Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia25

Czekam na okres w nadziei, że nie przyjdzie...!

Polecane posty

Gość agusia25

Czy ktoś też na to czeka?

Gość moniczkaa2
Ja również! U mnie 25 dzien cyklu. Mam je nieregularne zwykle ok 30 dni.

Trzymam za was kciuki! Ja już mam za sobą niecierpliwe oczekiwania:)

Gość agusia24
ń nie dziękujemy ;) :) Moniczkaa2 u mnie dziś jest 27 dc i już powinien pojawić mi się okres...moje cykle są regularne, najdłuższy 29 dni a zwykle 26-27 dni, więc mam ogromną nadzieję, że się udało.

Gość czekajaca
witajcie ja tez czekam,ale czuje,ze jednak znowu przyjdzie....To moj 27dc,cykle mam 31dniowe.A ktory to wasz cykl staran

Gość agusia24
Witaj czekająca! Moj drugi. Tzn dokładnie drugi, kiedy nie uważamy. W sumie nie powinnam się nakręcać, bo uznaliśmy, że maluszek pojawi się kiedy sam zechce, ale jakoś mam taką nadzieję...

Gość czekajaca
jesli teraz sie nie udalo to bedzie moj siodmy cykl staran....

Gość czekajaca
mamy juz synka i znim udalo sie w pierwszym cyklu

Gość agusia24
a masz jakieś objawy, które by wskazywały,,że @ nie przyjdzie? Mi powiększyły się piersi, wiem, ze to może tak jak przed okresem. Kilka dni temu pobolewało mnie podbrzusze jak na okres, a teraz nic nie boli.

Gość dfg
a ja czekam w nadziej że nie przyjdzie.. powodzenia :)

Gość czekajaca
na razie mam objawy,ze jednak nadejdzie.Od rana jestem glodna na maksa,ale oprocz tego nic.W piatek bolal mnie strasznie brzuch az myslalam,ze @ przyjdzie wczesniej,poza tym nie bola mnie piersi,jak zawsze tylko sutki sa troche bardziej tkliwe,ale nie nakrecam sie,od dwoch miesiecy dalam sobie troche na luz,bo ile mozna robic testow ciazowych,i ryczec przez tydzien,ze jednak sie nie udalo....

Gość daria_123
Ja tez czekam i mam nadzieje..........ogromna,ze w koncu sie uda-to nasz 5cykl staran-a pierwszy z testami owulacyjnymi,temperatura itd.piersi mam napeczniale ale nie bola jak zwykle przed okresem,apetyt mam normalny,czasem lekko mnie zamdli-alejuz nie wiem czy to moja psychika nie dziala,to moj 27dzien cyklu,cykle mam 28-29dniowe,kazalam mezowi wczoraj schowac test ciazowy bym nie robila za wczesnie i znowu nie ryczala przez pare dni-i dac mi w czwartek jesli okresu nie bedzie.ta kstrasznie tego pragne i trzymam kciuki za siebie i zaWas!!!!

Gość agusia25
Nadal nie mam okresu :) Rano czułam się jakby miał zaraz nadejść, ale sprawdzam i poki co nie ma.

Gość zatroskana
A ja juz nie czekam :D Zrobilam test :D Dwie kreseczki :D Znaczy 31 lipca/1 sierpnia 2007 :) teraz trzymam kciuki za Was :D

To i ja poczekam z Wami..:) dziś 32 dc cyklu, ale za bardzo sie nie nastawiam.. od wczoraj mam wrażenie ,ze @ własnie przyszła! a dzis tak strasznie zaczeły boleć mnie jajniki, ze są momenty iż nie wytrzymuje !

ja tez czekam tyle tylko, ze wiem na 100%, ze przyjdzie. My z mezem staramy sie osiem miesiecy, ale w tym cyklu staran nie bylo. Zdrowie mi podupadlo. Ale za 3 tyg...znowu zabierzemy sie do pracy:) Poki co pije ziolka i mam nadzieje, ze juz niebawem sie uda.

Gość
Dziewczyny!! Życzę wam upragnionych II tłuściutkich kreseczek :D pozdrowienia 🌼

Gość agusia25
Dziś 29 dci nadal nie ma. Nie miałam dłuższych cykli, czuję się bardzo okresowo, w nocy nawet myślałam, że dostałam, ale nic nie ma. Ach nie chcę się nakręcać, chyba poczekam jeszcze dwa dni i wtedy zrobię ewentualnie test.

Gość agusia25
Czekam tu już sama?? :(

JA tez czekam cierpiwie to moj 27dc wszystkim zycze powodzenia

ja czekalam do dzis...26dc i jak w zegareczku...sluz podbarwiony krwia, takze kwestia minut i ta cholera@ przyjdzie na dobre...no coz...juz nawet plakac mi sie nie chce..juz 8 proba zakonczona fiaskiem... trzymam za was kciuki!!!

bega, trzeba próbować, nie trać nadziei! musi się udać w końcu, bierzesz coś na wspomaganie?? ja biorę CLO i Duphaston, mam nadzięję że się uda:)

Gość agusia25
Aniolek ktory u Ciebie dzień cyklu? Która próba?

u mnie 11 dc, praktycznie według grafiku lekarskiego zaczęły mi się dni płodne:) więc teraz wszystko w naszych rękach... to pierwszy cykl ze wspomagaczami i po odstawieniu antykoncepcji. Według lekarza mam największe szanse właśnie teraz... a jak u Ciebie to wygląda?

Gość aaaaaaaaaaaaniela
upppppppppppppp

a U mnie juz 33dc...i cisza...choć objawy od jakichś 6 dni wielce @,az nadto..:ocóz, chyba nie zniosę tej niepewnosci... :) Agusia25...tez ostatnie 2 noce myslałam, ze @ przylazła ;) Buziczki!

Gość agnieszka 29
Cześć Dziewczyny... Chce Wam powiedziec jak to było ze mną... staralismy sie o dzicko bezskutecznie przez 7 mcy... i wiecie co było przyczyną braku ciązy? TOXOPLAZMOZA!!!! Zmieniłam lekarza, zrobiłam dodatkowe badania ... Nie będe zanudzac Was moja historią, ale w dwa tyg po zażyciu leku na toxo... rovamicinum, byłam w ciąży... Tak więc... przyjrzyjcie sie dobrze swoim ginekologom, bo mój lekarz przez cały czas namawiał mnie na in vitro twierdząc że nie możemy mieć dzieci... Teraz mamy dwie córki, poczęte w tadycyjny sposób...i życze powodzenia... Moge polecic wspaniałą panią ginekolog z Poznania...

Gość Ania777
Jeszcze niecałe trzy dni i bede mogła zrobic test... Marzę o dwóch kreseczkach ...