Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....

Boje sie zakochac poniewaz mam 2 samochody i plazme 50 cali...

Polecane posty

Noe tylko gdzie takich szukac .... ?:(

Gość meluzyna *
daj ogloszenie matrymonialne "poznam dziewczyne, kandydatka musi miec co najmniej ...... na koncie" na pewno odniesiesz sukces w milosci :P

meluza mam wiecej do zaoferowania niz mogla bys sobie wyobrazic ... I nie chodzi mi o sprawy materialne ,,,

Gość Nie musimy
Nie musimy sobie wyobrażać. Co masz do zaoferowania, pokazałeś przez pięć stron tkstu :D

Gość meluzyna *
ciekawe co, pochwal sie :) bo umiejetnosc czytania ze zrozumieniem musialbys jeszcze pocwiczyc.

Gość on ma MEGA wyobraznie

Gość To jest
A nie zastanawiałeś sie, że jakaś kobieta może Cię nie chcieć?Nie sądze, że wszystkie kobiety udaje Ci się poderwać, na pewno nie.Dla inteligentych kobiet liczy się coś ważniejszego liczy się charakter danej osoby jaka jest, jakim jest człowiekem, poczucie humoru to "coś" i najważniejsze miłość.Jeśli mówisz, że masz przez sprawy materialne kłopoty to nie mów co posiadasz i niech się kobietą zachwyci Twoją osobowością:)tak będzie najlepiej i problem rozwiązany albo znajdź sobie kobietę o podobnym statusie matrialnym.

a....no to wszystko jasne \" zamierzam sie upić i poznać nowe osoby .....\" Ty ,może na trzeźwo spróbuj poznać.... Ty zapewne masz kasę ale masz ten problem który ma większość osób z kasą....Ty zwyczajnie nie masz pasji,nie wiem czy wiesz o co mi chodzi....Ty się niczym nie interesujesz,nic tak naprawdę nie sprawia Ci przyjemności - mając kasę i wolny czas w weekend Ty się idziesz upić....no tylko mi nie pisz tych bzdetów,ze musisz odreagować trudy dnia codziennego....bo zywczajnie okaże się ,ze zdobywanie tej kasy Cię niszczy.

Facet z Mega wyobraźnią ;p prowokacja ? Mimo tego co faceci o kobietach mówią, wydaje mi się, że większość z nich nie toleruje takich pozerów... i ... również boi się w nich zakochać. ;)

znow przyklad czlowieka, ktory stal sie (mentalnie) niewolnikiem swoich pieniedzy... i nie opowiadaj, ze sie nie utozsamiasz z nimi, bo niestety tak :O

O, Wiosenka, miło Cię znów widzieć. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że najprawdziwsza w naszym autorze jest ta \"MEGA wyobraźnia\".

czesc Krabie. Dziwne sa Twoje obyczaje, z tego co widze to Drab jest w ciagu dnia a Krab wychodzi noca. Mozna by sie spodziewac ze bedzie odwrotnie ;)

vanitas vanitatum ........

czekaj Charlize, moze potrzasanie nim na kafe przez caly dzien zaczelo przynosci efekty?

To jest jednak straszne skurczysyństwo, że w realu trudno trafić na kobietę, która ma \"wit\". Pewnie to dlatego, że mam dwa regały książek i pięćdziesięciocalową stertę czasopism. Boją się mnie, skubane. :D

Dlatego też go rozumiem :D. A co, jesli dziewczyna spotyka się po to, żeby pożyczyć ode mnie \"Egipcjanina Sinuhe\"? Albo dwa tomy Arystofanesa? Huntingtona, albo Bronowskiego? Czytałem opowiadanie Woody Allena \"Ladacznica z Mensy\", tam było o takich zdeprawowanych intelektualistkach :)

obraził się....wrażliwy taki to co się dziwić ,znieczulica taka wokół....bleee

Teraz posty przeszly moje najsmielsze oczekiwania ... Dziewczynki ktore maja w stopce kwiatki uzadzily sobie czata i mowi mi jaki jestem zalosny ...