Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Go艣膰 facet88
pytanie o uczucia jak to ze mna bedzie? mam rozne sny od kilku lat z jedna osoba ur. 01.09.1988

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 3em Oeil
Witam. K艂opoty z wej艣ciem na forum i dopiero teraz mog臋 odpowiedziec. _______________________ 00:36 serdelek wr贸偶ko nie wierze w takie rzeczy jednak ostatnio w moim zwiazku wiele sie zmieni艂o na gorsze. czy zwiazek w ktorym jestem bedzie szczeliwy?przyaznam sie ze nienajlepiej sie zacz膮艂, zrani艂em kogos i zbudowalem obecny na czyims nieszczesciu czy to sie zwr贸ci przeciwko mnie? urodzilem sie 1980.06.29 ---- Skoro nie wierzysz, to po co podajesz dane. Jesli masz podej艣cie takie i takie wyrzuty to mozesz zciagn膮sz na siebie takie energie. Sorka, jutro odpowiem, dzis karty nie chca nic powiedziec. --- Tak , ten zwi膮zek bedzie sie miec dobrze, wr贸zy pomyslno艣c, bo uczucie b臋dzie satysfakcjinujace i trwa艂e. 18:49 serdelek dbrze przepraszam cie wr贸偶ko, moze przekonasz mnie bede czeka膰 na odpowiedz, pozdrawiam --- Dzieki i tez pozdro. Nie przepraszaj, bo niczym mnie nie obrazi艂es, ale przeprosiny przyjmuje. Jest oki. Jak widz臋 masz dobre serce i nieszcz臋艣cie nie widze by wr贸ci艂o si臋. Jestes dusza towarzystwa, o bogatym wn臋trzu. ___________________________ 21:34 izabel1 jaka osoba bedzie moj m膮z i czy bede z nim szczesliwa i kiedy go poznam i najwazniejsze czy wogole bedzie mialo to miejsce (26111978) --- Ty jestes po rozwodzie/separacji? Musza byc uregulowane jakies sprawy, wyjasni sie jakas tajemnica/sprawa, kt贸ra Ci przyniesie ulg臋 i nastapi rado艣膰 ze spotkania. jesli by艂as w zwi膮zku to rado艣膰 nastapi ze spotkania w艂asnie z tym partnerem. Nowego partnera nie widz臋. To powinno sie juz realizowa膰, a jesli nie to max do 9 tyg. _______________________ 23:40 _idi_ Dzi臋kuj臋 za odpowied藕. Jesli mog臋 jeszcze zada膰 pytanie to chcia艂abym si臋 o co艣 zapyta膰. Czy to znaczy 偶e zejd臋 si臋 z by艂ym partnerem? Nie kontaktujemy si臋 od kilku miesi臋cy. Czy on si臋 odezwie? Czy znowu b臋dziemy razem? Co widzisz? Moja data ur. 31.05.1986r. Pozdrawiam --- Napisa艂am jasno: Karty zapowiadaj膮 zmian臋 w by艂ym zwiazku, bedzie to porozumienie i pomyslny zwiazek. Nastapi to do 15 togodni, bardzo dobry okres 22.12-20.01.2008 r. _____________________ 11:47 joassek 3em Oeil Fajna jestes os贸bk膮 Pozdrawiam cieplutko --- Dzieki. ____________________________ 11:50 Luu znajdzie sie ktos dla mnie do konca tego roku? ktos wazny... czy w koncu uwolnie sie od mysli o bylym... 05.01.1985. --- Nie, do ko艅ca roku nikt wazny nie pojawi sie w Twoim zyciu. No przykro mi, ale te mysli bed膮, wp艂yw gwiazd jest negatywny. ______________________ 17:00 malinka 1983 witam, masz racje sama dokona艂am wyboru: na imprezk臋 posz艂am i... jeszcze bardziej Artur(04.04.1981) mnie zabra艂; czy to tylko zauroczenie czy co艣 wi臋cej (przyja藕nimy si臋 od 1,5 roku; przez najbli偶sze pare mies. b臋dzie jeszcze w Angli i tylko na gg rozmawiamy). I co teraz mam zrobi膰 z moim ch艂opakiem (Marcin 1981), z kt贸rym jestem od 7 lat. --- Z Marcinem jestes w kropce na bezdrozu, ale z Arturem to raczej nie wyjdzie. On traktuje to jako towarzysko艣膰, jest nieuczciwy w postepowaniu. Wyb贸r nalezy do Ciebie. ___________________________ 20:10 Anita84 witaj poprosze o wr贸偶be Ostatnio dosta艂am prace, na razie jest to miesi膮c pr贸bny i od niego zale偶y czy zostanie podpisana ze mna umowa, czy dojdzie to tego?????? czy wogole dobrze zrobilam ze podjelam ta prace??? mam mieszane uczucia.....praca jest nienajgorsza ale pozosta艂e dziewczyny kt贸re tam pracuja raczej nie przejawiaja do mnie wielkiej sympatii........zaznacze tylko jeszcze ze jest to praca dorywcza z ktora raczej nie wiaze jakies powazniejszej przyszlosci Moja data urodzenia: 28.12.1984............i przepraszam za brak polskich znakow ale to z braku czasu --- Nastapi jakas niewielka zmiana, to los j膮 pzryniesie. Bedziesz miec lepsze mozliwo艣ci, nowe zajecie. Bedzie ok to korzystna zmiana. ________________________ 22:25 szurum burum 13.11] 23:29 szurum burum Moja data ur. 14.12.1977 Czy kolega z 31.12.1973 lub 1974 (nie pami臋tam dok艂adnie) jest po prostu moim przyjacielem na kt贸rego moge liczy膰 czy oczekuje czego艣 wi臋cej??? ---- Ja tu widz臋 cos wiecej niz przyjax艅. To jest trwa艂e uczucie. Moze byc nawet pomyslne ma艂ze艅stwo hmmmm napewno trwa艂e ....nasza sympatia trwa ju偶 chyba 4 rok ....tyle, 偶e z tym ma艂偶e艅stwem to niemo偶liwe ...jedna 偶on臋 to On ma mam nadziej臋, 偶e uda si臋 utrzyma膰 t臋 znajomo艣c w przyjacielskich relacjach.... ---- S艂onko Ty bedziesz znim w zwiazku parnerskim. __________________________ 23:17 takamysza Co艣 si臋 sko艅czy艂o nie wysz艂o staram si臋 nie my艣le膰 i pouk艂ada艂am sobie ju偶 troch臋, wybaczy艂am sobie i jemu i wiem ju偶 ze tak pewnie mia艂o by膰. Tylko co dalej?? Wiem te偶 偶e jest co艣 co 藕le na mnie dzia艂a ale nie wiem co to jest. 27.02.1971 Beata Pozdrawiam cieplutko Ka偶dy jest taki, jakim go stworzy艂 B贸g, a czasem nawet gorszy --- Co to jest? Wiesz sama mi艂o艣膰 niespe艂niona, zawiedzione nadzieje. Skoro taka podj臋艂as decyzj臋, to zamknij ten rozdzia艂, bo nie mo偶e przyj艣膰 nic nowego, ja nic nie widz臋 nowego. ______________________ 00:32 facet88 pytanie o uczucia jak to ze mna bedzie? mam rozne sny od kilku lat z jedna osoba ur. 01.09.1988 ---- Jesli jest to osoba realna, zyjaca, to czeka Cie wspania艂e zycie. Piekne uczucie i wszystko co najlepsze. Opowiedz sen. _____________________ Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
29,09.1986 mam 21 lat jestem sama, w zwiazku nigdy nie by艂am i pytam sie czy cos takiego wog贸le nastapi?? czy powinna m sie jakos zmienic czy w moim zyciu cos sie zmieni?? jak karty widza moja przyjazn z osobami z kt贸rymi znam sie od dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bociek
powiedz wr贸偶ko czy zwiazek w ktorym jestem obecnie przetrwa? czy ona sie wreszcie zdeklaruje ze swoimi uczucialmi i wyjdzie za mnie?bardzo na to czekam.Moze powiesz mi cos wiecej? ur. 80.07.15

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em Oeil.
Witam w niedziel臋. Bociek, napisz jej date ur. je艣li mo偶esz imi臋 lub uzywane pseudo. Pozdrowionka i do poniedzia艂ku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lupita
3em, witaj. Unikasz mnie co艣 ostatnio, nie odzywasz si臋 :( W sumie si臋 nie dziwi臋. Pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 norka123456
Hej moja data urodzenia 24.06.1981 od roku staram sie o dziecko i nic,trace nadzieje,czy bede kiedys w ciazy i urodze dziecko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam Adam
Witam 13.12.1979 Jestem od niedawna z dziewczyn膮 (Patrycja). Czy widzisz dla nas wsp贸ln膮 przysz艂o艣膰?? Pozdrawiam Adam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pan
czy kobieta o ktorej mysle bedzie moja zona i kiedy wyjde za maz?(21.08.1973)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 droga wr贸偶ko bardzo prosze
napisz mi co widzisz u mnie w uczuciach? poznam kogo艣 moze albo bede sama? moja data to 10.11.1984 rok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita84
dziekuje za wrozbe.......ale nie wiem czy ja dobrze zrozumialam......czyli nie zostanie podpisana ze mna ta umowa w sprawie tej pracy???? bo skoro ma nastapic jakas zmiana no to raczej nie zwiazku z ta praca ktora podjelam...........a moze cos blizej odnosnie tej zmiany?? powtarzam moja date urodzenia: 28.12.1984...........i mam jeszcze jedno pytanko czy moja praca po studiach bedzie zwiazana z kierunkiem studiow???? (studiuje historie)........dziekuje za poswiecony mi czas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bociek
jej imie to katarzynka, ksie艅ka, kasiorka;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em Oeil
09:28 lupita 3em, witaj. Unikasz mnie co艣 ostatnio, nie odzywasz si臋 W sumie si臋 nie dziwi臋. Pa. ------- Witam Cie moje najukocha艅sze s艂oneczko. G艂upio gadasz. Powinnas sie zdziwi膰, bo widzisz jak tu ci臋zko pracuj臋. Sama mnie wielokrotnie do tego sk艂ania艂a艣. Tobie odpisz臋, jak z艂ap臋 3-ci oddech niekoniecznie kaczuchy. 3maj M. i 3maj si臋. Buziaczki. Kr贸lewicze niech si臋 sni膮? Pa. 09:28 lupita 3em, witaj. Unikasz mnie co艣 ostatnio, nie odzywasz si臋 W sumie si臋 nie dziwi臋. Pa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytanie do wrozki...
wr贸偶ko a czy ty sama masz udane zycie uczuciowe, 偶e udzielasz rad innym za pomoca kart?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lupita
Dzi臋ki za post skierowany do mnie. Co艣 o M. pisalas, wiec powiem, ze wszystko skonczone :))) i ja sie z tego ciesze. Co u Ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3em Oeil.
Witam. ____________________ 23:54 ania rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 29,09.1986 mam 21 lat jestem sama, w zwiazku nigdy nie by艂am i pytam sie czy cos takiego wog贸le nastapi?? czy powinna m sie jakos zmienic czy w moim zyciu cos sie zmieni?? jak karty widza moja przyjazn z osobami z kt贸rymi znam sie od dziecka --- Do ko艅ca roku nie pojawi si臋 taka osoba, ale w zprzysz艂ym roku spotkasz faceta bardzo u艂ozonego, odpowiedzialnego. b臋dzie to sta艂y, zmys艂owy zwi膮zek.Ten cz艂owiek pojawi sie w lutym, ale zwi膮zek zacznie funkcjonowa膰 gdzies po wrzesniu przysz艂ego roku. Dokonasz weryfikacji przyjaci贸艂 i b臋dzie ona sprawiedliwa. __________________________ 02:14 bociek powiedz wr贸偶ko czy zwiazek w ktorym jestem obecnie przetrwa? czy ona sie wreszcie zdeklaruje ze swoimi uczucialmi i wyjdzie za mnie?bardzo na to czekam.Moze powiesz mi cos wiecej? ur. 80.07.15 01:03 bociek jej imie to katarzynka, ksie艅ka, kasiorka ----- Jakie艣 konflikty z przesz艂osci maj膮 wp艂yw na wasz zwi膮zek, ale teraz jest super Macie szanse na realizacj臋 swoich cel贸w.. To bardzo szcz臋sliwy i udany zwi膮zek. Powinien zako艅czyc si臋 ma艂偶e艅stwem. Jest jaka艣 przeszkoda, ale to sie wyjasni. ___________________________ 09:35 norka123456 Hej moja data urodzenia 24.06.1981 od roku staram sie o dziecko i nic,trace nadzieje,czy bede kiedys w ciazy i urodze dziecko? --- Powinnas zg艂osic sie do lekarza, leczenie da pozytywne zmiany. _________________________ 09:42 Witam Adam Witam 13.12.1979 Jestem od niedawna z dziewczyn膮 (Patrycja). Czy widzisz dla nas wsp贸ln膮 przysz艂o艣膰?? Pozdrawiam Adam --- To jest/bedzie szcz臋艣liwy czu艂y zwi膮zek, ale nie na ca艂e 偶ycie. Spe艂ni膮 si臋 Twoje marzenia, a p贸xniej pojawiaj膮 si臋 problemy. ___________________________ 11:02 pan czy kobieta o ktorej mysle bedzie moja zona i kiedy wyjde za maz?(21.08.1973) ---- Juz odpowiada艂am wczesniej, przeczytaj. Moim zdaniem jak sie oswiadczysz i oswiadczyny zostana przyjete, to wyjdziesz "za m膮z". _______________ 20:55 droga wr贸偶ko bardzo prosze napisz mi co widzisz u mnie w uczuciach? poznam kogo艣 moze albo bede sama? moja data to 10.11.1984 rok --- Nie b臋dziesz sama, ale na razie twoje relacje partnerskie nie uk艂adaja si臋 dobrze. ____________________________ 21:07 Anita84 dziekuje za wrozbe.......ale nie wiem czy ja dobrze zrozumialam......czyli nie zostanie podpisana ze mna ta umowa w sprawie tej pracy???? bo skoro ma nastapic jakas zmiana no to raczej nie zwiazku z ta praca ktora podjelam...........a moze cos blizej odnosnie tej zmiany?? powtarzam moja date urodzenia: 28.12.1984...........i mam jeszcze jedno pytanko czy moja praca po studiach bedzie zwiazana z kierunkiem studiow???? (studiuje historie)........dziekuje za poswiecony mi czas ---- Zostanie podpisane, te zmiany w艂asnie tego dotycz膮. Nie, na razie twoja praca nie b臋dzie zwiazana z kierunkiem studi贸w. __________________ Pozdrawiam serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy znajd臋 jak膮s fajn膮 prac臋
ur 25 12 1979

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinka1983
witam, dzi臋kuj臋 za odp. :) Wiem, 偶e wyb贸r nale偶y do mnie; przepraszam, 偶e tak dr膮偶臋 temat ale bardzo Ci臋 prosz臋 o rozwini臋cie jeszcze tej wr贸偶by (Z Marcinem jestes w kropce na bezdrozu, ale z Arturem to raczej nie wyjdzie. On traktuje to jako towarzysko艣膰, jest nieuczciwy w postepowaniu. Wyb贸r nalezy do Ciebie. :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinka1983
witam, dzi臋kuj臋 za odp. :) Wiem, 偶e wyb贸r nale偶y do mnie; przepraszam, 偶e tak dr膮偶臋 temat ale bardzo Ci臋 prosz臋 o rozwini臋cie jeszcze tej wr贸偶by (Z Marcinem jestes w kropce na bezdrozu, ale z Arturem to raczej nie wyjdzie. On traktuje to jako towarzysko艣膰, jest nieuczciwy w postepowaniu. Wyb贸r nalezy do Ciebie. :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To teraz ja poprosz臋 o wr贸偶be
Rozsta艂em sie dziewczyna kilka tygodni temu, lecz nie moge powiedzeic,ze nic do niej nie czuj臋 - wrecz pzreciwnie. Zejdziemy sie jeszcze czy nie ma na to szans? Jak to wyg膮da wg tarota bo na poczatku kontaktowali艣my sie a od tygodnia nie piszemy juz sms贸w ani nie rozmawiamy przez telefon:( Moja data 21 pa藕dziernika 1983 rok , Szymon

Udost臋pnij ten post

Rozsta艂em sie dziewczyna kilka tygodni temu, lecz nie moge powiedzeic,ze nic do niej nie czuj臋 - wrecz pzreciwnie. Zejdziemy sie jeszcze czy nie ma na to szans? Jak to wyg膮da wg tarota bo na poczatku kontaktowali艣my sie a od tygodnia nie piszemy juz sms贸w ani nie rozmawiamy przez telefon:( Moja data 21 pa藕dziernika 1983 rok , Szymon

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

bardzo przepraszam,ze wys艂a艂em tyle razy ale mi sei cos Kafeteria wiesza:o 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinka1983
witam :) dzi臋kuj臋 za odpowied藕. Przepraszam, 偶e tak dr膮偶臋 temat ale mo偶esz napisa膰 mi co艣 wi臋cej (Z Marcinem jestes w kropce na bezdrozu, ale z Arturem to raczej nie wyjdzie. On traktuje to jako towarzysko艣膰, jest nieuczciwy w postepowaniu. Wyb贸r nalezy do Ciebie.)

Udost臋pnij ten post

Niedawno zako艅czy艂 si臋 m贸j 4 letni zwi膮zek. Czekam na mi艂o艣膰 prawdziw膮 i szczer膮 27.o2.1971 :( Smutno mi :( Gdzie moje szcz臋艣cie?? Dzi臋kuj臋 偶e Jeste艣 :) Pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bociek
o jakze sie ciesze to moze zdadzisz mi wrozko kiedy wezmiemy slub? czy w roku nastepnym czy jeszcze sie zwlecze? bo zareczeni juz jestesmy;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolettka
to teraz ja bym chciala cos wiedziec. Chodzi o mojego bylego partnera bylismy z soba bardzo dlugo ja go kochalam, wiem ze i on mnie lecz popsulo sie.on poznal kogos i zostalam sama. Nie widzielismy sie juz 2 lata lecz wciaz o nim mysle. czy on o mnie rowniez? czy chce sie spotkac ze mna? moze teskni? moja data ur.80.03.03

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GLORIA+++
czy co艣 z tego b臋dzie? Ja - 30.07.1967 - Ma艂gorzata on - 16.04.1961 - Janusz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witam Adam
18.11] 09:42 Witam Adam Witam 13.12.1979 Jestem od niedawna z dziewczyn膮 Czy widzisz dla nas wsp贸ln膮 przysz艂o艣膰?? Pozdrawiam Adam --- To jest/bedzie szcz臋艣liwy czu艂y zwi膮zek, ale nie na ca艂e 偶ycie. Spe艂ni膮 si臋 Twoje marzenia, a p贸xniej pojawiaj膮 si臋 problemy. Hm problemy?? A kiedy pojawi si臋 kto艣 na ca艂e 偶ycie?? Czy jest kto艣 taki?? Szukam i szukam Pozdrawiam Adam

Udost臋pnij ten post