Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie bogata

facet ciągle bez kasy

Polecane posty

Gość frida frida
psełdonim, cóz uzasadnienie jest proste, choć wymaga czytania tekstu ze zrozumieniem. Na pytanie jakiego tekstu odpowiedź brzmi : j.w.

Gość Psełdonim
To na czorta, Juleczka, wybbrałaś sobie takiego faceta? A może ktoś siłą Ci go wepchnął do łóżka? Wbrew Tobie samej? Nie sądzę, że tak się stało. Skoro więc to był Twój świadomy wybór, Twój mężczyzna ma pełne prawo oczekiwać konsekwencji w Twoim zachowaniu.

Gość Psełdonim
Te Wasze teksty czytam z pełną jasnością umysłu. Frida. Tchnie z nich babską frustracją. Babom się po prostu poprzewracało w głowach i nawet same przestały wiedzieć, czego mają oczekiwać od życia.

Gość julleczka
jakiego faceta? pisalam ze moj jest dla mnie idealny..

Gość frida frida
tak zgadza się, byłam załosna w moich uczuciach, masz rację. Ale to był zdaje się model związku , który popierasz w swoich wypowiedziach nie? wiec gdzie tu logika? Stary bredzisz od rzeczy i sam sobie zaprzeczasz, ide stad, bo szkoda mi czasu na dyskusje z toba, a co chciałam powiuedzieć już powiedziałam. ku przestrodze. wiec zegnam. Pozdrawiam Was dziewczyny! Nie dawajcie się dziadom!

Gość Psełdonim
Lepiej Ty mi wytłumacz, Ryba, bo koleżanki jakoś nie mają ochoty, co jest złego w fakcie, że pracująca kobieta łoży na utrzymanie jej mężczyzny? o ile kojarzę, mamy równouprawnienie?

Gość Psełdonim
Tak jest, Frida! Na pohybel (znasz to słowo?) facetom! A tfu!

Gość wcale nie bogata
on b. kiepsko gospodaruje kasą, aktualnie ma problemy finansowe...tyle że to "aktualnie" to już ponad rok ja wcześniej sama mialam b. malo kasy, wiec i tak nie moglam go nijak wesprzec teraz zarabiam- i ciągle muszę mu pożyczac i niestety są problemy z oddawaniem- powiedzmy, że jeśli chodzi o duże sumy to pamięta (chyba)...ale co do małych sum (zakupy, 20zł na coś tam, dorzucenie się do telefonu itd) to "łaskawie raczy" o tym zapomninać.... irytuje mnie to, że tak łatwo przychodzi mu to pożyczanie i nieoddawanie... mam wyrzuty sumienia, że wychodzę na sknerę- bo robię mu wymówki, że "znowu, kiedy oddasz" itd- ale jednocześnie naprawdę mnie to złosci

Gość nie ma nic zlego
... pod warunkiem ze ma na to ochote. Tak samo jak facet - ma ochote to utrzymuje swoja kobiete a jak nie to nie

Gość Psełdonim
??? A dlaczego nią nie jesteś? Rybo?

Gość Psełdonim
Jak się kocha, to się od ust odejmuje, żeby ukochanemu pomóc.

Gość Psełdonim
Ale kobieta może doskonale sobie poradzić z utrzymaniem mężczyzny. Jeśli tylko nie ma tak egoistycznego nastawienia, jak nasze panny. Ryba, nie chciałbym być kawalerem którejś z nich. To straszne!

Gość Psełdonim
Ale dlaczego, Weroniczka? A co z miłością?

Gość Psełdonim zostań gejem
wtedy jakiś facet będzie Cię utrzymywał:-p

Gość Psełdonim
Nie facet, ale ciota.

Gość Psełdonim zostań gejem
:-D

Gość Psełdonim
A co to jest "gej"?

Wiesz co z miłością?? Ano to, że jak facet żyje z kasy kobiety to ją wykorzystuje, nie kocha. Gdyby kochał to by się starał jej pomóc, a nie \"leżonko\"

Gość Psełdonim
Jak się kogoś kocha, Weroniczka, to dzieli się z nim wszystko, kasę także. Dobre sobie, "kocham cię" - ale jeść ci nie dam.

Gość Psełdonim
Różnie się układa w życiu. NIe każdy jest tak zaradny, że ma pieniądze. Co to? Ryba? ten mniej zardny nie zasługuje na miłość kobiety?

Gość dziara
już mi tu kiedyś uświadamiano że jeśli nie znajdę szybko pracy to nie mam co liczyć na znalezienie dziewczyny...a tu taki zaskocz normalna niekonsekwencja

Gość frida frida
Psełdonim, wiesz czemu nie masz kasy? bo zamiast wziąc sie do roboty to tracisz czas na kafeterii i sie zwyczajnie opierdalasz, w dodatku użalasz się nad sobą, że "takie czasy" i nie jesteś zaradny, bo "nie każdy jest zaradny". kopnij sie dupe chłopczyku! no chyba ze jestes zyciowym nieudacznikiem bez perspektyw, no to wtedy współczuję kazdej kobiecie, która będzie miała z Tobą do czynienia.. najlepiej przyklej sobie kartke na czole z napisem "nieudacznik", oszczędzisz kobietom rozczarowań, a sam też nie bedziesz miał złudzeń, co do ich intencji. Bo jesli któraś się na to złapie to znaczy, że jest masochistką do kwadratu!

Gość Psełdonim
Kiedy, moja Frida, kobiety wszystko sobie interpretuja opatrznie. No, powiedzmy, nakleję sobie tę kartkę i co, myślisz, że to pomoże? Ja sądzę, że wywoła skutek wręcz przeciwny. Będą lazły w jeszcze większej liczbie, niż normalnie. Co diagnozy odnoszącej się do mojej skromnej osobistości, masz całkowitą rację. Mam dwie lewe ręce. Jestem śmierdzącym leniem oraz nie mam żadnej pracy. Za 700 złotych miesięcznie się nie zhańbię. A skoro kobieta pracuje i mnie kocha, niech mnie utrzymuje.

Gość Psełdonim
Zupełnie brak Ci wyrozumiałości, Frida. Widzę, że jesteś ogromną nmaterialistką, której pieniądze przesłoniły inne wartości.

Gość frida frida
wiec żyjesz na utrzymaniu swojej mamusi lub tatusia jak ten stary koń i twierdzisz, ze się nie bedziesz hańbił zarabianiem pieniędzy. No wiesz, ja Ci bardzo współczuję.... cóz każdy jest kowalem własnego losu...