Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zaczyna się nowe

Nakryłam go...

Polecane posty

Gość przeżyłam to
niestety prawda jest taka , że takich rzeczy się nie zapomina,rzuc go poki jeszcze mozesz bo jak przed ślubem tak robi ,to potem moze byc tylko gorzej:( wiem coś o tym :( nawet jak bedziesz chciała mu wybaczyć i zapomnieć wspomnienie ich widoku nie da ci żyć ,podejżenia i brak zaufania zrujnuje ci życie. ja mam 2 dzieci i 19 letni staż małżeński usiłuje to przełknąc ale jest bardzo ciężko ,wypalam sie ...a Ty masz przed soba całe zycie -uwierz mi nie warto go marnować!!!

Gość onja
ja pewnie umowilabym sie na spotkanie...

Gość przeżyłam to
czekaj na jego reakcje- ale nie planuj z nim życia

Nie chciałabyś wyjść na histeryczkę? Według Ciebie kobieta, która szuka swojego faceta, to histeryczka? :O To pomyśl, że on właśnie teraz pieprzy tę osiemnastkę... myślisz, że jak poczekasz jak skończą i porozmawiasz z nim jak go zobaczysz, to nie wyjdziesz na histeryczkę? Wyjdziesz. Bo on zrobi wszystko, żebyś na taką wyszła. A Ty... dasz sobie wmówić jakąś tanią bajkę bo zapomnisz, co teraz czujesz.

Moze zrob tak jak mowisz,od razu wyjasnisz sprawe,po co meczyc sie cala noc...wyjdz z psem i zagadaj gdzie byl...jesli dodatkowo dowiesz sie jak pieknie potrafi klamac prosto w oczy....masz juz pewnoc kim on jest,co soba reprezentuje i jak z nima dalej postapic....

Gość maluszek kwiatuszek
w morde no..:o scenariusz na tym motywie mozna by nakręcić...na pocieszenie Ci powiem, ze ja pół roku umieralam za facetem a on się nie odzywał. Oni uwielbiają gierki i cwaniakowanie ... Skoro ma inna to mógł powiedzieć, wydaje mi się, ze to lzej znieść...

To wszystko najmądrzejsze słowa są, które mi przekazujecie. BOże ale tak boli mnie serce... To był mój największy przyjaciel, nie tylko narzeczony. Po wszystkich bym sie spodziewała tego ale nie po nim....Jeszcze wczoraj pojechalismy w nocy za miasto i kochalismy sie, potem długo siedzielismy w jego ogrodzie pilismy piwko przy grillu i gadalimy jak zawsze, jak ludzie, którzy sobie ufają jak łyse konie... Czy można być aż do tego stopnia nieprawdziwym, mozna tak udawać...

Gość onja
mysle, ze powinnas sobie wszystko w glowie poukladac, ulozyc scenariusz tego spotkania. powinnas byc na nim opanowana, pewna siebie i stanowcza!

Gość Ania 12345
Niestety można........ :( Hmm.. pomyśl gdzie może bywać... w tej chwili... Pewnie u niej. Na twoim miejscu dałam bym sobie spokój i jak tylko sie odezwie.. spotkać się.. spytać czemu wyłączył kom , wszystko mu powiedzieć odwrócic się i pójśc bo nei wierze że przyzna sie ot tak tylko będzie chciał z Ciebie zrobić winną albo będzie sie wypierał z tego wszystkeigo

Gość Spark77
pierdolnij mu w ryj to chociaz troche Ci ulzy. I nigdy przenigdy do niego nie wracaj... Ja bym tak zrobila. Oczywiscie mozesz sama sie do niego nie odzywac, olewac go i nie odbierac telefonow, ale zaloze sie ze bedzie sie w tobie gotowalo. :Lepiej mu wygarnac jakim jest zerem i odejsc z honorem. Musimy wierzyc ze nie wszyscy sa tacy. To podlosc. Smutno mi z Twojego powodu. Ale to dobrze ze sie dowiedzialas przed slubem. Jestem z Toba.

Gość Ania 12345
papierowe nozyczki - hahahah dobre :) naprawdę :)

No, dobre... tylko zaraz pan się zacznie tłumaczyć że wszystko nie tak i cały scenariusz cha strzeli ;)

Gość maluszek kwiatuszek
Bo teraz to moze byc tak, ze on i tak z Tobą zerwie a poza tym kurcze okazja do dania mu w mordę jeszcze się moze zdarzyć. Moze jak byś jeszcze raz podjechala to bys zobaczyla kolejną panią...:D przepraszam..moze to nie wszystkie jego grzeszki

On ją tak do siebie przyciągnął i pocałował jak mnie. Wydawało mi się ,ze tylko mnei tak tuli :(. Nie moge znieść tej mysli ,ze on moze z nia... Myslałam, że nas to ominie, że go znam... Ja zwykle wychodze późno z moim psem, wiec chyba pójde dzisiaj, jak tylko zobacze ,ze bedzie w garażu. On tam zwykle jeszcze chwile stoi coś grzebei przy samochodzie. Wybadam najpierw co powie. Ale nie wybacze mu. Teraz ogarnia mnie wściekłość. Bo wciąż milczy jego telefon. Cąłkiem go wyłączył. Jakbym była niepotrzebnym gratem, którybierze sie tylko jak jest potrzebny...

Gość Ania 12345
nie wiadomo ,nie oceniajmy odrazu

Gość onja
albo w ogole sie nie przyznawaj, ze widzialas...tylko pozegnaj sie ladnie :D

nie dac sie tlumaczyc:) przeciez facet powie ze to byly nie jego rece i nie jego usta:D

Gość Ania 12345
Rozumiem musisz odejść wg mnie.. dla mnie facet bardzo źle postąpił i nie ma sensu czekać az przeprosi i będzie błagać . Co powie?? przepraszam poniosło mnie? już nigdy.. heh.. no sory... bez przesady ;]

Gość maluszek kwiatuszek
no i po co oni tak klamią? zeby zachować twarz? czy po co? :o

Przyjechał!!! Jakoś wcześnie! Biegne z psem. MOże przyjechał tylko sie przebrać...

Gość onja
jestem chyba zlosliwa, niedojrzala baba, ale...ja bym sie odegrala!

Gość Spark77
Pomysl Papierowych Nozyczek tez mi sie podoba, tylko czy starczy Ci sily zeby powiedziec to ze spokojem, tak zeby sie nie rozplakac... Ja chyba jestem w takich momentach zbyt impulsywna. Ale jezeli Ci sie uda tak to zalatwic to super. Ech sama nie wiem co bym zrobila, ale na pewno chcialabym to zalatwic od razu.

Gość Ania 12345
czekamy na dalszy tok zdarzen :* trzymamy kciuki - ja napewno :)

nie chodzi o to zeby dac mu po mordzie i udawac ze nic sie nie stalo. Spokojnie po malu,przeciez trzeba porozmawiac.To jest niepowtazalan okazja,masz okazje teraz sprawdzic cala prawde,to znaczy,jesli porozmawiasz z nim i bedzie klamal prosto w oczy...to sprawa jest jasna,bedziesz wiedziala swoje. To bardzo wazne...zeby z nim porozmawiac,nie wolno zamiatac wszystkiego pod dywan i uciekac od sprawy. Pozwol mu powiedziec co robil dzis wieczor i gdzie byl.Niech powie cala prawde...a jesli nie... wiesz co robic ze zdobyta wiedzą...

a ja nie wiem co za roznica czy powie prawde czy sklamie... no chyba tyle ze przy jednej wersji reszta honoru zostanie... tez czekam co sie stanie:)

Gość ja obstawiam ze przeprosi ja
i powie,ze zwyczajnie sie zagubil w tym wszystkim, jest jeszcze druga opcja wedlug mnie, zwyczajnie z nia zerwie, jesli widzial ja jak ich przylapala