mal nicht recht hat dann tritt § 1 in kraft