Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2

Jestem w ciąży i urodze trojaczki , nie wiem jak nazwac ładniednie dzieci!

Polecane posty

Gość plisss powiedzcie
Julia Jakub Jagódka

właśnie wszystkie imiona na tą samą literkę ;) np Mikołaj, Marta, Milenka albo Alicja, Ania, Adaś albo Natalia, Nadia, Nikodem a na jaką litere masz nazwisko ?? może na taką samą imiona dac ?? ;)

Nie słuchaj ludzi... niechaj serce i kalendarze podpowiedzą tobie... a słuchając tych rad krzywde nie tylko dzieciom ale i zrobisz sobie

moge tylko powiedziec jakie imiona marzą mi sie dla moich dzieci :) wybor nalezy do Ciebie córeczka: Antonina Majka Adrianna syn: Maciej Paweł Patryk pozdrawiam i powodzenia ;*

dziewczynka🌼 Zosia Oliwia Wiktoria Kornelia Zuzanna Beata Julka chlopczyk🌼 Krzysztof Michał Franek Jakub

Gość pomagiertt
Malwina, Malina, Mateusz, ewentualnie Mikolaj, Michał

Gość tylko nie tosia
tylko nie antonina!!!!! mi tak dano na imie i wspominam podstawowke jako jeden wielki horror - wszyscy sie ze mnie nabijali

dziewczynki: Oliwia, Zosia , Ada , Kinga, Julka chłopcy: Janek , Adaś , Mikołaj , Bartosz, Mateusz ,Kamil Wszystkie imiona sa piękne - a co najważniejsze powinny pasować do dzieci :) POZDRAWIAM

Gość ola 2000
ania alicja i antek

Gość 11111111111111111
jak byś znalazła trzy imiona na ta sama litere ,które by ci sie podobały to by fajnie brzmiało Piotruś Paweł Patryk Pola Paulina Patrycja Maria Magda Miłosz Maciej Kinga Karolina krzyś Kacper Daria Dominika Daniel itp

Gość mama 2
Dziękuje wszystkim za dobre rady . ja mam na nazwisko Reniewicz i jestem z Augustowa.

Gość mama 2
Ja na początku myślałam o imieniu Oliwia ,ale zdrobnienie mi się nie podoba . Dla dziewczynki z waszych propozycji wybrałam : Ania, Ewelina ,JUlia,Alicja,Gabrysia... Dla Chłopca: Paweł, Piotr, Maciek , Patryk,Bartek

Ja mam Zuzie i Martynkę ;) Podoba mi się jeszcze Hania i Julka a z imion dla chłopca Patryk, Piotr, Mateusz, Rysiu, Krzysztof , Albert ;)

Gość Panna Migotka 14
ja mam na imię róża i to piękne imię!

Gość mamcia:-)
Ania,Julia,Małgorzata,Magdalena,Dominik,Piotr,Helenka,Blanka,Gabryś, Gabrysia,Paweł,Jakub,Kamila,Urszula:-)

Gość Dobra jestem
Mmm, nie nazywaj córci Julia, to bardzo popularne imię. Uczę w SP i jest tu ich baaardzo dużo. Podobnie Jakubów (a nawet więcej) i Bartków ;) Twoje propozycje są bardzo ładne, wg mnie, najwdzięczniejsze: Ania, Alicja, Kornelia Patryk, Paweł i Piotr Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania :)