Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....

Boje sie zakochac poniewaz mam 2 samochody i plazme 50 cali...

Polecane posty

Gość ble ble ble ble bloe
fajny masz opis ;)

Gość foissss
czemu uważacie żę kobiety lecą na kasę ? możę ja jestem inna, bo tego nie zrobiłam chociaż nie raz mi się zdarzyło, że chłopak był niezykle bogaty, ale nie chciałam być z nim z powody charakteru. Ale przynam, że byli niczego sobie... pieniądze się liczą? tak ale w późniejszym życiu jak razem z kimś dzieli się życie i pieniądze są wspólne.

Gość noe.
i dalej facet nic nie kumasz ... powielanie kasy ... nie wiesz co to znaczy ... wiesz co to ty dla mnie jej poprostu nie masz . na wycieczke jeżdzisz sam,. goścu blew totalny... boże co za pustak i mówisz ze masz kase ... ludzie z kasą mają głowe a ty masz głowke .. papapa.......

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
powielanie kasy -> nie po to chce sie z kims spotykac ,,,,, ??

Gość Laura z Leńca..
Przeczytałam ten topik,poniewaz mnie zainteresował..początkowo myslalam ze to prowokacja ale powiem tyle na temat związków dla kasy....kilka lat temu moi starzy byli niezle ustawieni niestety przez głupoty mojego ojca i wujka siegnelismy dna! bylam zalamana,chociaz nigdy nie bylam zbytnio rozrzutna..był to okres w ktorym dorastalam i poznalam chlopaka ktory w ogole mi sie nie podobal ale mial bardzo bogata rodzine i tak spotykalam sie z nim na sile nie wiem po co bo w gruncie rzeczy nie mialam nic z jego kasy,oprócz kolacji i wypadow w jakies miejsca..po prostu nienawidzilam go na szczescie poszlam po rozum do glowy! i rozstalismy sie. Potem po jakims czsie poznalam normalnego chlopaka i bylam z nim 2 lata rozstalismy sie 3 miesiace temu,bo udalo mu sie zarobic troche wiecej kasy niz przecietni ludzie i w glowce mu sie pomieszało..szkoda bo dobry z niego chlopak byl. Teraz moi rodzice maja coraz lepsza sytuacje i niczym sie nie musze martwic a poza tym dziwie sie dziewczynom ktorym sie wydaje ze chlopak to sponsor tym bardziej mlodym (takim jak ja,mam 20lat) Przeciez zazwyczaj w tym wieku jestesmy na utrzymaniu i rodzicow a jezeli rodzice nie sa w stanie nas utrzymac to same powinny wziac sie do roboty! Ja w weekendy pracuje i mam na swoje drobne wydatki! dziewczyny sa po prostu leniwe i załosne!

Gość ania-baniaaaaaaa
:)jasne ze najważniejsze są uczucia:)dotyk, zufanie, szczerość itp ale faceci niezaradni życiowo mnie nie pociągają boje sie związku z takimi ciapami myśle ze kiedys spodkasz taka ze bedziesz pewny na 100% ze to ONA ale myśle ze na pewno bedzie ona niezależna finansowo, albo nawet "przy kasie":) pozdr?? może byłeś na jakiejs randce ostatnio?? po czym poznajesz ze laski leca na kase a nie na twój masaż??;)

ania-baaania -> przez panie takie jak ta powyzej nie chodze na randki... Na codzien duzo klamie zwiazane jest to z moja praca , musze poznawac rowniez kiedy ktos mnie oszukuje gdyby nie te 2 cechy nie osiagnol bym tego co mam. Poprostu potrafie wyczuc klamstwo po oczach.....

Do faceta z mega....a powiedz mi jaki masz samochod ....to ci powiem czy masz sie o co martwic....bo jak drogi to sobie lepiej kup starego grata ...wynajmij male mieszkanko i udawaj biednego.....normalnego przecietnego...nie kupuj drogich prezentow...itp...to dziala....

ania baaania...jastes naprawde do bani.....faceci i babki leca na kase.......tylko ze goscie na ladna i kasasta laske .....dadza sie ......

00:48 Facet z MEGA wyobraznia ..... Ostatnio doszedlem do wniosku ze nie jestem zdolny do zakochania sie , wynika to z tego iz obawiam sie ze osoba z ktora jestem przypadkiem nie jest ze mna ze wzgledu na moje pieniadze. Jestem przekonany ze zwiazek powinien polegac na szczerosci a ja niestety nie moge byc szczery do konca poniewaz przewaznie ukrywam jakie mam obecnie problemy w pracy czy tez jakimi pieniedzmi obracam. Jestem jeszcze mlody mam 23 lata nie chce sie jeszcze zenic chce sie cieszyc zyciem chce miec inteligentna partnerke z ktora moglbym sie podzielic swoimi problemami. Niestety robie wrecz przeciwnie w obrawie przed tym ze ktoras z pan zechce zamieszkac w moim domku na stale zaczolem sie zadawac z mlodszymi dziewczynami do 20 roku zycia ... Czy ktos jeszcze ma taka sytuacjie ? Jak moge poznac czy kobieta leci na kase ? ..a ty co? myślisz że teraz kturas tu poleci na twoja kasę.. ..idż obracaj małolaty... masz satysfakcje z tego? ...nie prowokuj i nie zgrywaj ofiary.. ..żenujące te twoje bajerowanie.. ..nie masz nic w głowie? ..skoro masz to przestań tak pierdolic od żeczy... ..a skoro nie to żyj sobie tak dalej.. ...skoro cie to uszcvęsliwia..

Gość Laura z Leńca
Co to ma znaczyc "jak ta powyżej"? Śmieszny jestes! Wez sie lepiej za siebie skoro jestes taki bogaty to badz tez strasznym chujem jak wiekszasc facetow z kasa! Problem sie dla Ciebie skonczy! Boisz sie zakochac? Ty juz jestes zakochany w jakiejs małolacie ktora Cie na kase wydymała i Ci głupio! niedokładnie przeczytales to co napisalam. A w ogole to uwazam ze od tej kasy Ci sie w głowie poprzewracało i nie masz prawdziwych przyjaciół i znajomych dlatego piszesz an forum. Wszystko w temacie..narazie

Gość a mnie się wydaje tak...
Facet z MEGA wyobraznia ..... że jak zaczynasz sie z kimś spotykać, to nie pokazuj całego swojego bogactwa!, nie zapraszaj od razu do domu, nie zapraszaj do nahdroższych restauracji, przyjedz na spotkanie np autobusem, lub zostaw samochód na parkingu i kawałek dojdź na pieszo. tak było by najlepiej, a po kilku miesiącach możesz po malutku pokazac to do czego doszedłs tak było by dla ciebie najlepiej!

Gość noe.
rąsia Laura . - masz racje . co za dupek

Gość do kolesia z mega wyobraźnią
czytam, czytam i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że gdybyśmy zostali na tym świecie tylko my dwoje to.... gatunek ludzki niechybnie by wyginął. To bynajmniej nie jest komplement :P

Laura z lenca- "był to okres w ktorym dorastalam i poznalam chlopaka ktory w ogole mi sie nie podobal ale mial bardzo bogata rodzine i tak spotykalam sie z nim na sile nie wiem po co bo w gruncie rzeczy nie mialam nic z jego kasy,oprócz kolacji i wypadow w jakies miejsca..po prostu nienawidzilam go na szczescie poszlam po rozum do glowy! i rozstalismy sie." I ja jestem smieszny ?? Wlasnie tu jest problem bo nie jestem hujem ktory bierze panienki na 1 noc i wyrzuca je jak chusteczki ktore juz nie sa potrzebne ... "Ty juz jestes zakochany w jakiejs małolacie ktora Cie na kase wydymała i Ci głupio!" - nie sadze mistrZu cietej riposty ... Zycze Ci zebys miala tylu przyjaciol i znajomych co ja ... Kayuza - Rozumiem twoje rozgoryczenie spowodowane przypuszczam ze twoim brakiem pieniedzy ... Jestem dysortografem ale twoje "żeczy" przeszly moje najsmielsze oczekiwania .... La Cherie nie ma sensu chyba mowic jaki mam samochod ... Nie lubie nikogo oklamywac ani udawac .. Co do tego na kogo leca faceci musze sie z Toba zgodzic ...

Gość Laura z Leńca
Szkoda ze jestes taki powierzchowny i komentujesz tylko 1 czesc mojej wypowiedzi, w sumie nie uwazam zeby moje zachowanie wtedy bylo odpowiednie ale co ja moglam miec w glowie w wieku 16 lat Dazylam do przekazania Ci ze teraz sama wole zadbac o siebie i nie interesuja mnie czyjes pieniadze bo wole miec swoje.(czyli nie mozesz zakladac ze kobiety poleca jedynie na Twoje pieniadze bo ja znam od groma kobiet ktore takie nie sa a materialistki to głównie bardzo młode dziewczyny ktorym imponuje BMW markowe a ciuchy itd:-) predzej taka małolatka złapie Cie na ciąze niz starsza dziewczyna..i to jest fakt.

Gość noe.
Mówisz ze masz tylu przyjaciół , w poprzednim poscie napiszałeś do mnie ze jeżdzisz sam na wycieczki .......... boże gubisz sie.. ludzie czytajcie .... bo nie uwierze .. ale wielki blew ... prosze skozc tą farsę .

Gość noe.
Mówisz ze masz tylu przyjaciół , w poprzednim poscie napiszałeś do mnie ze jeżdzisz sam na wycieczki .......... boże gubisz sie.. ludzie czytajcie .... bo nie uwierze .. ale wielki blew ... prosze skozc tą farsę .

Noe nie wpadlas na to ze nie kazdy ma pare tysiecy na wycieczke na 2 tygodnie ?

Napisalem pozatym gdzies wczesniej ze ze znajomymi jezdze na wycieczki do Polski ... Bo na takie ich stac i ja sie dostosowuje ...

Gość werka*
to postaw kolegom wycieczke, boli co :P

werka ... Oni by nie chcieli bo maja takie cos co sie nazywa poczuciem wlasnej wartosci ...

Gość werka*
co ma piernik do wiatraka? mi poczucie wlasnej wartosci nie przeszkadza skorzystac gdy ktos mnie gdzies zaprasza. rewanzuje sie wedlug moich mozliwosci

Gość żeby się ze mną umówić
musialbyś zamówić do kolacji wino za powiedzmy, 1200 złotych-inaczej stwierdzilabym że to ty lecisz na moją kasę.Jeżeli fakt że masz 2 auta to dla ciebie duża kasa to pozdrawiam i życze udanej zabawy w przedszkolu.

werka ... Ja bym niepotrafil przyjac od kogos pieniedzy albo sponsorowanych wakcji ... najwidoczniej tutaj sie roznimy moi koledzy tez,.

Gość Werka*
po prostu pieniadze sa dla Ciebie tak wazne... dla mnie nie. Mam ich dosc i nie mam problemu, zeby cos komus zafundowac ani zeby przyjac cos. Mam inne cele niz zarabianie, po prostu.

Gość a ja mam takiego faceta
z kasa! i na wycieczki za granice jezdze czesto.I zanim go poznalam to przez pol roku nie wiedzialam ze ma firme i kilka luksusowych aut!!!nie polecialam na kase zakochalam sie w jego charakterze i wygladzie! A wiec zapewniam ze jest wiele dziewczyn ktore nie leca na pieniadze

Gość tikitaki
wlasnie - czy tak trudno jest nie obnosic sie ze stanem posiadania na poczatku znajomosci? Zamiast zapraszac dziewczyne do Egiptu na kawe mozesz wybrac sie z nia do Zakopanego, zamieszkac w skromnym pensjonacie i dzielic wydatki. Mozna sie spotykac w skromnych, zwyklych miejscach i zobaczysz wtedy, z kim masz do czynienia.

Facet z MEGA wyobraznia . . . ..chłopie idż sie leczyć... ...żadna na ciebie tu nie poleci.. ..co to mabyc jakaś kampania.. ..słaby jesteś.. ..moze nie mam tak napchanego portwela co ty , i nie zależy mi na tym... ..bo masz kase a szcescia ci brak.. ...przestań głupio pierdolic bo się nawiniesz i po ryju dostaniesz.. ..jestes żałosny.. ..mam mniej siana od ciebie...ale do pięt mi nie dorastasz.. bujaj sie łosiu.. kup se lalae za milon dolców.. ...może beziesz miał satysfakcje.. ..kurwa smiać mi sie chce gdy czytam twoje gadki szmatki.. kup sobie rozum bezmózgu.. kjasa ci dziure w głowie wyżarła czy co?

..na pożadną kobiete trzeba sobie zasłużyć.. ..ty nawet palcem nie kiwnołeś bo myślałeś że ją kupisz a taraz opowieści snujesz żeby zaimponować.. ..tu niema takiej durnej co na sienko poleci.. ..nie masz tego czegoś w sobie... ..co każda kobietka z daleka dostrzega ... ..nie masz NIC,....masz tylko kase... ..kasa jest ważna , owszem,..ale z umiarem.. ..ale jak sam widzisz,.....szczęscia i miłości tym nie kupisz..jedynie aluzje, kłamstwa i sex...zagrany sex..nic pozatym.. ...nawet władzy sobie nie kupisz może jedynie posade...ale ludu nie wzbudzisz.... .. .. ... otwóż oczy chłopie... ...tatus ci kase daje ..wiecznie żył nie bedzie... ..jesli sam coś osiągnołeś..to gratulacje..mam nadzieje że legalnie i choc troszke uczciwie... ..ale to nie wszystko. ..zmień się.. zmień styl bycia... ..zmniejsz ego... ..zmień swoje poglądy... ..kurwa.....przecierz nie jesteś chyba taki pusty,... ....zrób coś z sobą chłopie... ..bo zaksztusisz sie swymi pieniedzmi i iluzjami które za pieniążki dostajesz... ..zaimponuj sobą..swą osobowością.. ..to że zrozumiesz kobiety i poka żeż jakiekolwiek uczucie to nie będzie znaczyło że jesteś pipa... po to tylko łosie tak śądza kjtorych boli ze ich na to nie stać... ..weż siewreszcie ogarnij.. .. nie mam zamiaru bluzgać ci w twarz.. ..zastanów sie.. ..pomyśl... ..odpocznij.. ..i zacznij żyć.... ..ale w odpowiednim kierunku ..... jeśli masz jakieś sugestei lub aluzje i niechcesaz tego tu wyrażać.. pisz maila.. kayuza@o2.pl ..weż sie chłopie w \\garść bo nie masz pojęcia ile tracisz..