Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....

Boje sie zakochac poniewaz mam 2 samochody i plazme 50 cali...

Polecane posty

wrazliwaINormalnaIstotka - DZIEKUJE ! Wreszcie jakas kobieta podziela moje poglady ... Tak jak napisalem wczesniej faceci tez ( szczegolnie Ci leniwi) zwracaja uwage na to czy kobieta ma pieniadze . Osobiscie bardzo dobrze znalem jeden taki przypadek. Osobiscie dla mnie bylo by koszmarem gdybym mial sie ozenic z osoba ktora zwiazala sie ze mna wylacznie przez wzglad na moje pieniadze . Znam rowniez przypadek gdzie zona znalazl sobie partnera ktory funduje jej bilety na 2 koniec swiata a on musi w miedzy czasie pracowac. Dla mnie takie zwiazki sa chore .

Ja nie mam problemu z oczarowywaniem kobiet . wrazliwaINormalnaIstotka chyba wie o co mi chodzi a reszcie nie ma sensu tlumaczyc bo i tak maja zbytnio okrojona wyobraznie zeby sie poczuc w naszej skorze ...

Gość dziara
"Tak jak napisalem wczesniej faceci tez ( szczegolnie Ci leniwi) zwracaja uwage na to czy kobieta ma pieniadze" mów za siebie ciemniaku jestem leniwym świrem...ale mam gdzies pieniądze innych jedyną materialną rzeczą jaką chciałem mieć...i nadal chcę...jest motocykl...i am sobie muszę na niego zarobić...albo jakoś inaczej skombinować...ale już się chyba nie wyrobię

Nie mam ochoty odpowiadac poraz enty na podobne pytanie ...

dziara gratuluje ambicji . Domyskalam sie ze spodni z 3 paskami adidasa sie juz dorobiles....

Gość dziara
jakoś nie...z takich debilizmów...to mam tylko jedną parę butów z płozą

i w tym momecie z żałosnego zacząłeś robić się chamski....niżej upaść nie można.... jedna rada - jak nie czujesz się na siłach - nie dyskutuj - dobrze wychodzi Ci zarabianie pieniędzy i tym się zajmij !

Gość nikt wiecej tak nie ma
W ktorym momecie stalem sie chamski ??

Gość pinkkk
PIENIĄDZE TO RZECZ NABYTA !!!!!!!!!! DZIŚ JE MASZ A ZA TYDZIEŃ MOŻESZ NIE MIEC NIC!!!!!!!!!!!

w tym : \"dziara gratuluje ambicji . Domyskalam sie ze spodni z 3 paskami adidasa sie juz dorobiles....\"

pinkkk - WIEM DLATEGO NIE CHCE SIE ZWIAZYWAC Z TAKA KTORA UWAZA JE JAKO MOJA CECHE POZYTYWNA To byl lekki sarkazm a nie chamstwo moim zdaniem,.,,,,

Gość pinkkk
Ja wiem juz cos na ten temat , i dlatego dla mnie wazna jest osoba , jej charakter , przedsiebiorczość , pomysły na zycie - to jest dla mnie wazne a nie kasa która jest czasami bardzo ulotną rzecza:-)))

Gość pinkkk
facet który ma poukładane w głowie , potrafiący radzic sobie w kazdej sytuacji to jest dla mnie KTOŚ!!!!!!!!!!!

Gość koliii
Ale jednak posiadanie pieniedzy to w gruncie rzeczy jest cecha pozytywna partnera. Swiadczy o jego przedsiebiorczosci.

Gość dziara
i jak skończyłeś z tą swoją szeroką ambicją tylko szeroką plazmę masz

Gość pinkkk
Dla mnie rzeczy materialne sa "ulotne" dzis je masz jutro mozesz nie miec na chleb, a niestety inteligencja , przedsiebiorczość, silny charakter - to raczej nie umknie tak szybko !!!!!!! to sie ma lub nie!!!!!!!!!!!!i to raczej pozostanie

Pink te cechy ktora wypisalas posiada kazdy czlowiek sukcesu w zasadzie chyba ze jest dziedzicem fortuny ,,,,,

dziara - prosze zebys troszke popracowal nad stylem Twoich Cietych ripost .

Gość dziara
napisz coś jeszcze co udowodni Twoją wyższość

Gość pinkkk
dlatego dla mnie np liczą sie tacy ludzie , a faceci którzy pisza ze maja 2 samochody itp.......sa dla mnie niczym , bo ludzie którzy osiagneli cos w zyciu przewaznie nie obnosza sie tym co maja , sa normalni ,,,,,,,,,,,,,,,,pozostali szpanerze to dla mnie totalne dno!!!!!

Nie musze jej udowadniac ....

\"pinkkk Dla mnie rzeczy materialne sa \"ulotne\" dzis je masz jutro mozesz nie miec na chleb, a niestety inteligencja , przedsiebiorczość, silny charakter - to raczej nie umknie tak szybko !!!!!!! to sie ma lub nie!!!!!!!!!!!!i to raczej pozostanie \" Po oberwaniu w główkę różne rzeczy mogą się stać:P.

Pink w zupelnosci sie z Toba zgadzam. Przewaznie ludzie ktorzy sami zarobili kase szanuja ja i nie robia rzeczy na pokaz. Ja tez naleze do takich osob ...

Gość pinkkk
i wierz mi normalne , wartosciowe dziewczyny od takich "bogackich facetów" trzymaja sie z daleka , bo saprzekonane ze dzisiaj bedzie ona a jutro nastepna!!!!!!!!!