Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wara

Lista dobrych chirurgów!!!

Polecane posty

Gość gość
Wybieram się na konsulacje do pana Janusza Greese. Prosze o wszystkie opinie na temat pracy tego chirurga. Z góry dziękuje.

Gość gość 86
czy ktos operowal piersi w krakowie u dr muraszko lub keller skomskiej ? poszukuje dobrej chirurg ( kobiety ) od poiwkeszenia piersi

Gość gość
ha ha ha a to dobre żarty sankowski jako dobry chirurg ciekawe od czego? chyba działaja panie od marketingu jego kliniki ,wystarczy poczytać post o ni i jego operacjach biustu i nosa,aż włos się jeży ,że ktoś pisząc takie kłamstwa że jest dobry może kogoś skrzywdzić.

Gość gość
na liście dobrych lekarzy znalazłam Sankowskiego to chyba jakaś kpina,albo ktoś listę pomylił.

Gość gość
dla mnie dobrym specjalistą od chirurgii jest dr Kawiorski z gabinetu www.chirurgiakrakow.com.pl miałam u niego operację na refluks i wszystko poszło dobrze.

Gość gość
ja mam dobre doświadczenia z operacji na żylaki u dr Ziaji z katowickiej poradni http://chirurgnaczyniowykatowice.pl/ przeprowadzał mi operację na żylaki metodą małych nacięć. ma dobry kontakt z pacjentem i byłam zadowolona z efektu jego pracy.

Gość gość
A ta Ziaja ciążę też poprowadzi ?

Gość gość
Dopisuję : dr Monika Jachna-Grzesiak. Zoperowała mi piersi- wyrównała duża asymetrię. Super to zrobiła!

Gość gość
dla mnie świetnym fachowcem od chirurgii plastycznej jest dr Chęciński. zdecydowałam się na operację powiększenia biustu w jego klinice www.drchecinski.pl/pl i nie zawiodłam się. myślę,że jeżeli oddajemy się w ręce dobrego lekarza nie ma się czego bać.

Gość Szartenia
Ja jestem, można powiedzieć świeżo po zabiegu plastyki powiek górnych u Pani dr Anny Olender - także na świeżo mogę też wyrazić swoją opinię. Zresztą sama do niej trafiłam z polecenia znajomej. Ja jestem zadowolona, od pierwszej konsultacji, pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta. Zabieg wykonany naprawdę dobrze, goi się szybko. Pani doktor bardzo kontaktowa i godna polecenia. Ja na pewno będę ją polecać, a jeśli będę miała taką potrzebę, to na pewno wrócę do jej kliniki.

Gość gość
P*****lca mozna dostać! I komu tu wierzyć? Kto mówi prawdę?

Gość Ciatarela
Najlepiej zrobić tak jak ja zrobiłam, umówić się na wizytę konsultacyjną (to przecież nie kosztuje wiele) sprawdzić, który lekarz nam odpowiada. Ja ta zrobiłam, ale w końcu też zdecydowałam się na dr Olender. Decyzji nie żałuję, a nawet jestem bardzo zadowolona. Zgadzam się z tym, że można się z dr dogadać, fajna kobieta i na pewno lekarz na najwyższym poziomie.

Gość gość
tu ZAWSZE znajdziecie reklamy zlych lekarzy pisane przez nich samych badz ich sekretarki, zony, braci :D o tych naprawde dobrych tu sie nawet nie wspomina slowem. zobaczcie lepiej czarna liste lekarzy, ktora pisana jest przez pacjentki , i tam nie wiedziec czemu te same nazwiska sie przewijaja co tu...... :D

Gość Rintyt
W takim razie ja bardzo cieszę się, że trafiłam akurat na dobrego chirurga, bo zależało mi na tym, żeby urodę poprawić, a nie pogorszyć.. Uważam, że zdecydowanie się na zabieg, był jedną z najlepszych decyzji mojego życia, dzięki temu czuję się zdecydowanie pewniej siebie na co dzień, pomaga mi to. Jeśli ktoś na Śląsku, lub w okolicach szuka chirurga, to dr Olender jest godna polecenia. Zresztą, tak jak i jej cały personel.

Gość gość
zanim zareklamujesz nazwisko Olender, powinnas perzeczytac chociaz post wyzej.........:D

Sorry, ale z tego co widzę, jej post odnosi się właśnie do wypowiedzi wyżej, także czytajmy ze zrozumieniem, to nie jest aż tak trudne:)

Gość Pitorot
Akurat jeśli chodzi o dr Olender, to jest marka sama w sobie, więc to normalne, że się tu pojawia. Moja kobieta miała jakiś czas temu robione u niej piersi i oboje jesteśmy zadowoleni, także opinia potwierdzona rzeczowo ;) Bez ciśnienia, ludzie, zawsze przecież możecie ocenić lekarza na konsultacji, ta wizyta nie równa się zaraz zgodzie na zabieg. Pozdrawiam, Piotr

Gość gość
spieprzaj z tą reklamą nieudaczniku

Gość gość
Ludzie, po co jest ten temat? Chyba właśnie po to, żeby wyrazić opinię, ale jak już ktoś napisze, to później węszycie jakąś teorię spiskową. To jest śmieszne, naprawdę. Ja nie korzystałam i raczej nie będę korzystać z takich usług, także nie mam opinii, nawet jakbym chciała kogoś zareklamować :D

Gość gość
A ja bym zrobiła sobie zabieg nosa, ale nie mam kasy :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaa
Zgadzam się z wypowiedzią wyżej, po to jest temat, żeby napisać swoją opinię.

Gość gość
Myślę nad zrobieniem zabiegu, póki co też jeszcze nie mam funduszy, ale za jakiś czas wrócę tu zasięgnąć opinii

Gość gość
wszedzie, tylko nie TUTAJ zasiegaj opinii. tutaj oglasza sie masa cwaniaczkow, do ktorych kot z kulawa noga nie pojdzie. w ten sposob zbieraja naiwnych.

Gość gość
moim zdaniem przeginacie z tymi podejrzeniami ;)

Gość gość
reklamuj dalej ;)

Gość gość
Zbieram na operację piersi. I nie jest to fanaberia, po prostu nie zostałam obdarzona wypukłościami...

Gość gość
Poszukujemy modelek i modeli do Bazy Modelek na szkolenia z zabiegów medycyny estetycznej na terenie całej Polski. Zapewniamy każdej modelce przez okres 6 miesięcy min. jedno szkolenie. Wszystkie wiadomości dotyczące bazy modelek oraz formularz kontaktowy znajduję się na stronie http://bazamodelek.com/ Zapraszamy serdecznie!

Gość Sanikata
A na czym to niby polega? (z ciekawości pytam) :) Ja miałam kontakt tylko z jednym chirurgiem plastycznym, w związku z opadającymi powiekami (koszmar), dr Olender. I jestem bardzo zadowolona. Wyglądam zdecydowanie młodziej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować