Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciiiiiiiiiiii

usunelam dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

..trzeba było wczesniej myśleć.. a nie po faktcie.. ..najpierw sieszmacic a potem ryk.. sory za obelge... ale prawda w oczy...

Gość liiiiiiiiiii
malltretowana21 ide spac , i nieprzejmój sie tymi kurwami co sie grzecznie "niby" wypowiadaja, ignoruj te szmaciary bo nie oto chodzi, zeby ruszac gowno to bedzie jebało......ja zycze ci szybkiego powrotu do normalnego stanu, ale musisz sie czuc maja w sobie DNA tego skurwiela:)????? ale juz jutro , juz nie długo:) buziaczek

Gość diablica79
wiem co czujesz choc nie chce tego rozwijac wierze ze podejmiesz dobradlasiebie decyzje i szczerz zycze ci wszystkiego najleprzego trzymam mono kciuki i bede sie modlic

liiiiiiiiii ---> Giertycha nienawidze, Rydzyka też. Tak mi serce i rozum podpowiada. I nie oceniam tylko wyrażam swoją opinie geniuszko. Maltretowana21 ---> Ej ja nie mówię, że to jest przyjemne nosić taką dzidzie, ale srać na gwałciciela!!! Dziecko jest niczemu winne i urodzić się powinno. Jak go tak nie chcesz to oddaj do adopcji, a nie idź na łatwizne. Po co męczyć się 9miesięcy lepiej zabić nic niewinne dzieciątko! Gdybyś powiedziała, że nie masz warunków na donoszenie ciąży, bo z domu wylecisz, albo z głodu zdechniesz to jeszcze bym zrozumiała aborcje. Ale dlatego, że Ty NIE CHCESZ to już nie ma usprawiedliwienia.

Gość diablica79
wem słonko ze potrzebujesz modlitwy i masz do tego prawo

Gość Maltretowana21
no szmacic to ty moze to robisz... bo ja bylam dziewica :(

Gość Maltretowana21
magda mam swoje zycie na uwadze anie twoje zdanie na ten temat wiec mozesz juz sobie darowac... bo nic nie zmienia twoje gadanie :/

Maltretowana21 ---> Ja Cię proszę przemyśl to. To tylko głupie 9miesięcy, a zobaczysz, że później całe życie będzie Cię gnębić sumienie. A jak po tym zabiegu już nie będziesz mogła mieć więcej dzieci?

Gość Maltretowana21
dziekuje liiiii i dziekuje diablicy za wsparcie ... :) tewraz jestem juz pewna ...

Gość diablica79
Magda_M. wieszco cujekobieta gewałcona??? strach,poniżenie,obawe prosi,płacze,poniza sie.... ,mnie odprowadzał kolega dkladniej koleżanki brat dalej wyobraz sobie co mogło sie dziac znałam go,bylo póżno,wrecz przyjaciółki brat/////reszte scenariusza tego najgorszego dopisz sama od momentu wciągniecia mnie na boisko szkolne.. sprobuj przeżyćto sama

Gość Maltretowana21
nie ... wszystko bedzie wporzadku to dobry lekarz naprawde... przejmujacy sie losem innych...pomaga mozna sie tez zawsze do noego zwrocic o pomoc

Gość diablica79
Maltretowana21 popros Boga o dobradecyzję on ci pomoze znikam słonce pa

Magda, czy ty wiesz co mowisz... jak łatwo ci oceniac... syty głodnego nigdy nie zrozumie... baaardzo mnie ciekawi czy gdybys to ty była zgwałcona wykazałbys sie takim altruizmem i urodziła to dziecko... mysle ze gwałt juz jest wystarczajaco ciezkim przezyciem... a do tego niechciana ciaza... moze ktos ma inne plany niz dziecko brednie wypisujesz dziewczyno... 80% poczec jest poranianych i to naturalnie... jakos nikt nie trabi o tym zeby ratowac te zarodki i całe szczescie... zarodek to nie człowiek taka jak jajko nie jest kura...

Gość Maltretowana21
no wlasnie dobrze gadac jak sie nie ma pojecia o czym sie mowi... tak wam najprosciej :(

Gość Maltretowana21
osoba zgwalcona wie co robi,zastanawia sie nad tym setkami razy i nie chce tego...

Gość Maltretowana21
Ciiiiiiii odezwij sie prosze :( potrzebuje pomocy kogos takiego jak Ty... :(

Maltretowana21 Ja Ci naprawdę współczuję gwałtu i Ciiiii też, ale proszę Cię przemyśl to dokładnie, bo dziecko naprawde jest niewinne. Jeśli masz warunki to przebolej 9miesięcy i urodź, a później oddaj albo zatrzymaj. Ale nie zabijaj proszę nie zabijaj bo ono na to nie zasługuje.

Gość Maltretowana21
ja tez nie zasluzylam na to zeby mnie gwalcic... ani Ciiiiiiii nie zasluzyla zebys ja obrazala... nawet nie wiadomo czy ona jeszcze jest ... :(

Gość Maltretowana21
a pisala tak roznie bo napewno jest w izelym szoku... i ma chwiejne nastroje... a wy idioci ja zbluzgaliscie... brak mi slow na was...

Gość Maltretowana21
Ciiiiiiiii jestes tam? mam nadzieje ze nic Ci nie jest... ze jestes,ze normalnie funkcjonujesz wsrod zywych... bo to nie byla twoja wine... pamietaj o tym... nie warto

Gość polonka
Dziewczyny! Co jest z Wami?! Magda. Diablica macie rację... Dziecko nie jest winne a opowiadanie o jakims DNA gwalciciela, jego czastce.. Trzeba byc dojrzałym i tyle. Popieram Was. Wiem co znaczy gwałt i dziecko...Nigdy tego nie zrobilam! I wcale nie widzę w Nim tego śmiecia! Mam Kogoś kto mnie kocha i kocha dzieciaczka! To jest moje dziecko! Nowy kochany czlowiek! A ta cala Ciiii i reszta jej poplecznikow...widac jak się wyrażają i w ogóle ogólny poziom... Poza tym obrazanie kazdego, kto jest przeciw to dziecinada, a one to robily(jak zauważylam). dajcie sobie spokoj-sa ludzie, ktorzy nic nie potrafia zrozumiec..jedyny ich argoment to wulgarne wyzwiska i zero inteligencjii..

Gość Maltretowana21
jutro koniec z tym... koniec ponizenia i meki... choc tak naprawde ona zacznie sie tez teraz ale inna... mniejsza,bo bez bolu fizycznego.... Ciiiiiiiiii szkoda ze nie moge z Toba pogadac nie wiem co jest dobre ale uwazam ze to nasze rozwiazanie jest ok jesli tego chcialycmy

A ja Cie Magdo prosze nie pisz takich farmazonow... z kazdego twojego słowa przebija slepota, nie masz pojecia czym jest gwałt, jak sie czuje taka kobieta i co dla niej oznacza donoszenie takiej ciazy i obys sie nie dowiedziała... takie słowka i frazesy tylko ładnie wygladaja, a nawet ci do głowy nie przyjdzie co sie za tym kryje... (ps. wielki dramat dziewczyny)

Maltretowana21 Eeeeee czytaj uważnie. To ona zaczęła pierwsza mnie wyzywać. Ja naprawdę rozumie, że jest Ci ciężko, ale pomyśl o tym życiu które nosisz pod sercem. Nie jesteś Bogiem żeby decydować czy ono ma żyć czy umrzeć!!! Proszę przemyśl wszystko na spokojnie. Może warto urodzić?

Gość Maltretowana21
polonka wychowujesz dziecko faceta ktory cie zgwalcil?

Powiem tak: czy zabicie dziecka pomoże Wam w wyjściu z depresji, która się pojawiła w wyniku gwałtu? Po usunięciu ciąży zapomnicie o gwałcie? Otóż NIE! Zawsze będzie to w Waszej główce - czy tego chcecie, czy nie. A zabicie dziecka wcale Wam nie pomoże w wymazaniu gwałtu. Po prostu chcecie pozbyć się tego uczucia, nie chcecie patrzeć jak Wam brzuszki rosną. Ale czy usunięcie ciąży cofnie czas? NIE! Dlatego wg mnie każda kobieta powinna urodzic dziecko, nawet te, które zostało poczęte w wyniku gwałtu. Najwyżej oddacie je później w dobre ręce. A nie, że od razu zabijacie niczemu niewinne dziecko. Usunięcie ciąży w niczym wam nie pomoże. Co więcej! Nie dosyć, że będziecie miały przed oczyma sceny z gwałtu, to jeszcze do końca życia będziecie żyły w świadomości, że zabiłyście dziecko. Będziecie szły ulicą, zauważycie jak biegnie drepcze urocze dzwuletnie dziecko i przypomną się Wam dwie sceny: sceny gwałtu i mordu.

Gość Maltretowana21
magda nie wazne kto zacal... dziewczyna byla w szoku ten dzien wtedy... to sie przeciez w ten dzien stalo wiec sie nie dziw ze tak postapila... nie obchodzi mnie to ze jestem egoistka w twoich oczach...

Kobieto nikt Ci nie każe go wychowywać!!!!!!!!!!!! Urodzisz i zostawisz w szpitalu, a inni ludzie je wychowają skoro Ty nie chcesz.

Gość Maltretowana21
widocznie to pomaga skoro dziewczyny to robia... i mowia ze jest im lzej... latwiej zyc... slyszalam juz kilka takich opinii