Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kocham żadnego

Mam chłopaka i kochanka i nie kocham żadnego z nich

Polecane posty

Gość nie kocham żadnego

Z chłopakiem jestem bo mi z nim dobrze...ale jest kiepski w łózku ;) Z kochankiem się spotykam bo w łóżku jest boski a ja mam potrzeby i lubie sex;) Nie kocham żadnego z nich!!;) jestem z nimi dla wygody;) Kochanek był moim pierwszym facetem....potem spotkałam obecnego chłopaka ale nie zerwałam z kochankiem ;) ŻYCIE JEST PIĘKNE !!! ;)

Gość nie kocham żadnego
nie chwale sie....chciałam to napisać i tyle...to dziwna sytuacja...

Gość popieram seronila
gdzie tam dziwna moja dziwniejsza mam żonę i kochankę obydwie kocham obydwie są dobre w łóźku za obydwiema tęsknię jak wyjeżdżam. Moze kiedyś je ze soba poznam ale by bło fajnie

Czy mając chłopkaka, a nie męża...piprzenie sie na boku z innym to też jest nazywane mianem kochanka, twój chłopka jest rogaczem ? Czy to jest zwykłe puszczalstwo przez niewyzytą małolatę ?

Gość a to niezłe
ale nas nie obchodzi twoje zycie...:o

Gość gość 12345
też mam chłopaka 5 lat i od jakiegoś roku kochanka... myślałam, że mi przejdzie, ale kocham oboje! i z żadnego nie chce rezygnować, tylko na dłuższą metę to to może męczące być... chciałabym mieć ich oboje :) tak poprpstu... w sumie mam ale jest to owiane kurtyną tajemnicy... kto jeszcze miał taką sytuację? bardzo mnie to interesuje, jak sobie radzicie, może macie legalnie dwóch facetów, którym nie przeszkadza a wręcz podoba się miec jedną dziewczynę???