Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenezuela152

ODCHUDZANIE Z EPH200

Polecane posty

Gość kama-20
Witaj fajnie ze wkoncu jestes ;) U mnie troszke sie pokreciło, stosowalam jakis czas ta diete wsumie nawet nie tydzien zaczełam podjadac itd.I wkoncu zdecydowalam ze bede robic tak: Wstaje rano pije kawe rozpuszczalną 3in 1 ona zaspakaja mi głód, pozniej ok godz 15 jem goracy kubek i na weczor jakiegos owoca albo nieraz chleb ale nie smaruje masłem daje jakas wedline i duzo ogorka pomidora aby sie najesc .Nieraz przekasze jakies ciasteczko ale nie opycham sie i tak mi jest dobrze.Najbardziej na wieczor chce mi sie jesc i nie moge sie powstrzymac od jedzenia.;p Widze ze powoli waga spada ... Ważyłam 73kg po jakis krotkim czasie spadło do 71 a teraz jest 68kg, moja waga za dokladnie nie wazy te kg moze byc roznicy to jest tak mniejwiecej.Żołądek mi sie skurczył wiec nie potrzebuje jesc , wczoraj pozwolilam sobie na 2 kawałki pizzy gdzie nie mogłam dojesc tego 2 kawałka , ale caly dzien nie jadłam tylko kromke ciemnego chleba wiec pozwolilam sobie :) Pozdrawiam i mam nadzieje ze bedziesz czesciej tu zaglądać buzka:):):)

teraz codziennie będę tu siedzieć :) To fajnie, że twoja waga tak spada :) Ja dziś złożyłam wymówienie w mojej dotychczasowej pracy i od 1 lipca zczynam następną :) A u mnie ciągle 73 :( jakoś już mi się nie chce.. mam jakiś zastój emocjonalny :) od poniedziałku prawdopodobnie wyjadę z córcią na jakieś 5 dni, mąż niestety musi zostać w domu bo nie dadzą mu wolnego :( ale i tak sobie odpocznę :) więc jeśli nie będę się odzywać w przyszłym tygodniu, to znaczy, że właśnie chodzę po lesie albo leżę i się opalam. pozdrawiam cieplutko :)

Gość kama-20
ok to milego wypoczynku:) Dzis pozwolilam sobie na chlebek ;p ale nie katuje sie jakos to bedzie mam nadzieje ze nie zaczne jesc bo jzu zaczyna mnie to jedzenie a raczej nie jedzenie nudzic heh Pozdrawiam:)

Gość kama-20
Jeju ale dzis pojadlam, zjadlam chyba 5 kromek chleba dzis slodkie ;p szok nawet pochlipalam zupy...jeju tragedia ale jestem zla na siebie. Ale od jutra troszke rygorystyczniej musze jesc bo cos zaczynam sie zaniedbywac:) Pojadl;am dzis i odrazu brzuch mi wywalilo;p pozdrawiam buzka:*

Gość kama-20
Zaczełam jesc :P podjadam sobie jem za duzo szok ,musze sie zmobilizowac troszke bo tak nie moze byc ostatnio bylam na grilu pojadam brzuch mi rosnie...pozdrawiam

Cześć Kama :) jestem tak wykończona, że ledwo siedzę w tym fotelu. Zaczęłam tę pracę w sklepie. Pracuję od 7.00 do 16.00 a w sb do 15.00 Niedziele mam wolne. Jak wracam do domu to jestem tak padnięta, że marzę tylko o tym, żeby się położyć. Fakt, trochę mniej jem bo mi się nie chce i nie mam kiedy ale waga na razie nie spada. Pracuję tam od poniedziałku. Teraz pewnie będę rzadziej tu zaglądała. Ale ty możesz pisać, jak będziesz miała ochotę. Obiecuję, że jak tylko będę miała wolny moment to odpiszę :) Idę się położyć, bo nogi mnie strasznie bolą... papa

Gość kama-20
hejka a ja raz jem, razx nie teraz jestem u chlopaka i u niego cos podjadam obiadziki itd malo ale jem:P nie tak prosto schudnac,czasami mam tego dosc cale zycie dety a kiedy sie juz schudnie pozniej na nowo sie nabiera na wadze...hmm ale coz trzeba cos robic bo jak zaczne tyc to juz wogole .... buziaki

Gość kama20
Witam:) wróciłam do domu i zaczełam podjadać... niby nie jem a jednak jem.Muszeę wziąść się za siebie rygorystycznie tylko że mi się nie chce za bardzo , na wage nie wchodzilam mysle że może nie tyje ale też nie chudne :P zobaczymy heh pozdrawiam :):) buziaki

Gość kama-20
widze ze nie zagladasz juz tu... Ja jem normalnie przytyłam z 3 kg ale nie chce mi sie juz detowac ...pozdrawiam a jak u Ciebie ??/

Gość gierma
Ja mam dobra diete, jesli chcesz wyprubuj ja.. Ok 8-rano jjem sniadanie.. Najczesciej: - platki z mlekiem i do tego szklanka soku lub - 2 kromki chleba tostowego(na poczatku bedziesz po nim glodna ale po dwuch tygodniach mozna sie przyzwyczaic) i szklanka soku Potem drugie sniadanie: ok 12 -owoce pokrojone w misce, banan, jablko, gruszka, pomarancza (jakie masz to rub z tego salateczke, dodaj dwie luzki cukru pudru i wcinaj) do tego szklanka soku) lub - jjem tez chude nalesniki ktore sama wymyslilam i niesa tluste :) 150 g mąki 1 łyżeczka cukru pudru 2 jajka 240 ml mleka szczypta soli olej sezamowy (2-3lyzki stolowe) olej roślinny do smażenia Wszystko razem wymieszac mikserem i gotowe :) Naleśniki smażyć na suchej patelni (tylko pierwszego naleśnika usmażyć na oliwie) lub - dwie kanapki z dzemem, serem, serkiem szynka, na co mam ochote, - jajecznica w ktorej sa: pomidory, szczypiorek, zulty ser i jajka :) - dwa jajka na miekko lub twardo - dwie lubtrzy male parowki do tego dwie kromki chlepa i ketchup :) Obiad, ok 15-16 Jjem ryz i makarony z sosami, pastami. ( np, ryba z sorowka marchewkowo i ryz, albo kurczak z curry z ryz, albo kluski i piers kurczaka w sosie pesto, kluski ze szpinakiem i do tego trowche wazyw) Niejjem zadnych frytkow, ziemniakow, zup... Kolacja ok 18 przewaznie jjem dwie kanapki w miedzy czasie miedzy drugim sniadaniem a obiadem albo miedzy obiadem a kolacja jjem loda, czipcy ( cos slodkiego na co mam ochote) Dodam ze do tego o godz 8.30 wychodze z dzicmi do szkoly i ide szybkim tempem ok pultora kilometra w jedna strone i z powrotem (razem 3km) i powtorka o 15... mam troche wisilku bo mlodszy jezdzi jeszcze w wozku wiec musze go pchac... Dobrym sposobem dla ciebie bylo by jakbyc kupila sobie kijki (Nordic Walking ) i chodzila rano i wieczorem.