Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....

Boje sie zakochac poniewaz mam 2 samochody i plazme 50 cali...

Polecane posty

Kułerwa tez bym tak powiedzial pare lat temu .... Teraz wiem ze posiadanie pieniedzy ma rowniez swoje zle strony o ktorych nie myslimy dochodzac do nich ....

Jak chcesz to Ci moge jeszcze przepisac co jest napisane na dyplomach z konkursow matematycznych na ktorych byc moze bylem z twoim super inteligentym kolega ....

Gość noe.
ALEŻ DAJ SPOKÓJ- rozspisujesz sie jak chcesz pogadac wejdz no gg.

Gość Jyllie
Ja pierd.......ludzie to maja dopiero najebane we lbach...

Gość noe.
wiesz co tak sobie myśle , ze tacy ludzie ,, jak my,, to powinni miec przy sobie takich ,,jak my,, bo zawsze pieniądzie bedą kusić tych co ich nie mają ,.

Gość noe.
i faceciku - nie łudz sie ze laski na kase nie lecą BO TO BAJER , NIE PRAWDA . LECĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAWSZE !!!!! LECĄ!!!!!!!!!! to dlaczego mamy tylu bidnych kawalerów ?!

Gość Jyllie
Noe....blaszka, ktora już chce wydawać pieniążki TEGO z mega wyobraźnią......paranoja.....

Gość noe.
a myślisz , ze ja nie patrze na portwel . ba.. i to jak ... ale mam swój wypchamy wieć wybieram tego w moim typie i ...porzucam ..a co..

w taki oto sposób, jesteśmy świadkami szafowoania nowego trendu na życie: -lepiej być brzydkim, niż ładnym; -lepiej być biednym niż bogatym. ludzie !! :O 🖐️

Gość noe.
julli- nie znam podejścia twojego do życia , ale wiedz ze głodny nie zrozumie najedzonego .. nigdy,.pozdro

Gość Jyllie
"Portwel"....zagięło mnie....poważnie-niegdy nie wpadłabym na to,by takie słówko stworzyć. Banda czubów...

Gość misia na łące...
Tak się żalisz, ze nie możesz znaleźć dziewczyny, która nie poleci na Twoja kasę, ale nie napisałeś, co oprócz pienędzy masz do zaoferowania. Czy mozna z Toba porozmawiać na jakiś konkretny temat, czy potrafisz kogoś soba zainteresować, a nie swoimi pieniędzmi? Miałam okazję w swoim życiu spotkać kilku facetów przy forsie i niestety nie dało się z nimi rozmawiać, chyba, że o tym jak sie robi kasę, ewentualnie zbyt szybko chcieli mi zaimponować, zapraszając na obiady do drogich restauracji... z czego najczęściej nie korzystałam... zastanów się, czy problemu nie ma w Tobie. Przepraszam, jeśli Cie uraziłam, ale pomyśl jakie masz podejście do kobiet, czy Ty sam ich nie traktujesz jak ozdobę do Twojego świata, który jest piękny i idealny...

Gość Posiadaczka-42 PLASMY
Rzeczywiscie 50 cali moze rujnowac zycie uczuciowe..a te 2 samochody to juz jakies fatum dla kolejnych pokolen...hehehe

Gość Jyllie
Grunt-być szczęśliwym...a sianko szczęścia nie daje...,więc ani nie ma co chwalić sie pieniążkami,ani tym,że...pozostaje się na niższym niż przeciętny poziomie intelektualnym...

Gość noe.
wątpie ze jak byś był głodny to byś był szczęślwy. i nie strugaj takiego moralniaka to przecież blew t tym topiku .

misia na łące - Nie zastanowilas sie czemu mowili tylko o tym jak sie dochodzi do pieniedzy ? Jesli czlowiek otwiera swoja firme na ktorej mu zalezy i jest jej w 100 % oddany to wtedy mysli o niej przewaznie przez cala dobe .... To nie jest tak jak w pracy w sklepie z kosmetykami ze wychodzisz z niej i wcale nie masz potrzeby potem o niej myslec .... Jesli chodzi o mnie i o moje zainteresowania to sa naprawde rozlegle i nie wydaje mi sie zeby byl sens je tutaj wymieniac ... Z inteligentnymi kobietami potrafie gadac calymi dniami wiec nie wydaje mi sie zebym byl zapatrzony tylko w to co mam.... Noe - Ja znam takich ktorzy sa glodni i szczesliwi bo nie sa sami glodni ... Moze ktos ma jakas rozsadna rade ?

Zapomnialem dodac ze nie lubie stawiac drogich kolacji bo to juz wogole nie ma sensu ... Kobiet nie traktuje jak ozdob .. Skad ten pomysl wogole ?

Gość noe.
a już myślalam ze z ciebie jest zwykly drań . ja sie zgryam a ty sie nie dajesz sprowokować ; gratuluje . ale to trochę nie ładnie sie chwalić , no może zlego slowa użylam. poznaje ludzi i nic o mni nie wiedza, i sa zawsze kiedy ich potrzeduje. moze z ciebie fajny gość, i wspólczuje tobie ze masz problem z laskami .

Gość misia na łące...
a tak, miałam wolne skojarzenia... a propos rady: to zacznij z laskami rozmawiać o swoich zainteresowaniach. rozumiem, że Twoja firma, ale naprawdę większość kobiet- inteligentnych, to nudzi albo odbieraja to jako chęć zaimponowania. moze na początek rozmawiaj o kinie, książkach, jakiś ciekawych wydarzeniach, a dopiero potem o firmie, kiedy wyczaisz, ze z panna konkretnie mozna pogadać i czas spedzić.. no nie wiem... kiedyś doradzałm koledze- miał podobny problem, co Ty... troche dotarło, ale znam go od paru lat, a takie nawijki przez net, to trochę inaczej.

Gość noe.
bardzo lubie luksus , bo mozna powiedziec ze do ,,tanich ,, nie należe , ale zrozum ,jak można być po drogiej kolacji zobowiazanym ........ widzisz poziom a poziom , mówie tu o tej twojej kasie ,.

Gość dziara
nie masz motocykla...cienko

Gość noe.
jak masz poznać fajną dziewczyne to bedzie lać na twoja kase .poznasz i już tylko ,miej szeroko oczy otwarte , a może jest inny problem z tobą ... zastanów sie ,.

po części opętana: mam nadzieję, że nie masz dwóch samochodów i plazmy 50 cali (wtedy poczułbym, że za wysokie progi na drabie nogi) i mogę spokojnie popolemizować. Nie mówię, że biedny, głupszy, brzydszy znaczy lepszy. Chodzi mi raczej o pewną harmonię w życiou. Kurcze, nie mam plazmy 50 cali i jakoś żyję. Co więcej, jestem cholernie zadowolony z tego co robię i kim jestem, tak, że nie rzuciłbym tego nawet gdyby mi jeszcze dołożono kino domowe. Wiesz, każda liszka swój ogonek chwali. Myślę, że dumny posiadacz dysleksji i pięćdziesięciocalowego telewizora (nie wspominając o pannie, której życie zniszczyło nadmierne bogactwo rodziców /uwaga, to był żart!/ też nie zamieniłby się na moje życie.

Gość antylakowaprostytutka
Ja znam takich ktorzy sa glodni i szczesliwi bo nie sa sami glodni ... piękne zdanie:) A jak facet ma to właśnie są wokół niego baby, co to szukają korzyści takie jak Borek czy Aneta K zobaczcie dziś już mówi o orgiach! co za czelność. najpier mówiła, że z jednym a potem z drugim. Dziś już bajkę wymysliała ze oboje ją naraz mieli. trojkat. Co za tupet. Baby potem umieją obrocic kota ogonem. Borek tez tak umie. Szukała kogos kto utryzma ja i bedzie na nia pracował jak Vikus. A potem obraca kota ogonem. w 03 nie chciała stracici kogos kto był na swieczniku. Czuła sie wyrozniona ze to ona z nim spi. I chciała miec jego kase. Obrzydliwe. Nie wie czego chce, było widac w 02. Wiec niehc nie pieprzy farmozonow ze to przez niego bo mowil cos. Nic nie mowil, wymuszała to na nim

Gość Zazdrośnica *JA
Facet z MEGA wyobraznia ..... sorki ale piszesz jak 16 latek. Jesteś w błędzie pisząc, że kobiety od 20 roku zycia lecą na kase, bo to jest sprawka chrakteru a nie wieku i ogólnie poczułam się urażona bo jestem z tego samego rocznika co ty , a mam inne podejscie do zycia.

Gość Alka Z Wawy aktorka za sex
kobiety wiedzą z kim być, aby mieć kase:) Ja wiedziałam kto mi może co dać. Wystarczyło spać z nimi. I to robiłam. też jestem jak Aneta k. Mam pracę za sex. I sowite alimenta:) i spadki:) super ze mnie babka.

Gość Alka Z Wawy aktorka za sex
leciałam na kase, wypatrywałam tylko który tam ma więcej. I za tego się brałam. bajeczka o mężu Viktorze co mnie gwałcił była super sprawą. Miałam co chciałam, bez wysiłku. Tylko łapnaka mi się nie udała. Pomimo tylu obrzydliwości jakie zrobiłam mam powązanie szacunek jego i jego rodziny. Super mówie wam. jak coś chcę to zaraz robię zakaz widzenia z dzieckiem i juz mam co chcę.

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
Z ta plazma to tylko przenosnia i nie bierzcie tego tak doslownie ... Zazdrośnica *JA - W ktorym momecie pisze jak 16 latek ? Nie twierdze ze z dniem 20 urodzin zmienia sie calkowicie swiatopoglad kobiet .... Chodzi mi o to ze te mlodsze nie szukaja potencjalnego meza tylko faceta z ktorym sie mozna bawic... Roznica jest zasadnicza bo jakby nie patrzec przy wyborze przyszlego meza kwestia pieniedzy jest bardzo istotna poniewaz szuka sie stabilizacji i korzystnej przyszlosc .... Nie twierdze ze wszystkie kobiety / dziewczyny takie sa ale wydaje mi sie ze wiekszosc jednak tak. Przepraszam ze Cie urazilem ten post nie mial tego na celu...

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
Nie odpowiadam na beznadziejne posty o motocyklach itd. bo to chyba bedzie sie mijac z celem.