Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamusssska

Jakie imie dla chlopca i dziewczynki.Jakies oryginalne.Nie moge sie zdecydowac.

Polecane posty

Gość czarka32
Ktoś napisał Rozalka?!? kto taką krzywdę wyrządza dziecku?Rozalia, kojarzy mi się to ze slamsami z brazylijskiego serialu

Gość addaaa
Dla chlopaka to : Igor , Oliwier , Mikołaj Dziewczynka : Michalina (Misia) , Nadia , Oliwia

Gość no jakieeeeeeeeee
dziewczynka Hania lub Aleksandra chlopczyk: Jaś, Mikołaj, Piotruś Piękne, a nie oklepane

Gość no jakieeeeeeeeee
tylko nie naide, oliwie, Wiktorie itd, bo to się nudne robi. Pracuje w przedszkolu i co druga to Wiktoria albo Oliwia. A ostatnio wszystkie nowonarodzone dziewczynki u moich znajomych to nadie. Litości

Gość no jakieeeeeeeeee
dla dziewczynki jeszcze Jagoda

Gość Julcia1234567
Maria? Chciecie dać dziecku na imię Maria?! Czyli marysia?! Zresztą ona chciałą oryginalne imiona m się podobają dla mdziewczynki -Ida -Iga -Inga -Gabriela/Gabrysia -Inez -Olivia Dla chłopca odobają mi się bardziej zwyczajne imiona -Filip -Nikodem -Miłosz Nie rozumiem dlaczego mówicei że nadając dziecku tak na imię skrzywdzimy go moja młodsza siostra ma Miłosza w klasie i nie jest wcale wyśmiwany

Gość Julcia1234567
ładniejsze laura

Gość Errika
-Milena Magdalena Lilianna Adrianna -Sebastian Dominik Daniel

Gość aaaaaaaaaaa.
Emilia i Szymon :)

Gość Diamentyos
No dla Chłopaka ja bym wybrał imię KRYSTIAN a dla dziewczynki imię KORNELIA OLGA PAULINA KLARA ALEKSANDRA I NADIA.

Gość zuza 82
Oliwia najładniejsze :)) Co druga ma na imię Oliwia, co druga Julia, co druga Wiktoria, co druga Nikola. Ludzieeeee zdecydujcie się A Oliwia jest na 9-tym miejscu chyba w wybieranych imionach dla dziewczynki w 2008 roku

Moj syn bedzie mial na imie Feliks- takie ladne, polskie, zapomniane imie. Wczesniej spekulowalismy tez nad Franciszkiem :) natomiast dla dziewczynki mialam 3 typy: Anita, Bibianna lub Ula. Tez wszystkie polskie, juz nie uzywane, a bardzo ladne

Gość hippihoppi
w mojej rodzinie/przyjaciol dzieciaki nazywaja sie: -mojej kuzynki- Oliwia i Marianna -u mojego kuzyna- Inez i Nicole -u mojej ciotecznej siostry- Lawinia -u brata ciotecznego- Mariusz i Marisol -u kolegi z pracy syn nazywa sie Ignacy i Jeremiasz -u przyjaciolki -bliznieta Nika i Ariadna, synek Mareczek -znajoma ma corke Yolandę :D

ALANEK, DAMIANEK, KAMILEK,a dla dziewczynki OLIWIA, NATALKA:)

A może Inka ? Podoba mi się jeszcze Jagoda, Hania, Zosia, Milena

Gość Martunika
Witam. Jeżeli chodzi o orginalne imię dla dziewczynki to bardzo podoba mi sie Roksana i Karmen.

Gość Orginella
żeńskie: Bianka,Sonia, Marcelina.,Diana.Sara,Iga.Iweta.Ismena,Irmina,Samira,Georginia, Jowita,Ksenia,Kasandra męskie : Oskar, Kordian, Kewin, Cyprian.Nadian,Olaf,Fabian , Benjamin,Maksymilian,Borys,

Gość starocia
Klara,Rozalia,Penelopa,Margota,Honorata,Dobrosława( Dobrusia) Hieronim,Waldemar,Ignacy,Leon,Eweryst,Ernest

Gość Gustella
pospolite: Anna, Katarzyna, Monika,Agnieszka wymyślne: Astina,Samanta, serialowe: Soledat,Marbel,Himena,Esmeralda pospolite :Daniel,Łukasz,Rafał,Michał wymyślne :

Gość Gustella
Nadian,Lew.Oktawian. seialowe Armado,Małricjo,Beto,, Ugo Twoj wybór :):): zresztą . Moge tak siedziec i pisać:) Dobra zabawa :P

Gość Gustella
.........czy warto takl dziecku dać na imię ? Odpowiedz sobie sama na to pytanie.Dobra rada wybierz takie imie jaki Ci serce przyszłej matki podpowiada a nie ludziska Pozdrawiam i życze dużo radości z pociechy :):):)

a co myslicie o Bazylim?? Koleżanka mnie lekko zszokowała, że chce tak nazwać syna, ale po zastanowieniu uznałam, że mały Bazylek nie brzmi tak beznadziejnie i jest dość słodki.

Gość madzialena2525
A mi się podobają takie imiona: dla dziweczynki KALINA też już zapomniane i Rozalia (jak moja babcia) dla chłopca KRZYSZTOF(Krzyś) i po dziatku mojego męża FABIAN