Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....

Boje sie zakochac poniewaz mam 2 samochody i plazme 50 cali...

Polecane posty

Gość taka jednaa
Mówiłam o partnerstwo ogólnie. Ja potrafię na siebie zarobić pomimo, że niedawno skończyłam studia, mam własne mieszkanie i inne nieruchomości, ale nigdy w życiu nie pozwoliłabym żeby za mnie ktoś płacił. Jestem niezależną kobietą i nie potrzebne mi wsparcie finasowe jakiegoś mężczyzny. Sama potrafię o siebie zadbać (a oprócz tego mam wsparcie rodziców, którzy mi w życiu wszysatko zapewnili)A odnośnie kwot jakich podałeś to osoba po studiach 1200zł brutto nigdy nie zarabia.A z człowiekiem, który zaraba 100tyś miesiac to nie chciałabym być.

Gość HA_HA_HA_HA
ALE PROBLEM !

Gość zadoomka
Są laski które leca tylko na kase Inne po prostu szukaja partnera z którym łatwiej sie bedzie borykać przez życie" Ja nie szukam partnerki ktora byla by ze mna dlatego ze latwiej by sie jej ze mna zylo. . . . Chce zeby byla ze mna za to jak sie na nia patrze , co lubie , jak masuje , jak staram sprawiac jej przyjemnosc, jak gotuje , jak sie usmiecham , jak sie smuce ..... To sa wazniejsze rzeczy od pieniedzy przynajmniej dla mnie -- no własnie a pieniążki ułatwiją życie i taka co szuka latwego borykania się ma to. Ma cenne rady od niego, takie za które musiałaby niezle zapłacic u prawnika. Nie doszukałaby się w google. Ma łatwiej. Coś nie tak on doradzi, podeśle do znajomej by zarobiła. Czy ona nie jest z nim dla korzysci/ tak i kasowych i łatwego borykania się przez zycie

Gość noe.
NO .. przeczytalam .... i co .... facet weż wykup sobie wycieczke w cieple kraje .. tajk proponuje .. napisz gdzie jesteś .. spotkamy sie tam i powielimy kase ... dla mnie przyjemne z pożytecznym.

Gość noe.
dyskutujesz z ludzmi , szkoda czasu ... rozmowa to też pieniadz.. jesteś człowiekiem interesu , ale lamiesz sie w uczuciach , albo inwestujesz je tam gdzie nie trzeba . już wiele osób Tobie napisało... znajdz sobie laske z takim samym statusem materialnym .

Gość ble ble ble ble bloe
Facet z MEGA wyobraznia .... doskonale Cie rozumiem. Każdy facet z którym byłam leciał na moją kasę i na to że już w tak młodym wieku jakim jestem mam swój dom... I tak pieniądze szczęścia nie dają...czasami wręcz trudno być szczęśliwym je mając....

Gość zadoomka
ale własnie to boli najbardziej ze facet nie patrzy co mówi dziewczyna co pamięta, jak sie martwi o niego, co chce - np skaknie po skałkach zamoczonych w morzu Wazne ze nie ma nic i już jest osądzona przez kumpli i jego, że leci na kase.Na 100% a taka co ma, nie jest posądzana. bo ma. Ale facet nie patrzy co ona mówi, co w nim widzi, czy wogole cos dostrzegła w nim oprocz kasy i korzysci.

fakt.Ja kocham go a on kocha moje pieniądze... To że ja miałam w życiu tak łatwo... Wogóle czasami to nawet była taka zazdrość że Tobie sie udało a mi nie.Chciałabym mieć wreszcie faceta który nie będzie patrzył na to co mam a czego nie mam tylko będzie patrzył na to jaka jestem...

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
taka jednaa -> u nas polowa osob po studiach pracuje za taka pensje ... Noe- wykupywalem juz wycieczki do cieplych krajow na ktore jezdzielm samemu ... Naprawde nic godnego polecenia , wole ze znajomymi pojechac do zakopanego bo wiem ze z nimi przynajmniej bede miec jakas rozrywke ... "napisz gdzie jesteś .. spotkamy sie tam i powielimy kase ... dla mnie przyjemne z pożytecznym. " - Nie wiem jak sie mam odniesc do Tego ... Jakie powielanie pieniedzy ?!!? "już wiele osób Tobie napisało... znajdz sobie laske z takim samym statusem materialnym . " -juz wczesniej doszedlem do takiego wniosku , tylko teraz powiedz mi gdzie mam szukac takich ktore oczaruja mnie swoimi oczkami ? Czlowiek jest tylko czlowiekiem i kazdy ma swoj gust . Nie bede sie spotykac z osoba ktora nie bedzie w moim typie tylko dlatego ze ma pieniadze .... ble ble ble ble bloe "fakt.Ja kocham go a on kocha moje pieniądze... " Ja wlasnie tego obawiam sie najbardziej .....

Gość noe.
są dziewczyny piekne ,i nie mówie tu o pięknie fizycznym. aby być dobrym czlowiekiem nie trzeba mieć kasy . sam wiesz ze jak sie ją ma to jest łatwiej.

" noe. są dziewczyny piekne ,i nie mówie tu o pięknie fizycznym. aby być dobrym czlowiekiem nie trzeba mieć kasy . sam wiesz ze jak sie ją ma to jest łatwiej. " Co ma bycie dobrym wspolnego z kasa .... ? W jakims sensie latwiej ? Mi sie wydaje ze latwiej jest zbierac kase z miesiaca na miesiac niz martwic sie co z nia robic .... oO jakim pieknie mowisz ?

Facet z MEGA wyobraznia ..... przestań sie już tego obawiać...choć łatwo mi to powiedzieć... Wogóle to ile masz lat? jeśli nie chcesz nie odp.

23... Dzis szykuje sie impreza wiec jak mam sie tego nie obawiac ... ?

23. ... Dzis szykuje sie impreza wiec jak mam sie tego nie obawiac ??

Gość no ja mam trochewięcej niż t
ty i balabym się spoytkać z takim golasem-znajdz sobie kogoś o podobnym statusie materialnym i problem z głowy

Wiecej lat czy pieniedzy ???

Po prostu.Myślisz ze mi jest łatwo?A jestem młodsza od Ciebie.I pewnie z takimi się bawisz teraz...A do mnie się przyczepiają faceci w Twoim wieku.... Bo łatwo można taką oczarować, itp. życie z kasą nie jest łatwe...

Sory ale faceci chyba nie zwracja tak uwagi na pieniadze jak dziewczyny ... Szczegolnie w Twoim wieku bo rozumiem ze masz okolo 19 lat ? Zycie z pieniedzmi i bez nich ma swoje wady i zalety .....

Gość Znajdź sobie
dziewczynę o podobnym statusie materialnym i nie będziesz miał problemów. Normalna dziewczyna bałaby się spotykać z takim facetem, raczej odstraszałby ją a nie przyciągał. To jest osobiście moje zdanie

20 I uwież mi zwracają.I są to faceci przeważnie w Twoim wieku.No ok ma swoje zalety i jest ich nawet dużo ale ma też i swoje wady których też jest sporo.Już niekiedy nei wiem co bym wolała.Miec kase czy jej nie mieć.

Gość pieniędzy

Ble Ble Ble Ble -> Mam jeszcze 1 pytanie jestes atrakcyjna czy nie ? Jesli nie to moge Cie jeszcz zrozumiec . Jesli natomiast jestes ladna to ciezko mi to pojac ... Ja napewno nie naleze do brzydkich zawsze cieszylem sie powodzeniem ... Ale teraz nie jestem pewien co jest istotniejsze dla tych osob pieniadze czy ja ...

Wiesz nie mnie to osądzać,ale z tego co wiem to jestem dość atrakcyjną osobą(a jaką skromną :) ) .I ja też nie potrafie tego zrozumieć..No trudno.Powodzenie to ja też mam,ale tez nie wiem co bardziej.

Okej to teraz odpowiedz mi tylko na 1 pytanie .... w jakich miejscach mozna spotkac takie dziewczyny jak Ty ?:)

Wiesz takiej jak ja już nigdzie nie spotkasz :) (kolejny dowód mojej wrodzonej bądź nabytej skromności ;) ).

Hmmm... Gdzie sie uczysz do jakich klubow chodzisz ?: ) Nie karz sie prosic :P

na forum nigdy w życiu Ci tego nie podam.Kombinuj dalej :)

hmm... mail .... gg .... ?

gg podaj swoje :)

3874612