Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DalekoOdIdealow

Szala goryczy

Polecane posty

Gość Marti2
Witka :) Podniosłeś na chwilkę, wiec weszłam, ale wiem, wiem - ten statek utonął :) To chyba z sentymentu, hehe Topiki, które podsyłasz są fajne, ale ... juz dość zaawansowane, dlatego w to nie wchodzę, - jestem nie w temacie, ale ciebie też w sumie nie mogę tam jakoś namierzyć - zmieniłes nick? :) Narka

Gość Marti2
A co znaczy Ty to TY - czyli, ze niby ja to ona, kotoś inny to ja ... - zamieszałam się :)

Gość Marti2
No witam, hehehe Jak widzę ten topik "u góry" to jakoś nie mogę sie oprzeć, żeby zajrzeć :) a bywam tu i tam - czasami do was zaglądam (na przegraną bitwię), ale jakoś nie czuję klimatów :) (chociaż topik jest bardzo fajny) - tam sami cierpiący, poza tym zgrana już z was klika, hehehe Trzymaj sie cieplutko :)

Hmm ... zabrzmialo to strasznie... takie kolko wzajemnej adoracji cierpiacych na bole sercowe :P tak zle nie jest... p.s. to jakie Ty klimaty lubisz ?

Gość Marti2
a tam od razu strasznie :) - co ty taki niedotykalski? to nie była krytyka, tylko stwierdzenia faktu, hehe - a topik całkiem fajny, ale ... mały hermetyczny światek, do którego już trudno wtragnąć :) Ps. nie mam konkretnych klimatów - zależy jak leży, hehehe

Gość Marti2
Daleko ... przyznam się bez bicia, tylko mi zdradź, o co chodzi z tym "noskiem" ;)

Gość pralinkaaaa
Zaczelo sie po drucie w sieci i nadal tu trwa. --- musi iść dalej poza sieć Boli ją że właśnie chcesz to zniszczyć, zapomniec o niej

Gość Marti2
hmmm, no nachętniej to bym go pozadzierała trochę ...- ale już jest zadarty ;) (aleś trafił z tym noskiem - przez chwilkę się przestraszyłam, że sie znamy, hehe)

Gość Marti2
upsss - jakiś nowy głosik się pojawił :)

pralinkaaa : Chcialem isc ale za kim skoro zostal tylko cien wspomnienia paru chwil ;/ odciela ten drucik :) a na nim wszystko sie opieralo. Marti2 A o jakim nosku myslalas.... ? skalpel...

Gość pralinkaaaa
nie odcięła drucika:) raczje go wzmacnia i czuje, ze tylko jej zalezy aby był mocny. Własnie ma za bardzo uczuciowe wrazliwe serce

Gość Mart2
pralinkaaaa tajemnicza jestes... :) Daleko..., może ona coś wie? skalpel, brrrrr. Zabrzmiało okrutnie - taki śliczny nosek ;)

Gość Mart2
Dalko ... - wciąż tak boli?

Gość zapłakana_
ja też czekam na to ,żeby się do mnie odezwał :( wiem ,że tego już nie zrobi :( zakończyłam tą znajomość ...chociaż tego nie chciałam ...cierpiałam ,ale teraz cierpię jeszcze bardziej ...nie radzę sobie z tym :( chyba zwariuję :(

Gość zapłakana_
DalekoOdIdealow ...bo to nie jest takie proste :( było pewne "ale" :(

Gość Marti2
kobiety i logika - no co ty :) Kobietki (chociaż oczywiście nie wszystkie i nie w kazdej sytuacji) są zmienne i skomplikowane - czasami same siebie nie rozumiemy, więc jak można tego wymagać od facetów ... ale to tak pół żartem (ale tylko pół ;) ) Daleko ... a wiesz, z tą logiką to nie jest do końca tak - czasami życie jest po prostu nielogiczne, stawia nas przed wyborami. Często człowek jest zrozdarty międzie dwiema różnymi rzeczami i ... wybiera mniejsze zło, co nie znaczy, że nie jest mu ciężko, że to nie boli, że robi to ot tak, bez mrugnięcia okiem ... - gdyby życie było czarne albo białe to byłoby zbyt prosto, może nawet nudno ale fakt faktem - grunt to powiedzieć sobie wpros o co chodzi - najgorasze są znaki zapytania, niepewność Ps. ale to filozoficznie zabrzmiało, brrrr ;)