Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Maltretowan, ciii nie przejmujcie sie tym gadaniem... to indywidualna sprawa kazdej kobiety... zycze wam jeszcze duzo szczescia w zyciu... 🌼

Gość Maltretowana21
jak tobie ciezko zrozumiec ze nie kazdt\y chce nosic takie dziecko w sobie !!!!! i patrzec jak sie rozwija... caly czas to bedzie o tym przypominac nie rozumiesz ? co chwile a tak to czas leczy rany...

Gość Maltretowana21
wiem ze to indywidualna sprawa i nie przejmuje sie tym gadaniem... bo to nic nie da

Bo nie urodziły, więc nie moga wiedzieć czy by żałowały, że nie usuneły, czy by się wręcz cieszyły. Spytaj te, które postanowiły urodzić. Przekonasz się w jak wielkim jesteś błędzie myśląc, że będzie Ci łatwiej.

Gość polonka
Tak i nie załuje! Mam 23 lata, koncze studia a w kwietnu wychodze za maz! Zasatnawialam sie nad usunieciem ale doslownie przez chwile... Zrozumialam, ze ja jestem Kimś, nie zasłuzylam na to by zostac zgwałcona...ale czasu nie da się cofnąć! Zabicie dziecka byloby dowodem, ze ten smiec wygrał! Bo dosc, ze mnie zgwalcil to jeszcze usuwajac dziecko cale zycie cierpialabym przez wyrzuty sumienia i zastanawiala sie patrzac na swoje(przyszle)dzieci czy byloby podobne! Ja wygrałam choc bylo ciezko! Wiem co czujesz ale prosze zastanow sie..Moze jest ktoś, kto Ci pomoże..wesprze..Pamiętaj TY JESTES KIMS- nie pozwol by ten, ktory Cie zgwalcił byl ponad... Zrob jak dyktuje Ci serce i sumienie ale pomysl czy rzeczywiscie nie bedziesz potrafila pokochac tego malenstwa..

Gość Maltretowana21
a jutro o 10 bedzie juz po wszystkim... nie bedzie bolu i strachu... pozostana tylko zle wspomnienia... ale z czasem beda lzejsze... latwiejsze do przezycia...

Maltretowana21 pomyśl o tym kogo nosisz pod sercem, to jest część Ciebie. Czy Ty naprawdę nie masz sumienia żeby zabić takie maleństwo? Kobieto to tylko głupie 9miesięcy, a extreme ma racje to Ci w niczym nie pomoże tylko jeszcze pogorszysytuacje!!!

Gość Maltretowana21
nie chce zeby widzial jak latam z tym wozkiem ktory sam i zrobil... nie chce tego... byloby gorzej on jest z tego samego miasta a wiec napewno sie kiedys znow zobaczymy :( nie chce...po prostu:(

usuneła bym natychmiast ciaze bedaca wynikiem gwałtu i recze ze nie miałabym wyrzutów sumienia... nie miałabym zupełnie ochoty na ani donoszenie takiej ciazy a tym bardziej wychowanie tego dziecka... przeciez te dziewczyny maja tez swoje zycie i chca je przezyc po swojemu, maja z tego rezygnowac z powodu jakiegos palanta, ktory i tak wystarczajaco wiele im namieszał z zyciu? paro tygodnuiowy płod to jeszcze nie człowiek......

Gość Maltretowana21
nie chce... nie wytrzymam i nie chce wytrzyn\mywac

Gość salowa
piszecie że dużo o życiu wiecie,a mnie się wydaje ze jednak mało. Piszecie też o Bogu ,On ją osądzi wy tego nie róbcie.A poza tym ateiści też mogą tu pisać prawda?? Uważam że to kobieta powinna decydować czy ma urodzić i już! Wole niech usuną niechcianą ciąże,niż znów dowiadywać się z TV że znaleziono martwego porzuconego noworodka.

Gość Maltretowana21
polonka znalas swojego gwalciciela ?

Parotygodniowy płód to określenie medyczne. To jest człowiek, a już mówiłam nikt Maltretowanej21 nie każe go wychowywać. To tylko głupie 9miesięcy

Gość Maltretowana21
do ciebie nie chce dotrzec ze ktos moze ie chciec nosic tego dziecka !!!!!!!!!!!1

Gość polonka
do Maltretowanej... Nie wychowuje dziecka faceta, który mnie zgwałcił...Wychowuję moje dziecko- małą, kochana istotke... i ciesze sie bo mam obok siebie Kogos, kto kocha mnie tak, ze stał sie ojcem dla tego dzieciaczka...i pomogl mi uwierzyc, ze nie jestem nikim

magda ma wypierdalaj od tych dziewczyn szkoda slow na ciebie tepaku zasraby fuck you bitch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość salowa
głupie 9 m-cy?? a byłaś kiedyś w ciąży??

Gość Maltretowana21
zaszlas z nim z gwalcicielem ?

Gość polonka
Znałam! Znałam bardzo dobrze! Wiem gdzie mieszka, jak zyje... Musialam sie przed nim ukrywac! Ale to ja wygralam!!Nie zniszczyl mnie a paradoksalnie to dziecko dało mi szczescie bo dzieki Niemu moge byc pewna swojego przyszlego meza..no i poza tym kazdy jego usmiech...warto bylo...I uwierz, jestem normalna, zadowolona z zycia,i jak mowia inni fajna laska:) Wygrałam i tego zyczę Tobie!

Maltretowana21 zrozum co polonka mówi!!!! Była zgwałcona i urodziła dziecko z gwałtu!!!!! Ale to jej dziecko rozumiesz? Ona je kocha!!! Nikt Ci oczywiście nie każe go kochać, ale prosimy Cię żebyś tylko je urodziła. A i nie byłam w ciąży, niestety

Gość salowa
to sie nie czepiaj dziewczyny,bo 9 m-cy trochę trwa.

niestety.. hehe glupia suka sluchajcie ludziska to typowa suka ktora ma obsesje na punkcie dzieci to taka z tych co lapia facetow na bachora pojebane baby wypad z baru !!!!!!!!!!!!! glupie suczydlo hahhaahahhahaa

Co to jest 9miesięcy? To jest nic w stosunku do całego życia jakie czeka to dziecko

Gość polonka
Dzieki Magda! Bo myslalam, ze moze przez tak pozna pore pisze jakos nielogicznie i chaotycznie:-) Maltretowana- pomyśl tylko czy rzeczywiscie poczujesz sie lepiej, gdy usuniesz ciąze, czy to, co Cię spotkało(a wiem jakie to straszne) przestanie boleć... Nie mam zamiaru prawic kazan.. Powiem tylko- wiem, rozumiem, przezylam...ale dziecko jest tylko moje, no i mojego przyszlego męza!

Gość salowa
Maltretowana21 musisz sama przemyśleć czy dasz rade nosic pod sercem to dziecko? nie każda potrafi ,ale bardzo ci współczuję. Nie mnie oceniać co zrobisz,ale ja cię potępiać nie będę!!

Gość Maltretowana 21
ide spac bo jutro mam zabieg... musze sie wyspac... :/