Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Gość facet88
pytanie o uczucia jak to ze mna bedzie? mam rozne sny od kilku lat z jedna osoba ur. 01.09.1988

Gość 3em Oeil
Witam. Kłopoty z wejściem na forum i dopiero teraz mogę odpowiedziec. _______________________ 00:36 serdelek wróżko nie wierze w takie rzeczy jednak ostatnio w moim zwiazku wiele sie zmieniło na gorsze. czy zwiazek w ktorym jestem bedzie szczeliwy?przyaznam sie ze nienajlepiej sie zaczął, zraniłem kogos i zbudowalem obecny na czyims nieszczesciu czy to sie zwróci przeciwko mnie? urodzilem sie 1980.06.29 ---- Skoro nie wierzysz, to po co podajesz dane. Jesli masz podejście takie i takie wyrzuty to mozesz zciagnąsz na siebie takie energie. Sorka, jutro odpowiem, dzis karty nie chca nic powiedziec. --- Tak , ten związek bedzie sie miec dobrze, wrózy pomyslnośc, bo uczucie będzie satysfakcjinujace i trwałe. 18:49 serdelek dbrze przepraszam cie wróżko, moze przekonasz mnie bede czekać na odpowiedz, pozdrawiam --- Dzieki i tez pozdro. Nie przepraszaj, bo niczym mnie nie obraziłes, ale przeprosiny przyjmuje. Jest oki. Jak widzę masz dobre serce i nieszczęście nie widze by wróciło się. Jestes dusza towarzystwa, o bogatym wnętrzu. ___________________________ 21:34 izabel1 jaka osoba bedzie moj mąz i czy bede z nim szczesliwa i kiedy go poznam i najwazniejsze czy wogole bedzie mialo to miejsce (26111978) --- Ty jestes po rozwodzie/separacji? Musza byc uregulowane jakies sprawy, wyjasni sie jakas tajemnica/sprawa, która Ci przyniesie ulgę i nastapi radość ze spotkania. jesli byłas w związku to radość nastapi ze spotkania własnie z tym partnerem. Nowego partnera nie widzę. To powinno sie juz realizować, a jesli nie to max do 9 tyg. _______________________ 23:40 _idi_ Dziękuję za odpowiedź. Jesli mogę jeszcze zadać pytanie to chciałabym się o coś zapytać. Czy to znaczy że zejdę się z byłym partnerem? Nie kontaktujemy się od kilku miesięcy. Czy on się odezwie? Czy znowu będziemy razem? Co widzisz? Moja data ur. 31.05.1986r. Pozdrawiam --- Napisałam jasno: Karty zapowiadają zmianę w byłym zwiazku, bedzie to porozumienie i pomyslny zwiazek. Nastapi to do 15 togodni, bardzo dobry okres 22.12-20.01.2008 r. _____________________ 11:47 joassek 3em Oeil Fajna jestes osóbką Pozdrawiam cieplutko --- Dzieki. ____________________________ 11:50 Luu znajdzie sie ktos dla mnie do konca tego roku? ktos wazny... czy w koncu uwolnie sie od mysli o bylym... 05.01.1985. --- Nie, do końca roku nikt wazny nie pojawi sie w Twoim zyciu. No przykro mi, ale te mysli bedą, wpływ gwiazd jest negatywny. ______________________ 17:00 malinka 1983 witam, masz racje sama dokonałam wyboru: na imprezkę poszłam i... jeszcze bardziej Artur(04.04.1981) mnie zabrał; czy to tylko zauroczenie czy coś więcej (przyjaźnimy się od 1,5 roku; przez najbliższe pare mies. będzie jeszcze w Angli i tylko na gg rozmawiamy). I co teraz mam zrobić z moim chłopakiem (Marcin 1981), z którym jestem od 7 lat. --- Z Marcinem jestes w kropce na bezdrozu, ale z Arturem to raczej nie wyjdzie. On traktuje to jako towarzyskość, jest nieuczciwy w postepowaniu. Wybór nalezy do Ciebie. ___________________________ 20:10 Anita84 witaj poprosze o wróżbe Ostatnio dostałam prace, na razie jest to miesiąc próbny i od niego zależy czy zostanie podpisana ze mna umowa, czy dojdzie to tego?????? czy wogole dobrze zrobilam ze podjelam ta prace??? mam mieszane uczucia.....praca jest nienajgorsza ale pozostałe dziewczyny które tam pracuja raczej nie przejawiaja do mnie wielkiej sympatii........zaznacze tylko jeszcze ze jest to praca dorywcza z ktora raczej nie wiaze jakies powazniejszej przyszlosci Moja data urodzenia: 28.12.1984............i przepraszam za brak polskich znakow ale to z braku czasu --- Nastapi jakas niewielka zmiana, to los ją pzryniesie. Bedziesz miec lepsze mozliwości, nowe zajecie. Bedzie ok to korzystna zmiana. ________________________ 22:25 szurum burum 13.11] 23:29 szurum burum Moja data ur. 14.12.1977 Czy kolega z 31.12.1973 lub 1974 (nie pamiętam dokładnie) jest po prostu moim przyjacielem na którego moge liczyć czy oczekuje czegoś więcej??? ---- Ja tu widzę cos wiecej niz przyjaxń. To jest trwałe uczucie. Moze byc nawet pomyslne małzeństwo hmmmm napewno trwałe ....nasza sympatia trwa już chyba 4 rok ....tyle, że z tym małżeństwem to niemożliwe ...jedna żonę to On ma mam nadzieję, że uda się utrzymać tę znajomośc w przyjacielskich relacjach.... ---- Słonko Ty bedziesz znim w zwiazku parnerskim. __________________________ 23:17 takamysza Coś się skończyło nie wyszło staram się nie myśleć i poukładałam sobie już trochę, wybaczyłam sobie i jemu i wiem już ze tak pewnie miało być. Tylko co dalej?? Wiem też że jest coś co źle na mnie działa ale nie wiem co to jest. 27.02.1971 Beata Pozdrawiam cieplutko Każdy jest taki, jakim go stworzył Bóg, a czasem nawet gorszy --- Co to jest? Wiesz sama miłość niespełniona, zawiedzione nadzieje. Skoro taka podjęłas decyzję, to zamknij ten rozdział, bo nie może przyjść nic nowego, ja nic nie widzę nowego. ______________________ 00:32 facet88 pytanie o uczucia jak to ze mna bedzie? mam rozne sny od kilku lat z jedna osoba ur. 01.09.1988 ---- Jesli jest to osoba realna, zyjaca, to czeka Cie wspaniałe zycie. Piekne uczucie i wszystko co najlepsze. Opowiedz sen. _____________________ Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Gość ania rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
29,09.1986 mam 21 lat jestem sama, w zwiazku nigdy nie byłam i pytam sie czy cos takiego wogóle nastapi?? czy powinna m sie jakos zmienic czy w moim zyciu cos sie zmieni?? jak karty widza moja przyjazn z osobami z którymi znam sie od dziecka

Gość bociek
powiedz wróżko czy zwiazek w ktorym jestem obecnie przetrwa? czy ona sie wreszcie zdeklaruje ze swoimi uczucialmi i wyjdzie za mnie?bardzo na to czekam.Moze powiesz mi cos wiecej? ur. 80.07.15

Gość 3em Oeil.
Witam w niedzielę. Bociek, napisz jej date ur. jeśli możesz imię lub uzywane pseudo. Pozdrowionka i do poniedziałku.

Gość lupita
3em, witaj. Unikasz mnie coś ostatnio, nie odzywasz się :( W sumie się nie dziwię. Pa.

Gość norka123456
Hej moja data urodzenia 24.06.1981 od roku staram sie o dziecko i nic,trace nadzieje,czy bede kiedys w ciazy i urodze dziecko?

Gość Witam Adam
Witam 13.12.1979 Jestem od niedawna z dziewczyną (Patrycja). Czy widzisz dla nas wspólną przyszłość?? Pozdrawiam Adam

Gość pan
czy kobieta o ktorej mysle bedzie moja zona i kiedy wyjde za maz?(21.08.1973)

Gość droga wróżko bardzo prosze
napisz mi co widzisz u mnie w uczuciach? poznam kogoś moze albo bede sama? moja data to 10.11.1984 rok

Gość Anita84
dziekuje za wrozbe.......ale nie wiem czy ja dobrze zrozumialam......czyli nie zostanie podpisana ze mna ta umowa w sprawie tej pracy???? bo skoro ma nastapic jakas zmiana no to raczej nie zwiazku z ta praca ktora podjelam...........a moze cos blizej odnosnie tej zmiany?? powtarzam moja date urodzenia: 28.12.1984...........i mam jeszcze jedno pytanko czy moja praca po studiach bedzie zwiazana z kierunkiem studiow???? (studiuje historie)........dziekuje za poswiecony mi czas :)

Gość bociek
jej imie to katarzynka, ksieńka, kasiorka;)

Gość 3em Oeil
09:28 lupita 3em, witaj. Unikasz mnie coś ostatnio, nie odzywasz się W sumie się nie dziwię. Pa. ------- Witam Cie moje najukochańsze słoneczko. Głupio gadasz. Powinnas sie zdziwić, bo widzisz jak tu cięzko pracuję. Sama mnie wielokrotnie do tego skłaniałaś. Tobie odpiszę, jak złapę 3-ci oddech niekoniecznie kaczuchy. 3maj M. i 3maj się. Buziaczki. Królewicze niech się snią? Pa. 09:28 lupita 3em, witaj. Unikasz mnie coś ostatnio, nie odzywasz się W sumie się nie dziwię. Pa.

Gość pytanie do wrozki...
wróżko a czy ty sama masz udane zycie uczuciowe, że udzielasz rad innym za pomoca kart?

Gość lupita
Dzięki za post skierowany do mnie. Coś o M. pisalas, wiec powiem, ze wszystko skonczone :))) i ja sie z tego ciesze. Co u Ciebie?

Gość 3em Oeil.
Witam. ____________________ 23:54 ania rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 29,09.1986 mam 21 lat jestem sama, w zwiazku nigdy nie byłam i pytam sie czy cos takiego wogóle nastapi?? czy powinna m sie jakos zmienic czy w moim zyciu cos sie zmieni?? jak karty widza moja przyjazn z osobami z którymi znam sie od dziecka --- Do końca roku nie pojawi się taka osoba, ale w zprzyszłym roku spotkasz faceta bardzo ułozonego, odpowiedzialnego. będzie to stały, zmysłowy związek.Ten człowiek pojawi sie w lutym, ale związek zacznie funkcjonować gdzies po wrzesniu przyszłego roku. Dokonasz weryfikacji przyjaciół i będzie ona sprawiedliwa. __________________________ 02:14 bociek powiedz wróżko czy zwiazek w ktorym jestem obecnie przetrwa? czy ona sie wreszcie zdeklaruje ze swoimi uczucialmi i wyjdzie za mnie?bardzo na to czekam.Moze powiesz mi cos wiecej? ur. 80.07.15 01:03 bociek jej imie to katarzynka, ksieńka, kasiorka ----- Jakieś konflikty z przeszłosci mają wpływ na wasz związek, ale teraz jest super Macie szanse na realizację swoich celów.. To bardzo szczęsliwy i udany związek. Powinien zakończyc się małżeństwem. Jest jakaś przeszkoda, ale to sie wyjasni. ___________________________ 09:35 norka123456 Hej moja data urodzenia 24.06.1981 od roku staram sie o dziecko i nic,trace nadzieje,czy bede kiedys w ciazy i urodze dziecko? --- Powinnas zgłosic sie do lekarza, leczenie da pozytywne zmiany. _________________________ 09:42 Witam Adam Witam 13.12.1979 Jestem od niedawna z dziewczyną (Patrycja). Czy widzisz dla nas wspólną przyszłość?? Pozdrawiam Adam --- To jest/bedzie szczęśliwy czuły związek, ale nie na całe życie. Spełnią się Twoje marzenia, a póxniej pojawiają się problemy. ___________________________ 11:02 pan czy kobieta o ktorej mysle bedzie moja zona i kiedy wyjde za maz?(21.08.1973) ---- Juz odpowiadałam wczesniej, przeczytaj. Moim zdaniem jak sie oswiadczysz i oswiadczyny zostana przyjete, to wyjdziesz "za mąz". _______________ 20:55 droga wróżko bardzo prosze napisz mi co widzisz u mnie w uczuciach? poznam kogoś moze albo bede sama? moja data to 10.11.1984 rok --- Nie będziesz sama, ale na razie twoje relacje partnerskie nie układaja się dobrze. ____________________________ 21:07 Anita84 dziekuje za wrozbe.......ale nie wiem czy ja dobrze zrozumialam......czyli nie zostanie podpisana ze mna ta umowa w sprawie tej pracy???? bo skoro ma nastapic jakas zmiana no to raczej nie zwiazku z ta praca ktora podjelam...........a moze cos blizej odnosnie tej zmiany?? powtarzam moja date urodzenia: 28.12.1984...........i mam jeszcze jedno pytanko czy moja praca po studiach bedzie zwiazana z kierunkiem studiow???? (studiuje historie)........dziekuje za poswiecony mi czas ---- Zostanie podpisane, te zmiany własnie tego dotyczą. Nie, na razie twoja praca nie będzie zwiazana z kierunkiem studiów. __________________ Pozdrawiam serdecznie.

Gość czy znajdę jakąs fajną pracę
ur 25 12 1979

Gość malinka1983
witam, dziękuję za odp. :) Wiem, że wybór należy do mnie; przepraszam, że tak drążę temat ale bardzo Cię proszę o rozwinięcie jeszcze tej wróżby (Z Marcinem jestes w kropce na bezdrozu, ale z Arturem to raczej nie wyjdzie. On traktuje to jako towarzyskość, jest nieuczciwy w postepowaniu. Wybór nalezy do Ciebie. :) Pozdrawiam

Gość malinka1983
witam, dziękuję za odp. :) Wiem, że wybór należy do mnie; przepraszam, że tak drążę temat ale bardzo Cię proszę o rozwinięcie jeszcze tej wróżby (Z Marcinem jestes w kropce na bezdrozu, ale z Arturem to raczej nie wyjdzie. On traktuje to jako towarzyskość, jest nieuczciwy w postepowaniu. Wybór nalezy do Ciebie. :) Pozdrawiam

Gość To teraz ja poproszę o wróżbe
Rozstałem sie dziewczyna kilka tygodni temu, lecz nie moge powiedzeic,ze nic do niej nie czuję - wrecz pzreciwnie. Zejdziemy sie jeszcze czy nie ma na to szans? Jak to wygąda wg tarota bo na poczatku kontaktowaliśmy sie a od tygodnia nie piszemy juz smsów ani nie rozmawiamy przez telefon:( Moja data 21 października 1983 rok , Szymon

Rozstałem sie dziewczyna kilka tygodni temu, lecz nie moge powiedzeic,ze nic do niej nie czuję - wrecz pzreciwnie. Zejdziemy sie jeszcze czy nie ma na to szans? Jak to wygąda wg tarota bo na poczatku kontaktowaliśmy sie a od tygodnia nie piszemy juz smsów ani nie rozmawiamy przez telefon:( Moja data 21 października 1983 rok , Szymon

bardzo przepraszam,ze wysłałem tyle razy ale mi sei cos Kafeteria wiesza:o 🌼

Gość malinka1983
witam :) dziękuję za odpowiedź. Przepraszam, że tak drążę temat ale możesz napisać mi coś więcej (Z Marcinem jestes w kropce na bezdrozu, ale z Arturem to raczej nie wyjdzie. On traktuje to jako towarzyskość, jest nieuczciwy w postepowaniu. Wybór nalezy do Ciebie.)

Niedawno zakończył się mój 4 letni związek. Czekam na miłość prawdziwą i szczerą 27.o2.1971 :( Smutno mi :( Gdzie moje szczęście?? Dziękuję że Jesteś :) Pozdrowionka

Gość bociek
o jakze sie ciesze to moze zdadzisz mi wrozko kiedy wezmiemy slub? czy w roku nastepnym czy jeszcze sie zwlecze? bo zareczeni juz jestesmy;)

Gość lolettka
to teraz ja bym chciala cos wiedziec. Chodzi o mojego bylego partnera bylismy z soba bardzo dlugo ja go kochalam, wiem ze i on mnie lecz popsulo sie.on poznal kogos i zostalam sama. Nie widzielismy sie juz 2 lata lecz wciaz o nim mysle. czy on o mnie rowniez? czy chce sie spotkac ze mna? moze teskni? moja data ur.80.03.03

Gość GLORIA+++
czy coś z tego będzie? Ja - 30.07.1967 - Małgorzata on - 16.04.1961 - Janusz

Gość Witam Adam
18.11] 09:42 Witam Adam Witam 13.12.1979 Jestem od niedawna z dziewczyną Czy widzisz dla nas wspólną przyszłość?? Pozdrawiam Adam --- To jest/bedzie szczęśliwy czuły związek, ale nie na całe życie. Spełnią się Twoje marzenia, a póxniej pojawiają się problemy. Hm problemy?? A kiedy pojawi się ktoś na całe życie?? Czy jest ktoś taki?? Szukam i szukam Pozdrawiam Adam