Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzestna

co na urodziny dla dziewczynki na roczek?

Polecane posty

Gość chrzestna

Jestem chrzestną i mam problem. Pomożecie?

Gość ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaa
ja swojej córeczce kupiłam ślimaka Fisher Price ( 65-75 zł) bardzo polecam , rzecz trwała , edukacyjna i naprawdę niezniszczalna a od chrzestnej córcia dostała samochodzik! taki co dziecko siada i jedzie lub popycha też świetna zabawa nawet dla dziewczynki

Piesek zimny nosek Muzyczny i świecacy pojazd Grający stoliczek edukacyjny (np. Chicco) Pianinko z dxwiękami muzyki lub odgłosami zwierzątek Fontanna Playskool Ogólnie - w tym wieku dzieci najbardziej lubią przedmioty kolorowe, odkrywcze, wydajace dźwięki, takie w których są przyciski, kółka do kręcenia, guziczki, rolki itp....

Gość chrzestna
dzięki, już szperam na Allegro :)

Proponuję rozwijające jeździdełko, przy którym dziecko chodzi - uczy się, jak leży na boku to przyciski grają i świecą się, są rózne przekrętła, kiedy do tunelu wrzuca się piłkę to gra. Super - ja kupiłam to chrześniakowi. Niepamiętam ale ok 100-150zł w Smyku. Niezniszczalne - nawet przy 5-6 letnim rodzeństwie - a co ciekawe te starszaki też się tym super bawią.

Ale takie jeździdełko jest dla dzieci uczących się chodzić, a roczne dziecko już potrafi. To troche musztarada po obiedzie, choć starsze dzieci chętnie na tym jeżdżą