Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet taki jeden

dziewczyny dlaczego jecie czosnek???

Polecane posty

Gość facet taki jeden

rozumiem ze to dla zdrowia, ale na prawde nic nie zwala(w sensie negatywnym) z nog jak calkiem ladna dziewczyna od ktorej smierdzi czosnkiem.... Nie możecie pozostawić sobie tego na czas gdy nie wychodzicie z domu, albo przynajmniej najesc się czekolady;) podobno zabija ten smród. Jest tyle innych sposobów, np. chrzan na kanapke, albo czosnek w tabletkach, ale darujcie sobie ten czosnek:/ to śmierdzi cholera no, i przez noc wcale nie wietrzeje:/

Gość ja tam też nie robiłabym tego
ja się po prostu boje wampirów :(

Gość Już ci wierzę
ten w tabsach tez smierdzi- tzn skora, pot itp Ja jem bo zdrowy, ale tylko jak nie wychodze z domu, kiedys drugiego dnia wyszlam i wuejk wuczyl ze jadlam czosnek, myslalam ze sie zapadne pod ziemie :D Pietruszka zielona zeby zneutralizowac zapach, a najlepiej nie wychodzic do ludzi po czosnku;)

Gość facet taki jeden
ja wampirem nie jestem :P ale mialem zatopic sie jednej w szyje, ale jak się trochę zbliżyłem do zwątpiłem. Oj odstrasza to nieźle....

Gość facet taki jeden
mialem ochotę się zatopić oczywiście;))

najgorszym podstępnym źródłek czosnku jest kebab :D ale jak tu się opanować jak on taki smaczny... ;)

Gość facet taki jeden
aj tam, taka ilosc czosnku to chwila i nie czuć. NA pewno do następnego dnia przejdzie. Ja mówie o tych co sobie serwują na kolacje kilka ząbków. A same tego potem nie czują, bo do zapachu się przyzwyczajają.

ale mówisz w tym momencie o emerytkach? ;) bo ja nie znam żadnej dziewczyny z moim wieku, która jada czosnek ząbkami :D Za to moja babcia z dziadkiem wsuwają aż miło :D

Gość mmhmm_
a ja np lubie paste (czyli makaron) z sosem z dodatkim czosnku... toz to raj dla kubkow smakowych :) no ale nie polecam przed wyjsciem do ludzi hihi

ale ja sam lubie czosnek jako przyprawe. Po prostu mam taka jedną koleżanke, moze znajomą raczej, 20 pare lat, no i mnie od niej przez ten czosnek odpycha bardzo. No ładna dziewczyna, ale jak od niej zawiało to gorzej niż od chlora pod sklepem... A wiem z pewnego źródła że ona uważa ten czosnek cudo. I myślałem że może tu na forum jakiś klan czosnkowych panienek się utworzył, i chciałem zwrócić paniom uwagę,że w taki sposób to wybiją pół świata nie tylko bakterii, ale i ludzi...

czyli Twoja upatrzona jest jedna na milion ;) żadna z nas nie obwiesza się czosnkiem, nie chrupie główek czosnku jak jabłek itd itp ;)

Poczytaj sobie trochę o grzybicy przewodu pokarmowego i pochwy to się dowiesz dlaczego powinno się jeść czosnak a nie czekoladę :P a dlaczego nie tabletki?? Bo tabletki to chemia, nie zastąpi natury niestety...

Gość ja uwielbiam
czosnek i dodaję go prawie do wszystkiego, chłopa nie szukam bo już mam, on też bardzo lubi czosnek, reszta nas nie obchodzi zazwyczaj dodaję czosnek do dań obiadowych lub na kolację, wątpię żeby następnego dnia było go jeszcze czuć, przynajmniej nikt mi o niczym nie wspominał a jak ktoś się napatoczy w trakcie mojego jedzenia, no to ma pecha :P tak samo jak ja gdy przechodzę obok palącego, to popiero jest potworny smórd, fetor nie do zniesienia, zwala z nóg słonia, palacze jesteście odpychający, bebechy się wywracają

jem bo lubię mój facet też lubi ;) nie widzę zatem najmniejszego problemu ;)

Gość bo jest zdrowy i tyle

facet, litosci... czy uwazasz, ze tylko babki wcinaja czosnek:o ??? I tylko jak od dziewczyny smierdzi czosnkiem to jest to odpychajace, a od faceta juz nie:o ??? A moze, ze facet, ktory naje sie czosnku nie smierdz:o ? Bo nie bardzo rozumiem dlaczego wystosowales swoj \"apel\" do kobiet... Dla jasnosci - jem czosnek jako dodatek do wielu potraw bo go uwielbiam, ale ze jestem swiadoma tego ze jego zapach nie nalezy do najprzyjemniejszych, staram sie nie katowac wtedy otoczenia moja obecnoscia albo skutecznie go zabijac...

Gość sephi
dokladnie od palaczy wali gorzej a czosnek jest zdrowy stosuje go jako przyprawe do wszystkiego co gotuje, wiadomo ze nie najem sie go przed impreza ale jak siedze w domu to dlaczego nie :) uwilbiam bagietki zapiekane z maslem czosnkowym :)

Gość a ja to potrafię
zeżreć całą główkę czosnku, kroję ząbki w plasterki i kładę na chlebie z masłem....... albo robię grzaneczki z żółtym serkiem :-) a do założyciela topiku - najpierw to może wy, faceci, przestańcie bekać, pierdzieć, śmierdzieć, myć się raz na rok, dłubać w nosie i między jajami, łysieć ohydnie zaraz po dwudziestce........ wtedy pogadamy, co kobitki mogłyby w sobie ulepszyć! AMEN

Gość alleluja otoz to
!!!

Gość faceci jak sie najedza
czosnku i tak bardziej smierdza czosnkiem od kobiet czosnkowych.

Gość a jemy
bo to najlepszy afrodyzjak potem od facetów nie mozemy sie odgonić :D

kurde co się na mnie tak rzuciłyście??? ja tylko przedstawilem tu swoje spostrzeżenia. Sam napisałem ze lubie czosnek, stosuje go jako przyprawę do bardzo wielu potraw. Ale ząbek czosnku albo i nawet 4 dodane do jakiegos sosu, czy innego żarcia nie daje takiego smrodu jak zjedzenie prawie na \"sucho\" wlasnie na zwyklej kromce chleba z masłem na kolacje i nic poza tym. Jedzcie ten czosnek, tylko wtedy unikajcie kontaktow z innymi bo im nie jest wtedy milo. Chodzi ma na prawde o taki \"fetor\" kiedy od laski czuc jakby się spryskała perfumami o zapachu czosnku.To jest róznica. To mnie uderzyło, ja tego nie wywąchiwałęm, to było czuć na jakies 1,5 metra. Chcialem tylko i wylacznie zwrocic uwage ze to jest mocno wyczuwalne. Gorzej jak nie wyprane, stare skarpetki.

Gość a może nam nie
zależy, żeby facetom było dobrze? zakładasz że każda 24 h na dobę robi wszystko, by tylko czymś nie urazić szanownej płci przeciwnej?????? buhahahahahha... jak ci śmierdzi, to zatkaj nos i tyle

nie chodzi akurat tylko o mnie. Nie ja jeden to wyczuwam. Ale inni faceci i inne dziewczyny tez. Zaczelem ten topik zartobliwie ale widac z wami na zarty nie mozna, bo się od razu obrażacie. Jak w ogole można komuś zwrócic uwagę? Wprost nie, bo to szczyt chamstwa.Pól żartem, poł serio też nie, bo wychodzi się na debila i egoistę. Czy wy nie potraficie wyluzować i otworzyc się na odrobinę krytyki?? Pośmiać się, odrzucić co was niedotyczy, a to co możecie zmienić to zmienic? Ale lepiej powiedziec:\"facet pieprz się, co cię to obchodzi, ty tez nie jestes ideal\".

Gość a może my mamy
w nosie twoją krytykę???????

Gość to jest kobiece forum
więc nie spodziewaj się innych odpowiedzi.

Gość aleś wymyslił chłopie
to i ty jedz - nie będzie ci przeszkadzać zapach skoro dla ciebie jest nie miły, mojemu facetowi nie przeszkadza a inni mi g...o obchodzą ja np. nie cierpie wyperfumowanych facetów od których czuć na km i co mam założyć bzdurny topik czemu oni to robią? to jest forum o zdrowiu więc jemy na zdrowie :)