Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malolepsza

pregnyl-jak szybko efekty?

Polecane posty

pierwszy raz po zastosowaniu wczesniej duphastonu dostalam pregnyl....ciekawa jestem kobitki, ktorej z was odrazu udalo sie zajsc w ciaze...i jakie macie w zwiazku z tym doswiadczenia? marzy mi sie....

Mnie się udało za drugim razem. Pierwszy raz próba naturalna. Drugi raz inseminacja. W każdym przypadku pregnyl zadziałam (pęcherzyki pękły). Dziś jestem mamą dwójki prześlicznych dzieciątek, co prawda jeszcze nie mam ich przy sobie - wcześniaczki, ale jestem dobrej myśli, że moje ukochane Kruszynki już niebawem będą ze mną w domku. Życzę Ci powodzenia z całego mojego serca!

oo!!!!! bliznieta,gratuluje,to cudownie...przyznam,ze troche sie denerwuje...powodzenia...napewno cudowne dzieciaczki:))))))

Dziękuję za gratulacje, z podziękowaniem za \"powodzenia\" poczekam, aż Maluszki będą w domku:) Modlę się codziennie - więc do swoich próśb dołączę i prośbę o powodzenie dla Ciebie:). Mam nazieję, że Pan Bóg mnie wysłucha zarówno w kwestii moich Maleństw jak i Twojej:). Jeśli mogę Ci dać jakąkolwiek radę - ja zaszłam kiedy już straciłam wszelką nadzieję:) więc nie myśl o tym, że chcesz być w ciąży, pozostaw wszystko Bogu czy też losowi, wówczas na pewno się uda:) Całuski.