Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny pomocy

dziewczyny pomocy!!!

Polecane posty

Gość dziewczyny pomocy

mam ślub za pół roku, i powiem wam tak ciesze sie bardzo..ale wiecie z czego naj naj bardziej ze gscoie zobacza mnie w sukience, która mam taka piekna, ze beda nam spiewac sto lat, ze bede przenoszona przez próg, tego ze bedziemy wchodzic do ksciola...ze wszyscy beda na nas patrzyc..a nie przezywam tego...jak kazda z wam:( wy sie cieszycie ze bedzieice razme, juz dzien i noc..a dla mnie to takie rzeczywiste...chociaz nie miekszlamy arzem..przed ślubem;( co o tym myślicie? czy nie dojżałam jescze do małzenstwa?

Gość adsccdsa
ja tam myślę że umiesz się cieszyć z drobiazgów a to też ważne o sprawach ważniejszych, nad którymi nie da rady się zapanować czasem nie myśli się intensywnie, zwłaszcza jak się czuje że będzie OK

Gość dziewczyny pomocy
no wlasnie ciesze sie z rzeczy..które dla wielu dziewczyn sa abstrakcja;) a ja poprostu zyje tym...a wiem ze bedziemy razem szcesliwi..i nie przezywam taego tak bardzo.. tego co w zyciu ejst najwazniejesze..zastanwiam sie zcasami dlaczego... to dziki mojemu M nauczylam sie życ..zyjemy akzdym nowym dniem..

Gość podnosik0
podnosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!