Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość Kaśśśśśśśska
- nie mówię, że małe dziewczyny nigdy nie mają piersi, tale takie naprawdę fajne przytrafiają im się dużo rzadziej niż tym wyższym - OK, raz Twojemu chłopakowi udało się kogoś zagadać, ale nie zawsze tak jest, czasami trzeba użyć siły i wtedy zostaniesz na lodzie - Nie uważam, że twój wzrost to problem, tylko dziwne wydaje mi się zakładanie topiku w stylu: "A ja jestem taka fajna a Wy NIEEE" i wymienianie wszelkich swoich zalet... kogo to interesuje? nudzi ci sie?

nie mowie wcale ze ja jestem fajna a inni nie. celem bylo pokazanie innym niskim dziewczynom ze bycie niską to nie koniec swiata i ze niski wzrost tez ma swoje zalety

Gość MIKI XXXX
Dziwczyna wysoka jak i ta niska może mieć coś w sobie, nieodparty urok osobisty. :) Popatrzcie sobie na jakieś tam programy randkowe w TV. Czasami meżczyzna wybierze taką dziewczynę , którą ja postawiłabym w drugim rzędzie. Więc coś musi zaiskrzyć i czasami nie wzrost tu ma znaczenie. :) Sama widze po sobie jak dzialam na niektórych facetow, natomiast inny przechodzi obok mnie obojętnie. I tak już jest. Najważniejsze aby podobać się temu, który i Tobie się podoba, i wtedy jest już fajnie.:) :)

Gość Ja mam...
153 a facet ktory teraz nie daje mi spokoju ma 190. I co mam powiedziec? Cos jednak musialo mu sie we mnie spodobac. Bo lgnie do mnie jak pszczola do miodu. fakt nizszym dziewczynom jest trudniej ale to da rade "przeskoczyc" jesli wiesz czego chcesz. A co do Kaśki to nie wiem co ja sklonilo do napisania takiego monologu. Skoro jestes wysoka i nie masz problemu ze swoim wzroscie to po co czytasz ten topic? NUDZI CI SIE??

Gość nastepne 150 cm
po nie ktorych wpisach niektorych osob wszystkim niskim dziewczynom pozostaje sie zabic no bo przeciez majac 150 cm wzrostu nie mozna normalnie zyc, byc inteligentnym, ladnym i lubianym w towarzystwie. Naprawde WSZYSTKIE DZIEWCZYNY NISKIEGO WZROSTU ZABIJAMY SIE DZISIAJ!!!! Ja mam 150 i zdecydowanie za duzy biust. Nie jestem chudzina ale nie jestem tez pulpetem a moj biust ma rozmiar 75 B wiec jest to rowniez biust pasujacy do dziewczyny ktora ma 170 lub 175. Porazka co niektore osoby tu wypisuja. szkoda slow. pozdro dla laleczek.

Gość popieram zdecydowanie
nastepne 150 cm.

Gość nastepne 150
A to "up-up-up" co ma znaczyc?? :):):):P hihi to jak niskie panienki? wybijamy sie dzisiaj?? Taki zbiorowy mord, bo przeciez nie zaslugujemy na zycie jak wysokie 100% kobiety jak to niektorzy uwazaja!!

Gość littleee
yyy.. co do wypowiedzi kassssskiii ;/ to ja mam 153 i mam wyolkiego faceta... nie przeszkadza mu to... piersi tez mam male ale jemu sie wrecz podobaja ..i mimo swojego wzrostu dostaje komplementy..i jakos to innym nie przeszkadza ze jestem niska.. normalnie mnie wszysyc traktuja.. a faceci ktorzy by nie zwrocili uwagi an dziewczyne tlyko dlatego ze ejst niska..to jakies pustaki;/.. a facet i tak powienien szanowac kobiete czy ejst niska ,czy ma male piersi,czy jest ich szefowa czy nie;/.. masz glupie myslenie.

Gość BubiGirl
wszystko co male jest piekne i zaradne. ja mam 156, i pracuje jako policjantka...na moj widok kazdy nie wie jak zareagowac..mysli ze jestem taka kruszynka...kilku sie pomylilo i zdziwilo:)

Gość 654646456Kiri
a ja mam 175-6cm(juz sama nie wiem), moj facet 170, i co?ludzie na ulicy dziwnie sie patrza,znajomi mowia jak to mozliwe ze sie z takim zwiazalam, ale co ja poradze ze sie zakochalam? ;)

Gość nastepne 150
no wlasnie co poradzisz. wzrostu sie nie wybiera.

prawdę mówiąc podziwiam pary(ona wyzsza od niego), ze mimo krytyki i niezrozumienia ze strony innych ludzi potrafią być ze sobą i sie nie przejmować:). ja sie chyba jeszcze nie zamorduję, jak na razie mam po co zyc mimo kalectwa jakie mnie dotknęło w postaci niskiego wzrostu:P

Gość justysik
ja bym chciała miec 170 a mam 163 i tak podlug mojej wagi swietnie wygladam, wiele osob mi mowi ze mam idealna sylwetke choc chcem byc wyzsza ale i tak juz nie urosne mam 15 lat :( a moja mam na 152 i sie tym nie przejumuje a moj tato ma 177 to czemu ja mam tylko 163?? ale tak gratuluje Ci malutka, bo cieszyszych sie tym co masz i nie chcesz wiecje :) wielki +

Gość a tak wogole
to wszystkie powinnysmy sie cieszyc, ze nie jestesmy jakies uposledzone, nie mamy jednej nogi itd. jestesmy zdrowe, a tutaj niektorzy sie kloca, ze te nizsze sa gorsze, a drugie, ze te wyzsze, cieszmy sie z tego co mamy a wszystko bedzie wporzadku=). Niektorzy faceci wola nizsze kobiety, a inni wyzsze, nie jest nigdzie napisane, ze WSZYSCY faceci wola np. te wyzsze. Nie zgodze sie tez z Kassssssska, ze te wyzsze sa lepsze, (chociaz sama mam ok 168cm i pewnie powinnam sie z Toba zgadzac) bo kazda kobieta bez wzgledu na wzrost ma takie same prawa!to wszystko to jest jedynie moje zdanie, wiec jak sie komus nie podoba to niech na mnie nie wyjezdza o cos :) pozdrawiam!=)

Gość littleee
i ja sie tez zgadzam z powyzsza wypowiedzia ;) o gustach sie nie dyskutuje ;))

Gość Bubububububu
Wzrost się liczy, ale TYLKO u faceta! Temat moim zdaniem do zamknięcia !!!

Gość wzrost u faceta nie bardzo
sie liczy kiedy sie jest niską dziewczyną:P

Gość nie rozumiem jak
jak mozna sie dręczyć ze sie jest za niskim albo za wysokim. przeciez nie jest wazne ile ma sie wzrostu. wrtosci człowieka nie mierzy sie w centymetrach

Gość oo tak
święte słowa;]

Gość mój znajomy ma
mój znajomy ma gdzies z 163 cm i ma dziewczyne

Gość 150 to karlica...
nawet wczoraj ktos założył taki temat czy usunąć ciąze jak sie ma malego faceta bo potem dziecko bedzie kurduplem i bedzie mialo przesrane... dziewczyno opanuj sie z tego co czytałam (1 i 12 STR.) to jestes zarozumiałą deska... a co do urody, to widziałaś kiedys taka modelkę, która ma 150 cm wzrostu??? Bo ja nie. Nawet jest udowodnione naukowo, ze więksi ludzie szybciej dochodzą do sukcesu, a taka mala to ma tylko ten plus ze na stojąco może loda robić, gdybyś miała kwadratową głowe to mogła bys robic na stojaco :) p.s czy ty masz na imię Monika????

Gość a co ma wzrost do urody
wysokie-ładne niskie-brzydkie rozumowanie imbecyla:(

Gość Ja jestem kurduplem facetem
i mam oczywiście jeszcze bardziej przesrane niż niska laska! Dziewczyny nigdy nie miałem i mieć nie będę (i nie chcę, po cholerę mam psuć komuś życie). Dziecko gdybym spłodził to oczywiście by zostało wyskrobane, ale mam nadzieję że do takich sytuacji nawet nie dijdzie bo nie oszukujmy się. Facet co ma 170 cm wzrostu NIE JEST w stanie zrobić dziecka, do tego potrzeba męskości, siły no i racjonalnego wzrostu !!!

Gość do Ja jestem kurduplem facetem
niezłe masz poczucie chumoru, ale nie chce obrazac nikogo ale nie jestes karłem bo jestes za inteligentny :))

Malutka, otwórz szeroko oczy na świat i przejrzyj... Kobieta o wzroście średniej wielkości psa, ma bardzo ograniczone grono wielbicieli, bo normalny mężczyzna nie pokaże się z kobietą, która wygląda jak jego 12-letnia córeczka. Dla przykładu ja mam 190 cm a moja żona 176 cm i taka różnica wzrostu pozwala mi pocałowac ją bez konieczności siadania czy kucania, a jej na noszenie takich obcasów jakie tylko chce. Pokaż mi postać z mitologii, która miała 150 cm i miała by być piękna... Wpracy zawodowej niscy z kolei czy mężczyżni czy kobiety muszą walczyć i na ogół wykazują skłonność do grania nie fair, byle by coś udowodnić wyższym kolegom. Wzrost choć nie najważniejszy daje pewne uwarunkowania, wysocy mężczyżni są bardziej pewni siebie i mają wyższą samoocenę. A zaś nizcy przypominają krasnale ogrodowe z wyglądu i wredne skrzaty z charakteru. A sam fakt, że zakładasz temat dotyczący niskiego wzrostu świadczy o tym, że jest to dla Ciebie problem... P.S. Małe to są fajne telefony i mp3 a nie kobiety...

Gość Tak To Prawda
Jednakże wzrost niski u kobiety a u faceta to zupełnie co innego. Weźmy chociaż przykład supermarketu Makro. Żeby kobieta weszła do Makro musi mieć min 150 cm wzrostu, natomiast facet min 174 cm :)

Ale nie jest tak źle, przecież takie karzełki mogą sobie wejśc w niedzielę, jak dzieci wpuszczają :))