Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie bogata

facet ciągle bez kasy

Polecane posty

Gość pozatym to co tu piszecie jest
mężczyźni statystycznie żyją tylko do około 64 roku, to już nawet statystycznie do tej emerytury nie dociągną, a kobiety 60 lat i jescze po drodze 5 ciąż, czyli wolne :classic_cool:, a w Izraelu kobiety odbywają powszechną służbę wojskową i jakoś da się to zrbić, skoro nasz prezydent chce z tego kraju zrobić potęgę militarną to też powinien rozpatrzyć takie rozwiązanie i wreszcie było by sprawoiedliwie :) a te 30% mniejsze zarobki to rekompensata dla pracodawcy za: okres, ciążę, zwolnienia itp. :)

Hm, w jakiej to fimie kobieta nie musi w czasie miesiączki pracować? Niech mnie zatrudnią:D

Gość Móżyn_w_Żymie
Ja, moja droga Kisi_Kicie, spędziłem w kamaszach 14 miesięcy. Jestem oficerem rezerwy.

Gość Móżyn_w_Żymie
Wystarczy zajść w ciążę i o miesiączce nie ma mowy. Tylko że babom się nie chce. Są za leniwe, za wygodne.

Dobra, kończe mój udział w dyskusji, niektórzy muszą jednak pracować.. ;-) Mam nadzieję, że jak tylko móżynek skończy gimnazjum, to zmądrzeje i zobaczy, że życie jest bardziej skomplikowane niż stereotyp. A co to wypowiedzi na temat 30% jako rekompensaty: Alez kobieta właśnie powinna dostać chyba 30% więcej!:P Przecież rodzenie dzieci to jej święty obowiązek tuż obok pracy zawodowej, domowej.. Taki bonus za dobre sprawowanie, no nie? Kobiety, nie tolerujcie tego, niech oni też ruszą tyłek do pracy. Odrobina pracy nie jest aż tak szkodliwa, jak sądzą, chociaż zapewne mniej wygodna od leżenia na kanapie przed telewizorem.. żegnam i owocnych dyskusji na topicu życzę;-)

Gość Móżyn_w_Żymie
:-( No właśnie! "Facet powinien mieć kasę". Naga prawda. A facet-biedak nie jest godzien miłości, tylko dlatego, że jest biedakiem.

Może jest godzien miłości, ale nie jest godzien, by mieć kobietę. Co za czasy! Tabuny metroseksualnych mydłków, albo chamy w dresach, albo rozmyci alkoholem słabeusze ....oto mężczyźni XXI w. Zero przedsiębiorczości, zero zaradności! Siedzi jeden z drugim i narzeka , że biedny! Biedny, bo głupi. I tyle.

Julka od dzis jestem Twoja najwierniejsza fakką!!!!!!!

Gość pozatym to co tu piszecie jest
tylko że pracodawca nie płaci od obowiązków patriotycznych, ale od wartości jaką dla niego reprezentujesz :classic_cool: a rodzenie dzieci mija się z wydajną pracą :)

Gość Móżyn_w_Żymie
Przedstawiłem nie tak dawno słuszną diagnozę tego stanu rzeczy :-) Strzeszcza się ona w sentencji - na tyle mężczyzna jest mężczyzną, na ile kobieta jest kobietą. Od momentu, kiedy nierozumne baby zdecydowały się małpować we wszystkim cały męski świat, dla mężczyzn stawało się coraz mniej miejsca. Teraz macie, znaleźć kobietę płci żeńskiej jest tak samo trudno, jak wygrać w totka. Kobiet płci żeńskiej już nie ma. Są - i to w ilości powszechnej - jak to stwierdził niedawno pewien polityk "kobietony".

Gość same materialistki ...........
jedyną szlachetną, bezinteresowną, formą miłości jest miłość pomiędzy mężczyznami :classic_cool:

Gość jest tu ktos

Gość Klucz dzikich gęsi
Mnie tutaj nie ma.

Gość Moja rada dla ofiar Dojarzy
Jesli macie dojarza ktory z was doi pieniadze to moja rada taka: 1 - nie nos przy sobie zadnych pieniedzy ani kart do bankomatu, ewentualnie kupiony juz bilet na autobus dla siebie na powrot, 2- albo miejcie portfel a w nim garsc monet po jedym groszu lub dw grosze - wtedy jest tego okolo jakies 2 zlote Zycze powiodzenia w zastosowaniu takiej terapii dla waszego dojarza.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Zarabia 800zł? To ma być jakieś wytłumaczenie? Co to za facet który zarabia 800zł? No ale fakt, wypisze trochę druków, postuka w klawiaturę przez 8 godzin i do domu. po co się wysilać i piąć do góry. Lepiej mieć sanatorium za 800zł i pożyczać od kobiety

Gość gość
Słuchajcie babki nie dajcie się wykorzystywać jak ja to zrobiłam mój facet też ciągle bez kasy na moim utrzymaniu choć pracuje jako kierowca i zarabia trzy razy tyle jak ja .było ok A nie zaczęłam chorować i odstawiłam marne grosze dodam że mam dziecko na utrzymaniu .jakieś tam grosze dołożył na opłaty I jedzenie naprawdę groszowe sprawy to co on mi rzucał ją na chleb nie miałam A on mi wyrzygal ze mam przestać stymulować i zapieprzac do pracy bo on mnie i mojego dzieciaka utrzymywać nie bedzie on ma swoje dzieci z poprzedniego małżeństwa ,jestem z nim trzy lata i uwierzcie mi zawsze mu p omagalam opłacalna za niego tankowalam paliwo jak nie miał żeby do pracy dojechać bo nagminnie po wypłacie nie miał pieniędzy tyle miał rat długów za swoje wakacje coroczne oczywiście sam jeździł brzemię .dziś K azalam mu się wynieść z mojego domu mu przestrodze nie utrzymujcie gości którzy N niczym wam nie pomogą a oczekują dużo oj dużo ....