Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka 26

Faceci ktorzy w wieku 27 lat i wyżej mieszkają z rodzicami to faceci BEZ AMBICJI

Polecane posty

Gość do majki
gdzie jest autorka 😠?

Gość Majka 26
nie mam bogatych rodzicow poniewaz jest im tez ciezko pochodze z malej miejscowosci w okolicach Bialegostoku a teraz mieszkam w Warszawie i tu pracuje do wszystkiego co mam doszlam sama... dodam, ze studiowalam w Warszawie dziennie nocami pracowalam w barach jako kelnerka aby moc oplacic sobie mozliwosc studiowania w W-wie wiec nie mow ze bylo mi latwo a zarobki ? nie chce sie chwalic... ale nie narzekam i nie brakuje mi

Gość Gecca
A czy jest nieudacznikiem? TAK, bo nie potrafi sobie uprac gaci. Co z tego, ze duzo zarabia? To jeszcze nic nie znaczy.

Gość do majki
a jakby twoi rodzice zarabiali 700 zł albo i mniej to byś tez była nikim:O Kto by Ci zapłacił za studia:D Ciekawe czy byś miała ta dobrą pracę:O, albo mieszkała w małym mieście. Nie każdy ma mozliwość pprzeprowadzić się tam gdzie jest praca.

Gość zyczliwosc nr 1
no to napisalam przeciez, ze jest maminsynkiem :-O

Gość takk.......
w nocy praca :D, w dzień studia, to kiedy spałaś lub sie uczyłaś:D

Gość Gecca
zyczliwosc nr 1 - ale zadalas tez pytanie: "czy facet jest nieudacznikiem? przeciez dobrze zarabia, stac go na wiele?" wiec tu stwierdzam, ze taki facet jest nieudacznikiem .

Gość zyczliwosc nr 1
dobra, ale tu atakuje sie gosciu ktorzy malo zarabiaja, wiec podaje dwa skrajne przyklady. a na sprzatanie znajdzie sie rada: - pralka - zmywarka - wynajeta sprzataczka albo gosposia (bo jak ma kase to moze zaplacic :P)

Gość ludzie studia to nie wszystko
ważne, by taki facet się z domu wyniósł - jeśl iw nim zawadza - i pracę miał!!

Gość zyczliwosc nr 1
moim zdaniem nie jest to nieudacznik, moim zdaniem jest to smierdzacy len, maminsynek i czlowiek tak naprawde bojacy sie bycia samodzielnym

Gość hush...
na studiach jest wiele okienek :P i naprawde mozna sie uczyc w ciągu dnia. Mój znajomy studiując dziennie w Krakowie pracowała jako barman, a teraz jako kelner i utrzymuje się sam. I jakos zdaje z roku na rok.

Gość hush...
errata: pracował*

ja mam przykład.. Krzyś 25 lat dobrze zarabia, własne mieszkanie... tylko, że mieszkanie stoi puste a on mieszka razem z mamą, siostrą, ojczymem i wujkiem w dwupokojowym mieszkaniu, woli ciasnotę przy okazji im ją zapewniając bo mamusia ugotuje, upierze, a jego mieszkanie stoi puste.. bez komentarza:) chyba o takich chlopcach myślala autorka topicu.. zgadza się?

Gość nvber
do majki26 naucz sie życia troche ...Roznie sie ono układa i nie kazdemu daje jednakowo ...Dorosnij bo nie rozumiesz mechanizmow rzadzacych swiatem i przestan wysuwac pretensje ..Nikt ci nie kaze byc z nieudacznikiem badz z kim chcesz to twoje zycie i nie obchodzi mnie zupełnie co w nim robisz ..CZy jestes dziwka ,czy robisz co innego..

Gość do majki
dobra praca w Polsce to znaczy jaka i za ile???????

Gość Salamandra*26
ja, mając 21 lat, na studiac, poznałam faceta. super, fajny,miał 26 lat.studiował zaocznie coś tam, pracował, mieszkał z matką wdowa ale się jej dokładał. ale okazał się kawałem ch**a. bo jak po 2 tygodniach randek nie dostał,to się zmył. potem częssto widizałam go w pubach, ciągle zarywał nowe, i to młodesze niż ja wtedy dziewczyny.zaczął siwieć, a ja go widuję nadal - gapi się i nie odzywa, ja go nie chcę wcale znać bo ta przygoda to było dla mnie upokorzenie i strata czasu - i myślę, on ma teraz 31 lat i wiem,że nadal mieszka u mamusi.to był kolega mojego kolegi,aż dziw że mój kumpel lubił takiego ... nieważne. i widze, jak isę gapi,że ja w stałym związku od kulku lat,zaręczona, a pewnie miałmnie za łątwą smarkatą surdentkę wtedy, ktora da byle komu i wpadnie.np. jemu,ale wtedy to by mnie na pewno rxzcił.

Gość hush...
no wypisz wymaluj mój bartuńcio... ... jak mnie tacy wkurzają, ranyy....

Gość Salamandra*26
wybaczcie błędy

Gość zyczliwosc nr 1
nieudacznik to czlowiek, ktory mimo sprzyjajacych warunkow nie potrafi znalezc dobrej i satysfakcjonujacej stalej pracy; to czlowiek przegrany; to ktos kto nie potrafi poznac odpowiedniej kobiety, to ktos kto lokuje fundusze w nieodpowiednim miejscu, to ktos kto lokuj uczucia w nieodpowiedniej kobiecie...

Gość hush...
to była do dziefcze, nie do wpisu przede mną ;)

Gość Majka 26
syreczkin posluchaj - czy ja napisalam gdzies, ze facetowi nie nalezy sie kobieta ? tylko, niech nizej mierzy, niech pomysli zanim bedzie cokolwiek probowal macie duzy wybor dziewczyn - wybierajcie sobie ale... jesli ja wylewalam 7 poty aby skonczyc dobre studia, teraz dobra mam prace to dlaczego mam wybrac kogos bez ambicji, komu nie chcialo skonczyc sie studia a teraz mieszka z mamusia ? niech podrywaja takie same osoby, na takim samym poziomie spolecznym jak sa sami... kazdy facet moze miec kobiete, tylko ze tym co cos osiagnely w zyciu trzeba czyms zaimponowac a nie tylko wygladem, czy pieniazkami tatusia z jego firmy...

Gość zyczliwosc nr 1
"kazdy facet moze miec kobiete, tylko ze tym co cos osiagnely w zyciu trzeba czyms zaimponowac a nie tylko wygladem, czy pieniazkami tatusia z jego firmy..." to zdanie majki popieram

Gość Majka 26
zyczliwosc nr 1 - wyjelas mi te slowa z ust :-) ja nie mam nic do ludzi ktorzy nie mogli sie uczyc z przyczyn od siebie niezaleznych ale jesli ktos mial mozliwosci, a skonczyl byle zawodowke czy szkole srednia, nie ma pracy a wymaga od dziewczyny nieudacznik i tyle - niech bierze sie tez za np krawcowe po zawodowkach

Gość różnie bywa z facetami
niektórzy są tacy,jak w temacie... mój mężzyzna ma 23 lata, pracuje, od niedawna nawet w zawodzie, który dopiero studiuje (nie ma tej pracy po znajomości żeby było jasne), z domu się wyniósł mając 21 lat i teraz mieszkamy razem całkiem samodzielni.

Gość F__c
Ja was przepraszam, ale Kononowicz ma prawie 50 lat na karku, mieszka z mamusią i co? Nazwiecie go nieudacznikiem?

Gość jhre
ja tam bym nie chciał żadnej z was..Wole czyste ,piekne umysly ,nie skazone smrodem...,ktore mysla tylko o kasie i miec faceta na pokaz..

Gość do różnie bywa z facetami
a pieniązki to skąd bierzesz?? zarabiacie , czy może tatuś z mamusią pomagają?:P

Gość Majka 26
zal mi facetow zgrywajacych macho... oni mysla ze jak maja wyglad to kazda dziewczyna jest ich... a w 90% taki macho nie potrafi sklecic prawidlowego zdania po polsku... a biora sie za dziewczyny ech zal mi ich...