Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grandi

zapomnialam 2 tabletek - co dalej?

Polecane posty

WItam. Sama jestem w szoku, ale stalo sie i nie wiem co dalej robic. W niedziele zaczelam kolejne opakowanie Harmonet-u. W poniedzialek zapomnialam tabletki i wzielam ja dopiero po 24 h razem z nastepna tabletka. Ale tak rozowo byc nie moglo bo w czwartek zapomnialam kolejnej i wzielam ja po 12 h. W tym czasie 2 razy wspolzylam z mezem. I teraz nie wiem co robic dalej, konczyc opakowanie, odstawic, czy co? Maz juz zaciera rece, ze znow bedzie tatusiem, a ja panikuje, bo chce wreszcie kiedys sie wyspac ;) Czy sa duze szanse na wpadke?

Spore, głównie dlatego że to był początek opakowania. Najlepiej skonsultuj sie lekarzem.

Gość oo rraanyy
Poczytac ulotkę.

koniecznie zgłoś się do lekarza! jest duże prawdopodobieństwo ciąży.. Zapomniałas przyjąć tabletek w najgorszym czasie - pierwszym tygodniu. dziwie się tez troche tobie. przeciez w ulotce jest wszystko opisane. Powinnas wiedziec jakie są konsekwencje nie przyjęcia tabletki.. A może ty chcesz mieć dzidziusia co?

sama nie wiem czy chce dzidziusia, jak bedzie to bedzie. Mam juz core prawie 2 latka. Maz bylby szczesliwy. Gdy mu powiedzialam, ze moge byc w ciazy to az sie poplakal z radosci :) Czytalam ulotke, tylko ze tam nie napisali czy odstwic tabletki czy nie

Gość caome
hej tak naprawdę nie musisz odstawiac tabletek ale jeśli rzeczywiśćie odczuwasz lęk zrób test ciążowy to cię uspokoi Pozdrawiam

Test robilam, ale tydzien z tego co wiem to jeszcze zbyt wczesnie. Wyszedl negatywny. Kolejna proba w niedziele... mam nadzieje, ze tez bedzie 1 kreska.