Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnanina

Pierwszy pocałunek - katastrofa

Polecane posty

Gość Smutnanina

Trochę głupio mi o tym pisać, bo jestem już za stara chyba na taki problem... Mam 19 lat i kilka dni temu pierwszy raz się całowałam z chłopakiem... było strasznie i myślałam, że się porzygam. On był w ciężkim szkou jak sie dowiedział, że to był moj "pierwszy raz" Uciekłam... w ogóle postąpiłam głupio bo dopiero co go poznałam i byłam trochę pijana... Teraz to już się boję, że nigdy mi nic nie wyjdzie, bo się do tego nie nadaję.... Trochę to naiwne że 19-letnia baba ma taki problem jak 15-latka, ale co poradze że zawsze trzymałam facetów na dystans....... jak się już odważyłam to wcale nie było przyjemnie.... moze dlatego, że chyba nie za bardzo chcialam....

Gość Ale jaja hahahahahaha

Gość nie martw się pewnie koleś był
do dupy :D

Gość byłam raz w karpaczu.......
Po co całowałaś się z dopiero co poznanym kolesiem? Po co całowałaś się na pijaka? Ciesz się że naprawdę się nie porzygałaś, dopiero by był wstyd. :O

Gość u mnie
Nie martw sie, moj pierwszy pocalunek (i drugi, i trzeci) tez byl do nieczego. Z tego co wiem od moich kolezanek, to nie jestesmy jedyne;)

Gość nie martw sie
ja calowalam sie wiele razy i nigdy nie dawalo mi to przyjemnosci, naprawde, nie wiem jak moze byc to przyjemne, a moze to ze mna jest cos nie tak, albo trafialam na facetow ktorzy nie byli w tym dobrzy? nie wiem czy kiedys sie jeszcze z kims pocaluje, wszyscy pisza jakie to przyjemne, a u mnie nic, jestem zalamana :(

... pierwsze kroki to nic dobrego, dopiero pozniej zaczyna sie zabawa :D

Gość iustitia999
Może to dlatego że byłas wstawiona. Ja mam 16 lat i się też nie całowałam ale nigdy nie zrobię tego pierwszy raz po pijaku, to ma być coś wyjątkowego i z kimś wyjątkowym, a nie tak o :(

Gość Smutnanina
pierwsze kroki majac 19 lat............. lekko frustrujące

Gość mmmmmmmmmmbb
A ja 1 raz calowalam sie w wieku 21 lat !!!!! I wyszlo super :P A czemu piszesz ze to byla katastrofa ?

Gość nie martw sie
ja zawsze marzylam ze moj pierwszy pocalunek bedzie wyjatkowy i dlugo na niego czekalam, ale jak widac nie bylo na co, strasznie sie zawiodlam, chyba nie ma co marzyc ze bedzie jak w bajce, rzeczywistosc jest inna, w niczym bajki nie przypomina :(

Gość kasiulka321
mmmmmmmmmmbb - ja tez sie calowalam pierwszy raz w wieku 21, myslalam ze wyjdzie mi to gorzej.

Gość mmmmmmmmmmbb
Ja jakos sie nad tym nie zastanawialam, wyszlo spontanicznie i to byl wlasnie ten facet z ktorym to chcialam sie 1 raz calowac :D

Gość kasiulka321
no u mnie tez wyszlo spontanicznie :) ale to nie byl dlugo wyczekiwany pocalunek.

Gość mmmmmmmmmmbb
Zawsze wydawalo mi sie ze to cos trudniejszego ;) Ale jakos samo wyszlo i mi sie spodobalo ;)

Gość Smutnanina
byłam na dyskotece.... powiedziałam mu, że nie chcę sie całować bo nie po to tu przyszłam i że nie jestem taka dziewczyną, ale szampan mi szumiał w głowie i nie wystarczyło mi stanowczosci no i tak samo wyszło....

Gość ja tez miałam 19 lat
i też był tragiczny! Czym ty się dziewczyno przejmujesz? A poza tym to fatalnie świadczy o facecie - ktory jak rozumiem miał doświadczenie. ty miałas prawo nie umieć :)

Gość kasiulka321
Tez myslalam, ze to trudniejsze ale nawet sie nie denerowalam moze dlatego ze mi na tym facecie niezalezalo. Natomiast gdyby to mialo sie stac przy innym ktory mi sie podobal (miedzy innymi dlatego go odtracilam) to chyba umarlabym z nerwow :)

Gość Smutnanina
ale ten chlopak nawet mi powiedział, że jak na pierwszy raz było nieźle, tylko ze dla mnei to nie było przyjemne i w tym sęk....

hmm... moj pierwszy tez byl na rauszu, z chlopakiem poznanym dwa dni wczesniej..... nad nami bylo rozgwiezdzone niebo, byl niesamowicie przystojny i fajny, i bylo CUDOWNIE :D mialam 15 lat i czulam sie jak bohaterka hollywoodzkiego filmu :classic_cool: ;)

Gość mmmmmmmmmmbb
A mnie to sprawilo duza przyjemnosc moze wlasnie dlatego ze i facet i pocalunek byl mocno wyczekany :P Warto bylo :P

Gość wspomnień czar.....
:):):)

Gość kasiulka321
Na mnie szczegolnego wrazenia nie zrobil myslalam ze to cos przyjemniejszego ale z drugiej strony chwilke przed pocalunkiem pomyslalam sobie zebym nie zrobila gwaltownego ruchu odrzucenia :P

Gość Smutnanina
aż mnie skręca jak o tym myślę.... ale taka cena za głupotę... za dużo szampana... stanowczo za dużo......

Gość wspolczuje Ci
Bo co to bedzie jak pojdziesz kobito do łóżka z facetem??!!

Gość _kobra
pode mną z wrażenia dosłownie i w przenośni ugięły sie kolana :) było rajsko, ale ja kochałam, a to robi wielką różnicę, myślę, zresztą inaczej w życiu się nie całowałam, więc czekaj spokojnie, twój czas jeszcze nie nadszedł ( i kichaj na to ile masz lat ) :P :)

Gość ja jestemm
sporo od was starsza nigdy sie z facetem nie calowalam i najgorsze jest to ze wcale mnie do tego nie ciagnie

Gość mordka_zapuszczona
ee;/

Gość też po raz pierwszy
po pijaku,ale z tą rożnicą,że ja naprawdę zwymiotowała, a najgorsze,ż eto był koleś z mojej szkoły i do codziennie widywałam.. Co za wstyd...Najpiękniejszy pocałunek w moim życiu:z facetem,którego kochałam..