Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka 26

Faceci ktorzy w wieku 27 lat i wyżej mieszkają z rodzicami to faceci BEZ AMBICJI

Polecane posty

Gość sdfffsd
"niech podrywaja takie same osoby, na takim samym poziomie spolecznym jak sa sami..." :o dobierajmy sie tez wg wzrostu, wagi, inteligencji, koloru skory :o

Gość Majka 26
jhre - ze ja niby chce faceta na pokaz ??????? gdzie ja to napisalam, albo chociaz zasugerowalam ? skoro sama cos osiagnelam w zyciu to dlaczego mam byc z kims kto nie ma zadnych ambicji ?? obrazasz mnie chlopcze... to znak, ze brak ci klasy...

Gość do majka26
Twoim rodzicom jest ciezko...to znaczy ze twoj tata nie ma dobrej pracy- jest nieudacznikiem?

Gość zyczliwosc nr 1
a ja na koniec powiem tylko tyle: milosc jest slepa ... ;)

Gość bver
ale ja mieszkam z rodzicami i bede długo jeszcze ..Jestem egoistą ,nie chce miec dzieci -zreszta twierdze ,ze ludzie ,ktorzy chca sa egoistami..Dziewczyny tez nie chce czy bedzie bogata czy brzydka ,czy wyksztalcona czy nie to nie ma znaczenia ..Zadna kobieta nie ma u mnie szans..Lubie swoje zycie ,a praca jest i singliel ma lepiej..

Gość sdfffsd
I cos ci powiem, autorko. Teraz sa takie czasy, ze ludzie po zawodowkach, zarabiaja wiecej, niz ludzie po studiach. Bo wszyscy wyjechali za zachod i brakuje murarzy, tynkarzy, itd. I place dla nich sa o wiele wyzsze. Wiec nie gadaj, ze zeby do czegos dojsc, trzeba skonczyc studia.

Gość różnie bywa z facetami
sami zarabiamy na siebie absolutnie wystarczalni. ja mam 24 lata

Gość czyli wniosek jest prosty
lecisz na facetow z kasą. Jakkolwiek próbujesz to wyrazic i ubrac w slowa, do takich wlasnie wnioskow dochodzimy.

Gość jhre
Przegrałas zycie ...

Gość czyli wniosek jest prosty
to bylo oczywiscie do "Majka 26".

mnie się wydaję, że każdy powinien dązyć do samodzielności, także finansowej. Wiem że początki są trdune, bo przeciez nikt od razu nie kupi samochodu, nie wybuduje domu i nie będzie miał super pracy... ale samodzielnośc finansowa zaczyna się od drobiazgów, takich jak płacenie swoich rachunków np. za telefon, internet itp. Myślę że każdy powinien sobie \"dorabiać\" jeszcze na studiach,a jest naprawde wiele możliwości pracy dla studentów. A jeśli ktoś tego nie robi, żyje na rachunek mamusi i tatutsia to taka osoba już nigdy nie nauczy się samodzielności i potem jego/jej mąż/zona musi utrzymywac takiego, przepraszam za wyrażnie nieroba...

Czytam i oczy moje sie przewracaja Moj facet ma 30 lat mieszka w kolobrzegu ja jestesm odtanie 2 miesiace w Łodzi koncze studia pracuje i mam wlasne mieszkanie. Robert jest po studiach pracuje ale mieszka z mama czemu tak jest bo od 7 lat jest chory. zanik miesni spowdowal ze usiadl na wozku. malymi krokami przystoswywali mieszkanie po to aby on dobrze lub bardzo dobrze funkcjonowal w domu. Majka nie wiem jak ty to widzisz ale wiem jedno ze on nie moze sam mieszkac w mijscu gdzie nie ma ku temu warunkow. jestes zdrowa kobieta a moj robert niestety czasem potrzboje pomocy. nawet soebie nie zdjesz spraw jak bardzo bym chiała abysmy chc raz zatopili sie w ciszy mojego mieszkania niestety tak nigdy sie nie stanie gduz mieszkam na 3 pietrze w bloku.... widzisz ze bariery sa tak duze ze czasem nie do pokonania. kiedys chialabym aby tutaj sie zjawil od 3 lat to ja jestesm u niego. czasem to boli ale go kocham a jego mama jest cudowan bo kocha swojego syna.... tak wiec z ta ambicja przesadziłas ...

Gość do majki
to jak, twój ojciec to nieudacznik?:P

Gość Majka 26
nie lecę na facetów z kasą bo sama ją mam dlaczego mam byc z jakims leszczem co skończył zawodówke ? wymagam od faceta po prostu klasy, wychowania i taktu to tak wiele ? ale latwiej powiedziec ze ktos leci na kase niz przyznac sie do wlasnej slabosci jaka jest minimalizm prawda ?

Gość a z kobietami to tak samo
jak ma 26 lat to nie powinna mieszkać już z rodziną? (a może powinna już mieć męża i z nim mieszkać :P )

Gość do majki
jak to nie lecisz, sama sobie zaprzeczasz:P

Gość różnie bywa z facetami
Majka 26, a Ty uważasz, że ktoś bz wyższego to nie może mieć klasy?? dziecinne podejście, a tyle latek masz....

Gość jhre
mi by nie porzeszkadzalo ,ze dziewczyna nie ma pracy...CZy nie wygląda jak modelka z biustem C ..Licza sie dla mnie troche inne rzeczy..Bo zbyt wysokie wymagania do partnera swiadcza o własnych kompleksach i sztucznych probach zatuszowania ich ..To sie nie uda..

Gość Majka 26
Diabliczka - ja napisalam wczesniej wyraznie, ze nie dotyczy to osob chorych !!! Wspolczuje Twojemu facetowi i doskonale Cie rozumiem Mialem na mysli osoby ktore moglyby sie wyprowadzic na swoje ale nie ida z roznych powodow : - nie chcialo sie uczyc, nie dostalo sie pracy, nie ma sie kasy - nie chce sie opuscic domu rodzinnego mimo ze ma sie mozliwosci rozumiesz mnie juz ?

Gość a dla mnie kobieta
ktora w wieku 26 lat nie ma meza i dzieci jest nieudacznikiem zyciowym. Majka - masz meza i dzieko?

Gość a z kobietami to tak samo
majka to stara panna której nikt nie chce - nawet nieudacznicy co mieszkają z mamusiami :P więc wyżywa się na nich...

po czesci tak lenistwa sama nie lubie a z tym mieszkniem powiem tak ja dostalam swoje od rodzicow ale jak bym nie dostawla takiej kasy jak mam teraz nie bylabym w stanie sam sie utrzymac za jekies mieszne pieniadze

Gość Majka 26
nie mam meza, ale mam narzeczonego z ktorym razem mieszkamy... razem placimy rachunki i wszystkie koszty mieszkania wspolnego

Gość jhre
to nie jest istotne jakie ina ma wykształcenie ..WAzne ,ze nigdy nie chcialbym mieć takiej żony...Nawet gdybym mial dobrą prace ..Jeszcze studiuje wiec jestem na poczatku drogi..Lepiej jednak nie miec dziewczyny wcale niz mieć taką jak autorka..

Gość I I I I I I I I I
Eee, zaraz, zaraz... czy zycie kobiety sprowadza sie tylko do posiadania meza i dziecka??? Przeciez NIE KAZDA kobieta nadaje sie na matke i NIE KAZDA kobieta nadaje sie na zone !!! Przeciez moze sie realizowac jako wspaniala pani "bizneslomen" i miec super rezydencje, dwa psy, zamasiast meza stalego partnera.

Koncze Hotelrstwo Jestesm restauratorem w łodzi Pracuje jako szef restauracji i w pracy jestesm ok 17 godzinn dziennie wiec nawet nie mam czasu myslec czy jestesm sama w domu czy nie w piatek w nocy wyjerzdzam co tydzien do swojego kochanie i tak w kolko. ale to fakt ze czasemi panowie zapominaj ze sa facetami i czekaj na zmine planow zyciowych.. wiem jedno ze bez dobrej pracy i kasy nie da sie usmodzilnic

Gość a dla mnie kobieta
"nie mam meza, ale mam narzeczonego z ktorym razem mieszkamy.." jestes narzeczona, ale nie zona, wiec to tak samo facet, skonczyl zawodowke, ale nie studia. Taki sam przyklad. A wiec jestes nieudaczikiem. :o

Gość kiedyś RER
Kobieta, żeby w wieku 26 lat mieć meza i dzieci, musi eliminować nierobów i nieudaczników już na wstępie.

Gość I I I I I I I I I
Dokladnie Rer

Gość Majka 26
"jestes narzeczona, ale nie zona, wiec to tak samo facet, skonczyl zawodowke, ale nie studia. Taki sam przyklad. A wiec jestes nieudaczikiem" to odwracanie rozmowy na boczne tory....