Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angie_k

co jest wazne jak poznajecie faceta?- na co zwracacie uwage na poczatku?

Polecane posty

poza tym generalizujesz :/ mam pelno wysokich kolegow i zaden nikogo nie bije... wszystko zalezy od czlowieka

takimi dziewczynami nie trzeba sie zajmowac sa prozne i szukaja ksiecia z bajki.

Gość Hie hie hie.
Moj ma 194 i to ja mu w morde predzej dam nic ona mi :D

stanczyk znowu wpadasz w nute histeryczna, ze kobiety lubia byc bite, najpierw przez pieknych teraz przez wysokich,. Zadna kobieta nie lubi byc bita, wiem cos o tym bo mnie moj ex raz uderzyl i odrazu wiedzial w jakim kierunku powinien pojsc by sprawdzic czygo nie ma za drzwiami, wiec nie generalizuj, ze kobiety lubia byc bite. niektore nie maja odwagi by odejsc ale sa takie ktore sie nie boja .... i uwierz mi jest nas calkiem sporo

Gość razrazraz
Stanczyk ty chyba troche przesadzasz, nie jestes taki niski. Niedawno bylem na stronie dla ludzi o niskim wzroscie i byl tam spis slawnych ludzi, ktorzy nie mogli poszczycic sie duzym wzrostem. Gorna granica tego spisu to bylo 165 centymetrow, czyli dopiero od tej granicy byli uwazani za niskich. Ty masz troche wiecej wiec bez paniki. Druga sprawa, sredni wzrost kobiet to jakies 165-166 centymetrow wiec i tak jestes wyzszy od 'statystycznej' Polki.

Gość bardzo dziwne
"cenie sobie poczucie humoru i zawadiacki sposob byci" lubisz jak facet jest zawadiaką? dziwne :/

Gość bardzo dziwne
moze ktoras z Was to potwierdzić? Lubiecie, jak facet jest zawadiaką, czy jak jest spokojny i nie wywoluje awantur?

Gość bardzo dziwne
stanczyk -gdzie? Napisala "mmm cenie sobie poczucie humoru i zawadiacki sposob bycia" gdzie masz cos wspomniane o wysokim?

Gość Hela w onucach
na piniędze ile ma zwracam uwage. a jak mie rwie wiecej niz jeden z piniedzami chlopak to tez patrze czy ladny

az trudno cos odpowiedziec na twoja wypowiedz Hela w onucach i dziwic sie pozniej jak faceci wszystkie nas traktuja jak lecace na kase :(

Gość Hela w onucach
bo to jest najprawdziwsza prawda drogie Panie. ot co.

Gość bardzo dziwne
nikt nie odpowie na moje pytanie? :/

Gość bardzo dziwne
"liczy sie intelekt i serducho!!!!!!!!!!!!!" heh, zeby to byla prawda... ale nie jest....

>>>>> bardzo dziwne nie wszystkie kobiety lubia zawadiakow.ja np nie lubie

Gość Hela w onucach
przeciez jedynym mianem , ktore sie liczy jest piniąc . a serducho jak policzyc czy np. intelekt ? w IQ?

Gość bardzo dziwne
angie_k - dzieki :) a hela to widac probuje sprowokowac :D

Gość madzia55
Ja patrzę na kasę. Nie poto jestem ładna, żeby brać jakiegoś biedaka.

Gość madzia55
Po co? Tom Cruise ma 1.70 a zobacz jakie ma powodzenie. Wystarczy, że jest bogaty

ale facet co ma duzo kasy a Ty nie masz nic bedzie toba pomiatal ile bedzie mu sie chcialo. nawet jak jestes slicznajak laleczka, to on moze miec takich na peczki i mozesz byc pewna, ze ma takich na peczki. Wybiera co glupsze by sie nie stawialy i chcialy tylko wiecej i wiecej kasy. bo wtedy ma nad takimi jak Ty wladze. On moze sie uszczac na lewo i prawo, ale Tobie nie bedzie wolno, bo on Cie po prostu kupi. a jak wszystkim co sie kupi staje sie wlasnoscia kupca. wiec mozna powiedziec ze sie sprzedajesz..... powodzenia w dalszym zyciu jako towar...

Gość kata-lw
Witam. Wejdę ci w slowo, angie........i dlatego,żeby facet nie pomiatał ,kobieta musi byc niezależna finansowo, tak, żeby nie wisiała na facecie godząc się na wszystko, ale żeby mogła powiedzieć "Nie" i zabrać manatki, jak będzie ją źle traktował lub bił.

i dokladnie o tym mowie, a laseczki co leca na kase to uprawiaja cichy sponsoring...

Gość kata-lw
.....a potem użalają się koleżankom, jaki to on okropny. To jest tak,że kasa jest o tyle ważna w życiu,że wszyscy musimy płacić rachunki, jeść,pić i czasem pójść się pobawić albo wyjechać na wycieczkę. Ja sama na to ciężko haruję, nikt mi nic nie dał i może dlatego takie aroganckie bubki z kasą tak mnie irytują. Jestem jednak też kobietą i zawsze jest mi miło, jeśli mężczyzna gdzieś mnie zaprosi, kupi kwiatka itp. A facet, jak kupi kwiatka, to myśli,że mu wszystko wolno.

no ja na az takich bucy nie trafiam. Trafilam na takiego ktory uwazal, ze jestem jego wlasnoscia, ale bardzo sie zdiwil jak go psem poszczulam, trafilam na damskiego boksera i ten tez sie zdziwil jak musial sie za drzwiami szukac, a kasiasci faceci(jesli to jest kasa po rodzicach, a nie sam sie dorobil) to sa jak dla mnie za glupi....

Gość kata-lw
Ło matko, to ty mialaś gorzej, ja ngdy nie trafiłam na damskiego boksera. To juz wolę bubków (albo Niemców,ha,ha).

zle nie bylo, a ja nie naleze do takich co pozwola sobie na bicie, jak tylko mnie uderzyl to juz wiedzialam ze sobie pojdzie precz. ale ze byl pijany to sie nie wdawalam w glupie dyskusje, tylko jak wytrzezwial to zapytalam czy wie skad mam since, smial sie mi prosto w twarz, ze to nei on, bo on wszystko pamieta, wiec o grzecznie poprosilam by pojechal do siebie i juz sie ze mna nie kontaktowal. Nie poszlo szybko, ale wiecej sie nie widzielismy.

nie stanczyk nie jest moralne, jednak tak samo zachowuja sie faceci. wiec tutaj jestesmy sieie warci ...

nikogo stanczyk nie usprawiedliwiam. uwazam za niemoralne obie strony. i obie strony uwazam za glupie jak szukaja tylko po wygladzie

witam w niedziele poznym rankiem. Czy sa nadal tutaj jakies kobiety chcace bronic sie przed niemieckim/polskimi okresleniami nas jako materialistki?? czy jednak wiekszosc zgadza sie, ze niby takie wlasnie jestesmy??