Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytoń

czy na forum zaglądają ludzie około czterdziestki ???

Polecane posty

Dzień dobry koleżankom i kolegom. Mam nadzieję dziś na miły dzień , czego i Wam życzę. :D

tak, tak...wiaderko jak najbardziej. Zrobimy popijawę kawusiową dla wszystkich . Może jakieś pąćzusie do tego by się zdały ? :D

Perl 🌻 My Ciebie również witamy. My nadzieję również posiadamy, ale jak to się będzie miało do dalszej części dnia, to zobaczymy póżniej. Mnie dziś czeka przeprowadzka do innego pokoju :(. A tak się związałam emocjonalnie z moim pokoikiem i biureczkiem ;) No cóż, siłą wyższa... ewasch 🌻 witaj . Muszę coś przeczytac tego dali, bo już kiedys się zbierałam...

cześć wszystkim rannym ptaszkom! Smitty jakbym wiedziała że ty wiadro kawy zaparzysz to na pewno bym na śpiąco sama jej nie robiła, a tak to z zamkniętymi oczkami do kuchnia woda i czajniczek, no ale teraz juz widzę... Yogi misiu nie kupuj tej książki, mogę ci ją wypożyczyć, będzie taniej...haha chociaż transport , przesyłka, ściągnięcie od czytelnika...może być gorzej . ewasch - sprawdze czy jest do osiągnięcia to wydanie o S. Dali, ale jeżeli jest to na pewno jakieś unikatowe wydanie, być może w antykwariacie, bo odkąd sięgam pamięcią (juz sporo latek) to wznowienia na pewno nie było. Perl witaski miłe!!!!

dziewczyny cz u was też taka mgła??? Jak ja pojade do pracy, drogi nie widać!!!😭 😭

Bonia, Zahirek, Ewash,Smitty - powoli zaczynam się Was uczyć :D Ale swoją drogą , to nie spodziewałam się tu takiej dużej gromady :D Ale to miło , że swój ciągnie do swego - zawsze to w \"kupie\" raźniej :P

Mgły u mnie dziś nie ma i mam nadzieję , że szczęśliwie dojechałyście do pracki. Ja też zbieram się do obowiązków , więc do zobaczenia :D

wiecie co Jeżeli posiadacie coś dostatecznie długo, możecie to wyrzucić. Jeżeli cokolwiek wyrzucicie, od razu będziecie tego potrzebować. Tak jak ja...:P

boniu ja tu rano codziennie jestem. Będę Wam parzyć tę kawę i już. Będziecie wstawać na gotową i pachnącą ... No, chyba że będę mieć wolne, to później sobie wstanę i dobrze byłoby, żeby ktoś mnie wtedy zastąpił. A propos pogody - u mnie mgła jest taka , że można ją kroić nożem ;)

smitty to tak jak u mnie, a za kawkę dziękuję...smakowała! Ale juz muszę lecieć papa

do bonia38 Wiem,ze w 49 było wydane chyba pierwszy raz w Hiszpanii,nawet nie wiem czy było kiedykolwiek w Polsce. Ja własnie zaczełam trzecią kawe:( .Zabieram sie za prace:),zaglądne poźniej

A mnie dopada dziś powoli ta słynna deprecha jesienna...Nic mnie nie cieszy:(:(:( I ta mgła dookoła...Gdzie to słonko sie podziało ?

zahirek ! Do ewasch juz sie zwiedziałam u nas nie dostaniesz tej książki ale co mogę ci jeszcze polecić to : Moje sekretne życie - s. Dali Dali - Marco Di Capua Gala i Salvador Dali - Herbert Genzmer Młody Dali:Salvador dali i Federico Garcia Lorka Świadectwa przjaźni Yogi 🖐️ nie kupuj Pratchetta , możesz wypożyczyć i przysłużysz się polskiemu czytelnictwu...;)

zahirku !!!!! Czary-mary, odejdź deprecho przebrzydła od zahirka !! Ale już !! zahirku 🌼🌼🌼❤️❤️❤️ ciepłe promyki do Ciebie wysyłam i moc uśmiechów :D :D :D :D :D :D

smitty ❤️ Twoja stopka jest bardzo optymistyczna :D Czary może zaczną działać..Ale taki smutas ze mnie... Puk puk...właśnie poczta dostałam bużki uśmiechnięte...Wielkie dzięki, zabrałam je wszystkie :D Dla Ciebie łączka 🌻 🌻🌻

bonia prawdziwa skarbnica z Ciebie:).muszę zgłosic w zaprzyjaźnionej ksiegarni żeby poszukali tych tytułów. Dziękuję:)

Muszę podnieść topik , bo się gdzieś zapodział w otchłani kafeteryjnej. :O

Perl nie ma obawy :) Topik się rozkręci wieczorkiem. Teraz to taka głupia pora, a przed południem wielu w pracy. Ja akurat w pracy też mam możliwość odezwania się, ale nie wszyscy mają... Zresztą, ja za chwilkę też zniknę do wieczorka, bo zaraz przyjdzie mój tata z wizytą :) Ale wszystkich pozdrawiam zaocznie ;)

oooo jestem tu sama, no ale to nic wieczorkiem na pewno ktoś zajrzy również. Parodyjka jasne że można wypożyczać na odległość, jak chcesz to mogę ci ściągnąć książkę nawet z Bibl. British Museum za oplatą 80 zet.

tytoń bonia boniu, głowa do góry ! To pewnie chwilowe... A póki co, masz przecież nas. Obejrzyj sobie wklejonego przed południem przeze mnie linka - napisałam, że to na poprawę humorku.

tytoń bonia boniu, głowa do góry ! To pewnie chwilowe... A póki co, masz przecież nas. Obejrzyj sobie wklejonego przed południem przeze mnie linka - napisałam, że to na poprawę humorku.

tytoń smitty dzięki smitty zaraz obejrzę , może mi się humor poprawi, a ty tytońku powiedz mi jako facet, co jest wtym dziwnego jak że zona chciałaby coś wiedzieć więcej jak jej małżonek spędza czas w pracy? i z kim przede wszystkim?