Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3em Oeil

Powiadam tak

Polecane posty

Gość mała1983
mam pytanie: kiedy jest najlepsza data ślubu dla nas? ja 01.01.1983 on 21.08.1981. Czy jesteśmy sobie pisani. Dziękuję

Gość Olała was
Jak widać olała was ta psełdo wróżka.

Gość Wiadomosc
dla niezorientowanych .We wrzesniu wrozka bronila prace ,wiec dlatego nie miala czasu .Wierni temu tematowi i tak tu spokojnie poczekaja jak ten czas znajdzie.

Gość AnoOna
Wróżko Błagam odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dla mnie strasznie ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zasmucona123
Szkoda ,ze nie zaglada do nas wrozka .Moglaby chocby spoaradycznie,ale miejmy nadal nadzieje

Gość natalianatalia
wracaj 3 em

Gość nataliananatalia
zajrzałąm z nadzieją i nic :(

Gość Dobra wrozko
Wroc do nas ,my tu czekamy na Ciebie .

Gość AnoOna
Tak Tak wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lupita
up. tutaj sie wpisuje z pozdrowieniami, bo maili nie czytasz :)

Gość 3em Oeil.
Witam serdecznie. Są rózne zdarzenia ważne i mniej, które nalezy segregowac i wybierac wg. wazności. Nie było mnie długo - tak się złożyło. Nie mam w dalszym ciągu czasu, ale jesli ktos bardzo potrzebuje kontaktu ze mną, proszę zostawić e-maila. Odpowiem na pewno. Lupi, masz rację nie zaglądam na tę pocztę, nawet nie pamiętam Twego e-maila, a na nowej nie mam Ciebie w adresach, przepraszam poprawię się. Serdecznie pozdrawiam Wszystkich. 🌼

Gość czesc.........czesc
miło mi ze wróciłas

A propos maila hmm wysłałam Ci wiadomosc na ten adres co poprzednio jak nie jest wlasciwy to odezwij sie na mój adrzuk@wp.pl Pozdrawiam, A. :)

Gość lupita
Ja za to nie mam Twojego nowego adresu, ale zajrzyj na stara poczte, ja do Ciebie jakis czas temu pisalam, wiec zorientujesz sie, ktory mail jest ode mnie. Pisalam tak, po prostu, nie w sprawie wrozby.

Gość 3em Oeil.
Przykro mi, ale na żadna starą pocztę nie wchodzę, bo nie mogę. Ada, zaraz coś napiszę. Aguś jak chcesz, to zostaw e-maila. Pozdrawiam.

Gość lupita
mariposa79@wp.pl

Gość inz.bomboniera
Witaj, miło, ze wróciłaś... mam pytanie do Ciebie: czy możesz spojrzeć w karty i powiedzieć mi czy widac zmiany w życiu uczuciowym? czy z mężczyzna z pracy o którym myslę coś wyniknie (związek) ? Czy mam jakieś perspektywy na związek szczęsliwy? moje imię Aleksandra 13.12.1981 bede wdzieczna za poświecony czas :) inz.bomboniera@o2.pl

Gość inz.bomboniera
inz.bomboniera@o2.pl nie wiem co to się u mnie za adresem doczepiło :)

Gość nataliananatalia
Witaj, fajnie, ze wróciąłś zaglądałam tu od czasu do czasu i cisza..... Kiedyś mi wróżyłąś, jesli jeszcze sie tym zajmujesz to poproszę o kontakt ---- natnat79@interia.pl

Gość Agga26
Witam, piszesz że jeśli ktoś Cię potrzebuje może zostawić e-maila. Więc pytam, czy coś się zmieni w moim życiu uczuciowym i czy ktoś koło mnie w końcu się pojawi? Agnieszka ur. 04.07.1981 marsik103@onet.eu Pozdrawiam

Gość XENIA2000
WRÓCISZ DO NAS?

Gość 3em Oeil.
Witam bardzo serdecznie. Moi mili wróżki też mają zakręty życiowe i dopóki nie pozbierają się nie mogą pomagać innym. To o co mnie pytaliście dawniej zapewne jest nieaktualnym pytaniem. Jestem gotowa by odpowiedzieć tutaj na Wasze pytanie. Przypomnę, do pytania proszę podać daty urodzenia oraz imię swoje i partnera - jeśli możecie. Pozdrawiam serdecznie. 3em Oeil.

Gość 3em Oeil.
19:38 [zgłoś do usunięcia] inz.bomboniera inz.bomboniera@o2.pl< br /> nie wiem co to się u mnie za adresem doczepiło 14:37 [zgłoś do usunięcia] nataliananatalia Witaj, fajnie, ze wróciąłś zaglądałam tu od czasu do czasu i cisza..... Kiedyś mi wróżyłąś, jesli jeszcze sie tym zajmujesz to poproszę o kontakt ---- natnat79@interia.pl 12:35 [zgłoś do usunięcia] Agga26 Witam, piszesz że jeśli ktoś Cię potrzebuje może zostawić e-maila. Więc pytam, czy coś się zmieni w moim życiu uczuciowym i czy ktoś koło mnie w końcu się pojawi? Agnieszka ur. 04.07.1981 marsik103@onet.eu Pozdrawiam --------------------------- Przepraszam Was najmocniej, bo nie napisalam, a zostawiłyście @, ale skrzynka jest zawalona. Agga, jeśli pytanie aktualne to odpowiem, ale nie wiem czy jesteś tu czasami.

Gość 4vrrr
proszę na temat czy w oóle zadzwonią z banku może już w lipcu lub sierpniu? 140985 Dorota i jeszcze poproszę na temat sfery uczuciowej

Gość werda 82
co jest między mną anna 17.11.82 a piotr 07.11.83 czy będziemy jeszcze kiedyś ze soba, czy łączylo nas uczucie, jakie? czy coś wydarzy się między mną anna 17.11.82 a przemkiem 17.08.83

Gość forumowy_chlopczyk
dat. ur. 05.06.1988 Kiedy znajde jakas wartosciowa kobiete na stale?

Gość forumowy_chlopczyk
Mam na imie Krystian

Gość 3em Oeil.
Witam bardzo serdecznie. ______________________________________________ 13:00 4vrrr proszę na temat czy w oóle zadzwonią z banku może już w lipcu lub sierpniu? 140985 Dorota i jeszcze poproszę na temat sfery uczuciowej. ---------- Bank dokonuje jakiegos wyboru, selekcji, ale powinien zadzwonić i to w lipcu-pamietaj, ze czas we wrózbie jest trudny do okreslenia, na dzien dzisiejszy to tak wygląda. W sferze uczuc nie jest najlepiej. Musisz pozbyc sie myslenia, ze jesteś więźniem własnego losu. Te przejściowe niepowodzenie może trwac do końca roku, nie masz teraz możliwości realizacji, musisz zamknąc rozdział i pozbyc się tego co negatywnie na Ciebie wpływa. Pozdrawiam, nie martw się sexu szaleńczego doswiadczysz. _____________________________________________________ 13:09 werda 82 co jest między mną anna 17.11.82 a piotr 07.11.83 czy będziemy jeszcze kiedyś ze soba, czy łączylo nas uczucie, jakie? czy coś wydarzy się między mną anna 17.11.82 a przemkiem 17.08.83 ----------- Ania-Piotr Teraz jest źle, bo uczucie porzucenia dominuje. W związku Waszym był satysfakcjonujący sex i namietność. P. tylko czuje namiętność i chęć do sexu i nie widzę byście do siebie wrócili. Ania-Przemek. To uczucie też jest obecnie nienajlepsze, bo Ty myslisz o innym związku, jednak nadejdą zmiany i macie szansę na dobry związek. Pozdrawiam i zyczę udanego związku. ________________________________ 13:12 forumowy_chlopczyk dat. ur. 05.06.1988 Kiedy znajde jakas wartosciowa kobiete na stale? 13:13 forumowy_chlopczyk Mam na imie Krystian -------------- Taka kobieta pojawi się we wrześniu, alle nie bedzie to na stałe, bo dzielic Was będą niekończące się konflikty. Jest szansa, że taka spotkasz w przyszłym roku luty/marzec. Krystianie, karty z reguły mówią o najbliższych wydarzeniach, ponów pytanie za 3 m-ce. Pozdrawiam i zyczę dobrego. _______________________________________________ Pozdrówka dla Wszystkich czytających.

Gość werda 92
chciałabym spytać, czy coś zmieni się w mej zawodowej sferze. kiedy znajdę pracę, czy będę do niej dojeżdżać i czy się w niej utrzymam. może można ustalić, czemu tak się złożyło ze przez 2 lata 4 razy pracę zmieniałam. Anna 17.11.1982

Gość XENIA2000
Witam chciałabym zapytać czy bede szczesliwa z mężczyzną z którym jestem i czy wezmiemy slub ewa 15 06 1981 i adam 15 09 1975