Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka 26

Faceci ktorzy w wieku 27 lat i wyżej mieszkają z rodzicami to faceci BEZ AMBICJI

Polecane posty

Gość kobieta bez perspektyw
nawet żaden nieudacznik nie spojrzy na mnie :(, taka jestem beznadziejna. A ja chce księcia z bajki 😭

Gość kobieta bez perspektyw
A moze pan Kononowicz tez jest nieudacznikiem?! Nie pracuje a jednak zyje na wysokim poziomie. Watpie Majka ze kiedykolwiek zdobedziesz wieksza popularnosc. Dla pana Kononowicza jestes niczym.

Gość Veraaaa
Jak tez szukam faceta z pieniedzmi. Wiec jestem z Toba Majka i Sandra 🖐️

Gość Soniaaaaaaaaaaaaaaa
Majka, Sandra, Vera jestem z Wami dziewczyny. Tylko kasa sie liczy. Nie wierzcie w nic innego. Pamietajcie tylko kasa.

Gość Trzeba gnębić tych
nieudaczników, niech wiedzą że musza dbać o nas. Co oni sobie myślą, że będziemy klepać biede. Niech sie wykaża i zapieprzeją:D

Gość Veraaaa
Soniaaaaaaaaaaaaaaa - no wiadomo przeciez. Na to jestem ladna, zeby miec bogatego faceta. A facet powinien duzo zarabiac, zebym moga chodzic do kosmetyczki, przeciez to chyba jasne? I nie zniose, jak facet nie umie sam sobie wyprac gaci albo cos ugotowac. Teraz chodzi do mamusi i ona mu pierze i gotuje, a co bedzie, jak ona umrze? Ja przeciez gotowac mu nie bede :o

Gość Soniaaaaaaaaaaaaaaa
Solarium kosztuje. Wczoraj kupilam kozaczki za 699zl Co oni sobie mysla ze takie kozaczki starcza mi na caly rok.

Gość kiedyś RER
nieudacznik pasozyt nierob --> "Jak mam isc do roboty za 1000 i patrzec jak wszyscy liza dupe szefowi zeby tylko sie przypodobac to mi sie niedobrze robi". To mi coś przypomina, mianowicie pewien protest song. Oto stara ale jara piosenka bodajże Wałów Jagiellońskich (fragmenty): A jeden urzędnik z Urzędu nie przyszedł dzisiaj do pracy, chciał w ten sposób zaprotestować przeciwko niskiej płacy. A jeden złodziej-włamywacz nic nie ukradł w pedecie, chciał w ten sposób zaprotestować przeciw powszechnej tandecie. A jeden piekarz w Białym gwoździe zapiekał w kajzerkach, chciał w ten sposób zaprotestować przeciwko rządom Gierka. A jedna pani spod baru przestała się lekko prowadzić, i to nie w ramach Solidarności, ino z powodu starości.

Gość Veraaaa
No to sluchaj tego, facet kupil mi na poczatku pazdziernika buty za 500 zl, i ostatnio mu mowie, zeby mi znow kupil A on sie dziwi, ze po miesiacu potrzebuje nowych butow? Debil, mysli, ze bede dwa miesiace w tych samych chodzila? :o Gdyby mi jeszcze kupil jakies normalne butki, ale za 500zł? Wstyd wyjsc na miasto :o

Gość Veraaaa
Na dodatek wozi mnie tylko jakimś badziewnym Deawoo:O, jak tu sie pokazać koleżankom.

Gość strzyga__
Wy naprawdę tak myślicie, czy się wygłupiacie, bo nie wiem czy śmiać się czy płakać?

Gość Veraaaa
strzyga__ - a jak myslisz? Ty bys sie pokazala na miescie w butach za 500zl? Jak ja wyjde przy kumpelach? Ze mojego faceta nawet nie stac, zeby mi porzadne buty kupic :o

Gość kiedyś RER
Mam dziwne wrażenie, że Veraaaa to alter ego Nieudacznika ;)

Gość Soniaaaaaaaaaaaaaaa
Vera slyszalas. Powiedzial ze jestes lter i do tego ego. Nie pozwalaj sobie dziewczyno na takie obelgi.

Gość Veraaaa
przed chwilą sprawdzila, co to znaczy alter ego i ci powiem, ze sie mylisz.

Gość Majka26
Ale ja was i tak nie rozumiem:O, możecie troche jaśniej...:)

Gość Veraaaa
Sonia :D

Gość Piotr 30lat
Pracuję jako kierownik pionu biznesowego w jednej z korporacji , zarabiam prawie 8 tys. na miesiac.Robi mi sie niedobrze jak ciagle słyszę od rodziny ze bylbym swietnym mężem bo DOBRZE ZARABIAM i potrafiłbym utrzymac rodzine na odpowiednim poziomie.I te wszystkie komentarze ze jestem tzw. "dobrą partią" .Typowa prowincjonalno-wiejska mentalnosc myslacych w ten sposob ludzi.Zazwyczaj kobiet i ich dwudziestoparoletnich córek !!!. Jestem sam bo w oczach poznawanych dziewczat widze interesownosc i materializm w skrajnej postaci no i z racji wykonywanej pracy musze obracac sie w takim a nie innym srodowisku. Jak tylko mam wolne uciekam w Karkonosze lub Tatry gdzie odpoczywam w wysokogórskich schroniskach wsrod mlodych BIEDNYCH studentow polonistyki z Krakowa czy Wrocławia. Autorki topicu nie pozdrowię.

Gość Veraaaa
majka, my sie wlasnie rozumiemy. Przeciez wiadomo o co chodzi, pod tymi pieknymi slowami, ze facet musi byc samodzielny, wyksztalcony, miec dobra prace. :)

Gość Soniaaaaaaaaaaaaaaa
Potrusiu kochany moze wybierzemy sie razem w te gory?:) Jakie masz autko zlociutki?

Gość kiedyś RER
A, jeśli się mylę, to przepraszam :) I dodam, jeśli już mówimy o kasie, że mnie kiedyś zjechano na kafe za zakup płaszcza zimowego za 1100 PLN (jak śmiem). No, na co dzień mam zwykłą kurtkę, ale na okazje PR-owe płaszcz był niezbędny :)

Gość Veraaaa
Piotrek - ty pracujesz w pionie, a ja lubie pracowac w poziomie, jesli wiesz, co mam na mysli ;)

Gość Soniaaaaaaaaaaaaaaa
Vera no co Ty. Odbierasz mi faceta. Juz go sobie zaklepalam. Bylam pierwsza.

Gość Veraaaa
Sonia mnie ubiegla :(

Gość Veraaaa
Ale ja pierwsza zaproponowalam mu seksik :classic_cool:

Gość Soniaaaaaaaaaaaaaaa
No dobra. Podzielimy sie. Ja go wezme na sobote i niedziele, Ty w pozostale dni.

Gość Majka26
Ja mam większe prawa do niego 😠, jako załozycielka tematu. Piotr;), to jak wybierzemy sie gdzieś?;) 😘

Gość kiedyś RER
Piotr 30lat --> czy aby przeczytałeś uważnie wypowiedzi Autorki? Czy przeczytałeś TEZĘ? Czy mamy rozumieć, że mimo bardzo przyzwoitych dochodów i słusznego wieku mieszkasz z rodzicami? Bo jeśli nie, to o co Ci chodzi? Można Ci najwyżej współczuć rodziny, która robi takie uwagi... BTW: proszę, zdefiniuj określenie BIEDNY.

Gość Veraaaa
Nie badz taka cwana Sandra. NApisal przeciez, ze jak ma wolne ,to jezdzi w Karkonosze. A wolne ma pewnie tylko w soboty i niedziele, skoro jest kierownikiem :P To co mi pozostaje? Tez chce pozwiedzac na cudzy koszt.