Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nescafe

Najprzystojniejszy siatkarz

Polecane posty

Liga nasza i nie nasza:) U nas stanowczo Kadziewicz:) A poza tym Giba,ale bez wąsów i brody...:) Jordanov jest też niezły:)

Gość Jacek Kszynuwek

Gość gibkowa
tylko nie Giba:D

u nas :ZAGUMNY ❤️ ponadto: Franz Granvorka, Matei Kazinski, Mastreangelo też ujdzie no i taki Holender jeden ale za chiny nie pamiętam jak się nazywa :D

Gość Agata Wróbel

ja ?? :P :P :P czy koleżanka, która napisała, że w żadnym razie Giba ??

Gość Świderski
mi sie podoba

Wlazły Winiarski Świderski też niczego sobie i ma bardzo fajny głos :D ogólnie większość z nich to niezłe ciacha :D może to ze względu na wrost który dla mnie jest bardzo ważny:P

Świderski to wieśniak bo robi sobie blond balejaż i ma niemodną kozią bródkę :P ale jest chyba najbardziej inteligentny i wygadany spośród nich :D Krzyś Ignaczak też był niczego sobie :D a ja z kolei nie chciała bym miec takiego dwu metrowego drąga ;) źle bym się czuła przy takim wieżowcu :D

Gość gibkowa
miałam kiedys gostlka nie miał 2 metrów tylko 195. Ja mam 165 cm. uwierzcie mi nie jest z takim łatwo iśc po ulicy. Nie słychac co mówi wogóle, głowa boli jak się na niego patrzysz w górę, i nie mozna pocałowac w kazdej chwili jak sie idzie. I łózko za małe, zbyt cięzki, duzo zajada, duzo sra..............i ubrań nie ma .....butów tez........

hehehhehehehe ;) dlatego ja bym nie chciała takiego wielkiego kolesia :D i oni fajnie na boisku wyglądają bo są wszyscy podobnego wzrostu natomiast w pojedynkę to już chyba gorzej wygląda poza tym tacy wysocy ludzie we wczesnym wieku zaczynają mieć problemy z kręgosłupem wiec na co mi taki 30 kilku letni siatkarz co go krzyże bolą i seksić się nie może :P :P :D

a co do tatuaży Kadzia : ten na ręce ma idento jak Doda i Radek Majdan tylko co innego napisane więc dla mnie to wiocha :O :P :D

a on chyba nie żonaty co nie ?? ostatnio na onecie były zdjęcia ślubne Winiarskiego ;) spoko ta jego żona ;) i mały Winiarek się urodził w tamtym tygodniu :D

nie mam linka bo to było w tamtym tygodniu w tych fotogaleriach co sa na onecie a jako, że onet b.rzadko odwiedzam to nie mam pojęcia jak można to teraz wygrzebać :D

Niie no...sympatyczna może i tak...ale to solarium...dobra, zazdrośc przez mnie przemawia:)Ale wcale nie taka ładna, może to jednak dobrze, że sie nie ożenił z jakąś modelką...

no Misiek też nie jest jakiś przeprzystojny :P a wczoraj w Dzień Dobry TVN były żony siatkarzy m.in Olivia Zagumna, pani Gruszka, pani Gacek i jeszcze jakieś inne i też nie cuda :P :P :D :D ale przecież nie wygląd jest ważny co nie ?? ;) ;)