Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenezuela152

ODCHUDZANIE Z EPH200

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam na imię Ania i mam 22 lata. Siedem miesięcy temu urodziłam dziecko i od tej pory borykam się z nadwagą . Mam 164 cm wzrostu i ważę... 81 kg!!!! jest to dla mnie straszny problem. Mam wsparcie w mężu. Ale bardzo chcę schudnąć dla siebie samej. chcę wreszcie iść do pierwszego lepszego sklepu i kupić co mi się podoba. Bardzo was proszę, pomóżcie mi. próbowałam wielu rzeczy. Brałam tysiące tabletek odchudzających. Ostatnio kupiłam tabletki o nazwie EPH200. Biorę je od tygodnia. Pisało o nich w gazecie i je zamówiłam. Pisali, że się chudnie około trzech kilogramów na tydzień. Biorę je już tydzień i nic. Nie schudłam ani jednego!!! Czy ktoś coś o nich słyszał? W interneci są jakieś wiadomości, ale tylko po angielsku i nie daję rady wszystkiego przetłumaczyć. Czy ktoś coś wie na ich temat? W jaki sposób mogę szybko schudnąć?

Gość dobra _rada
Nie ma diety cud!!!! Wszystko to tylko reklama i naciaganie kasy :-) Mniej jesc, wiecej sie ruszac- to jedyne co skutkuje.. pozdrawiam

Ruszania się też próbowałam. Kupiłam sobie orbitreka. Codziennie ćwiczyłam na tym diabelnym sprzęcie 20minut. Ciężko było wytrzymać, ale robiłam co mogłam. Bez żadnego efektu. To wszystko na nic!

Gość Cosmofer
Nie znam tego,gdzie to kupiłaś?

Wrzuciłam nazwę w google i wyskakuja nieczynne linki angielskie. Dalej leci cos o sporcie i takich tam. Trąca koksem i szmirą.

Moja naiwnośc nie zna granic. przeczytałam w gazecie.. Pisali, że jak nie działa, to mozna w ciągu czterecg tygodni odesłać i zwrócą kasę. Chyba dałam się nabrać. Biorę te cholerne tabletki i waga ani drgnie.

Gość kama-20
witaj , nie tylko ty jestes naiwna, ja rowniez chcialam kupic te tabletki, ale po rozmowie z pielegniarka zrezygnowalam , nawet tam dzwonilam CALE SZCZESCIE ZE NIE KUPILAM 1 a na ile kg chcialas/bo ja mialam wziasc na powyzej 15

Zamówiłam wersję intensywną radykalą. Taką żeby schudnąć powyżej 15 kilogramów. Biorę ten lek od 23 listopada. Dziś mija tydzień. Schudłam jakieś półtora kilgrama, ale nie wiem, czy dzięki tym tabletkom, czy dzięki temu, że ograniczyłam jedzenie. Będę nadal je zażywać. Zobaczę co z tego wyjdzie. Pobiorę jeszcze tydzień. Jak będzie lipa, to im odeślę. Niech mi oddają kasę. pewnie coś wymyślą. A czemu pielęgniarka odredziła ci te tabletki?

powiem krótko - tabletki moga pomóc ale jedyny sposób na schudnięcie to ruch. i 20 minut to za mało na orbitreku. przynajmniej 40 minut. może jakieś spacery, skakanka ... tłuszcz to tłuszcz. nie spali go ani dieta ani tabletki. tłuszcz spala się w tlenie. a tego dosyatczamy najwięcej ćwicząc. ale nawet długie spacery ci pomogą.

DI LADY-IN-RED-21 A ty w jaki sposób tak chudniesz? Zapraszam na moje drugie forum pod nazwą WSZYSTKO W NASZYCH RĘKACH

ja sobie narazie odpuscilam ale stosowalam diete 1500 kalorii, potem juz nie liczylam. schudniecie zajelo mi ok 3 miesiace. do tego skakanka codziennie. 2000-3000 skokow. oczywiscie partiami, nie naraz. ot i cala tajemnica. w zasadzie jadlam wszytko, lancznie z pizza, frytkami i piwem z tym, ze uwzglednialam to w swojej dziennej normie kalorycznej i jesli jadlam juz ta pizze co miala nawet i 1000 kalorii to bez problemu mozna zjesc dodatkowe 500 na co skladaja sie np. same warzywa i owoce. nie bylo jakos specjalnie ciezko schudnac. teraz sobie odpoczywam i zamierzam skakas codziennie, schudne to dobrze a nie to nie. w zasadzie teraz jest to odchudzanie bardziej kosemtyczne.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA MOJE FORUM WSZYSTKO W NASZYCH RĘKACH. ROZMAWIAMY TAM O MOJEJ WŁASNEJ DIECIE I UŁOŻONYM PRZEZ MNIE DIETETYCZNYM JADŁOSPISIE. PRZYSTĘPNY DLA PRZECIĘTNEJ KIESZENI. ZAPRASZAM SERDECZNIE

Gość kama-20
odradzila poniewaz, juz slyszala o tab. z gazety ktore okazaly sie oszustwem.Zreszta jak im udowodnisz ze nie schudlas?oni cie nie wazyli, nie wiem jak bedzie z ta reklamacja tego tez sie balam to nie sa takie male pieniadze.:)

Masz rację. Nie wzięłam tego pod uwagę. Jak znajdę dziś trochę czasu to zadzwonię do nich i z nimi porozmawiam. jak się czegoś dowiem, to ci napiszę. Od soboty jestem na diecie kapuścianej. Schudłam kilogram. Jeszze 19 i będę szczęśliwa.

Gość kama-20
czesc ja dzis koncze 3 tydz. diety kapuscianej -jeszcze do swiat.:) po 2 tyg. 4kg w trzecim tylko 1 kg :( ale dobre i to . Nie moge patrzec na ta zupe juz i gotuje zupe warzywna i dodaje kapuste, juz myslam aby zrezygnowac bo nie moglam na nia patrzec fuuuuu Powodzenia:)

Mogę ci się coś spytać? Czemu tylko tyle schudłaś? Czytałam, że mozna więcej. Właśnie z taką nadzieją podjęłam tę dietę. No ale jak tylko tyle można schudnąć, to nie wiem, czy jest sens. Muszę schudnąć do świąt chociaż 8 kg. Mogę mieć dietę radykalną, ale żeby była skuteczna.

Gość kama-20
Nie mam pojecia, 3 tydz. waga stanela, troszke sie podlamalam ale musze jakos to ciagnac,nie chce mi sie troche cwiczyc ale cwicze moze za malo nie wiem.Ja nie daje papryki, dawalam pieczarki,nie jem miesa jadlam jogurt naturalny bez cukru moze to jest przyczyna , nie wiem naprawde.:(

a moim zdaniem po prostu organizm zaczął walczyć. Nie ma co się zamartwiać :) Głowa do góry. Ja dziś zamiast mięsa zjadłam kawałek wędliny. Byłam taka głodna, że nie mogłam wytrzymać. I muszę ugotować więcej tej zuoy,, bo na jutro już mi braknie.

Gość kama-20
wytrzymam jeszcze ten tydz. jak waga nie spadnie do 2 kg to probuje inna :Rozalka: można schudnąć podobno 3 kg w 3 dni a jadłospis 3 dniowy to: 8.00-10 dag twarożku 10.00- 2 jajka 12.00-2 parówki lub chuda wędlina 14.00-szklanka soku pomidorowego 16.00- 2 jabłka 18.00 jogurcik lub kefirek mały kubeczek no i dużo wody mineralnej ale wiesz pisza 3 kg, tu tez pisali 5 i co..lipa

No właśnie, wszędzie super piszą. Tylko żeby tak schudnąć to pewnietrzeba mieć nadwagi ze 130 kg! Ja musiałam wczoraj iść na imieniany do teściów. No i przerwałam dietę. Jestem trochę zła, ale nie miałam wyjścia. Wiwsz jacy są teściowie. Powiem, że nie zjem, będzie źle. Powiem, że jestem na diecie, będzie jeszcze gorzej. Miałam dwa kilogramy mniej, a dziś waga wskazuje tylko kilogram. Dziś będę jadła tylko tę zupę, żadnych dodatków. Muszę nadrobić to, co spaprałam. Ale i tak się trochę podłamałam.

Gość kama-20
juz kiedys bylas na jakiejs diecie innej na ktorej schudlas??? ja ostatni tydz stosuje ta i szukam czegos innego, tylko ja mam taki problem ze jak ja poczuje sie troche glodna bardzo boli mnie zoladek bo mam z nim problemy, w niektorych momentach to az robi mi sie slabo, i musze miec diete taka aby za bardzo sie nie glodzic:)

Ja kiedyś stosowałam tzw. trzynastodniówkę. Tyle trwa, stąd ta nazwa. Pierwszy posiłek jesz o 13.00 (np. pomidor i 10 dag wędliny) a drugi o 17.00. Chudnie się bardzo szybko. Tylko, że po 10 dniach mdlejesz. Ja tak miałam. No i efekt jojo gigantyczny. Nie ma co brać jej pod uwagę. Moja znajoma kiedyś sama sobie wymyśliła dietę. Skuteczna, bez efektu jojo. Tylko, że chudniesz jakiś kilogram na tydzień. sama sobie ułożyła co będzie jeść. Pierwszy posiłek o 9.00 rano. Kolejne co dwie godziny. W sumie pięć posiłków, ostatni o siedemnastej. Jesz to co chcesz, tylko w mniejszych ilościach, i wiadomo, trochę takie rzeczy dietetyczne. Zero słodyczy, cukru, podjadania w międzyczasie. Kolacja o siedemnastej. Rano na czczo szklanka wody niegazowanej. Zero słodyczy, soki tylko bez cukru. Zero białego pieczywa. Schudła dużo, ale sporo jej to zajęło. Ta dietka ma swoje dobre strony. Sama sobie komponujesz menu, wiesz co lubisz i na co cię stać. Nie ma efektu jojo, bo to bardziej zmiana trybu życia i odżywiania niż dieta. Ja sama zacznę ją stosować, ale najpierw chciałam trochę zrzucić na tej kapuscie, bo mam za miesiąć imprezki. A jeśli tobie nie zależy na czasie to wydaje mi się, że ona by była najlepsza. No i nie czujesz że to dieta, bo jesz co dwie godziny, w międzyczasie woda niegazowana. Naprawdę mozna bez problemu wytrzymać.

Gość kama-20
W sumie to zalezaloby mi schudnac jak najszybciej ale widze ze na kapuscianej cos waga mi stanela.Boje sie ze jak zaczne diete nap. 1000kcal to zaczne jednak jesc duzo wiecej , ze pozwole sobie troszke.Musze schudnac jeszcze z 5 kg jak by sie udalo to wiecej ale 5 musze i bede szukac diet roznych i za wszelka cene strace te 5kg :) ale schecia juz bym jadla normalnie :P

No to może razem rzucimy tę kapuściankę w cholerę! Zaczniemy od jutra zdrowo jeść i tak jak ci pisałam wcześniej, co dwie godziny. razem byłoby nam łatwiej. A potem każdego dnia wieczorem byśmy sobie pisały co zjadłyśmy i ile udało nam się poćwiczyć, tylko tak szczerze. Co ty na to? Pomyśl, dłużej będziemy chudły, ale za to na stałe. Bez tego całego efektu jojo. Ty masz tylko do zrzucenia 5, a ja co najmniej 15. Teraż ważę 79 kg. Chciałabym chociaż 64.

Gość kama-20
ja od jutra zaczynam 3kg w 3 dni, ale pociagne tydzien, zobacze jak bede sie czula po 2-3 dniach i jak waga .Jak chcesz to probuj ze mna- 8.00-10 dag twarożku 10.00- 2 jajka 12.00-2 parówki lub chuda wędlina 14.00-szklanka soku pomidorowego 16.00- 2 jabłka 18.00 jogurcik lub kefirek mały kubeczek albo jak chcesz to sprobuj z tydz. na kapuscianej ja wyprobuje ta i zobaczymy jakie beda efekty, i zobaczysz czy sie zdecydowac. No nie wiem jak uwazasz.Ja mam taki cel 5 kg ale wolalabym wiecej , jak spadnie jeszcze 5 to bedzie mobilizacja na wiecej.164cm-70kg (startowalam z 75kg) mi rowniez przydaloby sie spasc do 62-60 hmmm ale stawiam realne cele bo ciezko jest sie odchudzac.Milego wieczorku papa :)

Wiesz co, to ty wypróbuj tą co napisałaś, a ja spróbuję sama sobie coś napisać. Ułożę saobie dietetyczny jadłospis na cały tydzień. Będę jadła tak jak wcześniej ci napisałam i przestrzegała tych reguł. Po tygodniu zobaczymy jakie są efekty. A jak schudniesz faktycznie trzy kilogramy przez trzy dni, to przyłącze się do ciebie. Mogę? Zupy kapuścianej mam jeszcze cały garnek, bo wczoraj rano ugotowałam drugi. Może skuszę i zjem ją na obiad :))))) To takie rarytasy, że trudno się oprzeć :)))) Idę uśpić córcię. Cześć :)

Gość kama-20
Jasne ze mozesz:) a ta zupe zjedz, po co ma sie zmarnowac na codzien takiej zupy nie ma :p jedz poki mozesz he Zobaczymy co to da .Milego dnia :)

Napiszę ci wieczorem co zjadłam. Tak szczerze, bez żadnego oszukiwania. Ciekawe, czy nam się uda. Idę się wziąć za porządki. Cześć :)

Gość kama-20
Hej jem to co pisze i czuje sie dobrze nie jestem najedzona ale uczucie jest fajne takiej "lekkosci" zwaze sie wieczorem i zobaczymy pozdrawiam.:)