Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_k

co jest wazne jak poznajecie faceta?- na co zwracacie uwage na poczatku?

Polecane posty

Gość zgadzamy sie

Gość facet bez pieniedzy
to jak kobieta bez biustu

moze przy poniedzialku kobiety zaczna bronic sie przed napascia Niemcow i Polakow

Gość a przedczym tu sie bronic
? Prawda jest jaka jest i nikt ani nic tego nie zmieni, no chyba ze Polki zaczną się szanować.

nie no ale nie generalizujmy, nie wszstkie Polki sie puszczaja za kase. ja sie przynajmniej nie puszczam i szukam tutaj jakies jeszcze kobiety, ktora nie leci na kase.

Nie mowie, ze wszystkie :) Ale wystarczy, ze jakis procent Polek puszcza sie za kase, to juz powstaje jakis obraz Polki. Jak dziewczyna z linku wyzej, pisze, ze woli pracowac w burdelu w Anglii, bo w Polsce zarabiala "tylko" 1500 zl i dopiero teraz ma do siebie szacunek, ze nie pracuje za psie pieniadze? I jeszcze wyzywa pozostale kobiety, ze sa brzydkie, i maja nude zycie? No dajcie ludzie spokoj.

no ale to na calym swiecie w kazdym kraju jest jakis odsetek idiotek co sie rzuca na kase- w stanach chyba najwiekszy. ale czemu mysli sie tak glownie o Polkach???

Gość no wlaśnie
w każdej kobiecie jest dziwki dwie trzecie

mowimy tu o zachodzie Europy nie Stanach :) A taki stan rzeczy nie wzial sie znikąd. Gdyby bardziej puszczalskie byly Czeszki, Węgierki, etc, to o nich by mowiono. A ze mowi sie o Polkach, to wynika, ze to one są najbardziej rozwiązłe. Nikt sobie nie wymyślil, żeby oczerniać akurat Polki, a nie kobiety z innych krajów.

>>>>>>>>>> no wlasnie to tak jakby powiedziec ze w kazdym facecie jest 2/3 geya...

Gość nie ma nikogo_
:) musisz sie pogodzic ze smutną prawdą. ;)

no coz, w takim razie bede sama bronila nas przed Niemiecko-polska napascia. W pracy juz im wytlumaczylam, ze nie wszystkie Polki sa takie. I juz jest lepiej. A narzekaja tez bardzo na Czeszki i Rosjanki, wiec nie Polki sa najgorsze...

Gość kata-lw
Ja tu jeszcze zaglądam.:) A jak tam nasz "ulubiony" Niemczur? Jeszcze się czepia?

Niemiec jest ok, juz sobie wyjasnilisy, ze nie tylko polki sa takie ze wiele, czeszek, rosjane(te podobno sa najgorsze) nie ma co sie martwic, ten juz zostal zreformowany, ze nie wszystkie polki sa takie. A co u Ciebie kata-lw??

Gość kata-lw
A ja to w ciężką depresję wpadłam. Jak tak sobie czytam kafeterię, to stwierdzam,że ja jakaś anachroniczna jestem. A może faktycznie trzeba brać, co dają, patrzeć na forsę i mieć wszystko gdzieś? Może moralność, uczciwość i takie tam inne to tylko faktycznie stek dyrdymałów? Gdzie się nie obejrzę, to wszędzie widać tylko interesowność,podłość, podkładanie sobie świni. Ja idealistką nie jestem, bom za stara na wiarę w cuda, ale już powoli zaczyna mnie to wszystko mierzić. Hej, chyba sobie kupię ćwiartkę i wypiję do lustra......

kata-lw nie przesadzaj, mnie tez czasami dobija ten swiat, do tego siedze 1000 km od znajomych, przyjaciol, rodziny i ukochanego :(. Czasami mnie dobija to jak mowie facetom, ze mam chlopaka i ze nie jestem zainteresowania, a slysze teksty typu \"nikt sie nie dowie, to bedzie taki szybki niezobowiazujacy sexik\", badz \"troche zaszalej, przeciez bez sexu nie da sie zyc, ja pokaze Ci jak sie to pozniej maskuje....\" normalnie nic tylko sie pociac... no ale sama chcialam wyjechac na studia zagraniczne... wiec Kata-lw glowa do gory, bedzie dobrze i pamietaj: zawsze moze byc gorzej... :) pozdrawiam, a jak bedziesz pila to daj znac, napijemy sie razem do monitora :)

Gość kata-lw
Hej. Własnie jestem. Faceci sa czasem naprawdę straszni, czyż nie? Jestem poniekąd kobietą wolną (rozwód w toku, pewnie się jeszcze pociągnie), na facetów to juz patrzeć nie mogę, nie wiem, czy są jacyś normalni , bo ten "mój" Niemiec to na pewno taki nie był. No i tu problem. Chętnie poznałabym kogoś niezobowiązująco,tylko żeby ten ktoś nie ciągnął mnie od razu wiadomo gdzie i nie traktował jak dziwki lecącej na kasę. Nie można z facetem spotkać się, pośmiać, pogadać, pójść do kina i zobaczyć, co będzie dalej. Trzeba od razu dosadnie? Do wyra albo nic z tego? EEEE tam.....

no ja tez takich spotykam, ze najlepiej odrazu do lozka, a jak bedzie milo w lozku to mozemy zobaczyc czy pojdziemy do kina lub ka kolacje.... a dzisiaj czujesz sie juz lepiej??

Gość niscy i brzydcy faceci
powinni popełniać samobójstwo, żeby zwolnić miejsce dla wysokich i przystojnych. :-(

nikt nie powiedzial, ze maja popelniac samobojstwo, sa tez niewysokie dziewczyny, ktore szukaja niewysokich facetow, a co do brzydoty to kazda potrwora znajdzie swojego amatora, sa tez brzydkie dziewczyny, tez powinny sie pociac lub powiesic?? nie no bez przesadyzmow

Gość kata-lw
Troche lepiej, zaraz lecę do sądu, bo jakichś papierów im brak, istna kołomyja. A ta a propos Niemców.....Miałam kiedyś dziwną sytuację. Mój mąż zna biegle niemiecki, pracuje w Niemczech, ja zresztą czasami też. Mamy przyjaciól wśród Niemców i to rodowitych, a nie "przyszywanych". Mamy też wieloletniego przyjaciela, echte Deutcher, czasami wpadaliśmy do niego na piwko i pogawędkę. Jest kawalerem. Zawsze miły, do mnie odnosił się nienagannie, sympatycznie. Byłam u niego z mężem latem, gadka-szmatka, facet zachowywał sie dziwnie, był rozkojarzony. Coś było nie tak. I nagle, przy moim mężu, zapytał mnie, czy nie chciałabym spać dziś z nim na tarasie (było upalne lato). Zdębiałam, mój mąz też. Szybko pożegnaliśmy się i wyszliśmy. Facet strasznie długo musiał nie mieć kobiety, skoro nie opanował się i coś takiego powiedział. Przy mężu! Nigdy go nie prowokowałam, zawsze byłam miła, ale z dystansem, a tu takie chamstwo! Mąz mi mówił,że ja mu się zawsze podobałam, co było widać (ja tam tego nie widziałam, ale faceci wiedzą lepiej,co drugiemu w duszy gra). Jak go hormony gonią, to niech idzie na dziwki, w Hamburgu ich pełno.

Gość przestrzeń życiowa
dla niskich i brzydkich nie ma już miejsca na tym świecie oni muszą umrzeć:-(

wola pewnie Polki bo sa zadbane i jest wieksze prawdopodobienstow, ze sa zdrowe. W wiekszosci tez sa ladniejsze od Niemek, a poza tym ten niemczura jak wiele innych chcial cos co juz jest sprawdzone w boju(przez innego faceta) nie przejmuj sie. odbierac to powinnas jak komplemen, ale niech chlop trzyma lapy przy sobie i bedzie pieknie :)